waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 





 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 




 

Sunday, October 24, 2010
Maju Ke Hadapan Untuk Berjaya
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera, Salam 1 Malaysia,
daripada Cikgu/ Master EDDYROSYADI (A-D)
Pengasas Kaedah Strategi Potensi dan Prestasi Dinamik Pernomboran
Tarikh lahir, Jam lahir, nama, nombor handphone, no plet kereta, no kad pengenalan, nombor akaun bank dan segala jenis pernomboran.
Pencipta kaedah Graf Prestasi Bulanan, Mingguan, Harian & Jam, kaedah teknik kasih dua hala & petak pendua dan pentiga serta petak pembayang, kaedah Kiraan Nama, No handphone, No Kad Pengenalan, No Plet Kenderaan, Tafsiran Tambahan Graf Hayat, Kaedah CheckMate! Graf Hayat + Pernomboran, Teknik No Siri Duit 6.
.
ENVISION: "to imagine or expect something in the future, especially something good"
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
.

Majlis Berdoa 6 November 2010: Bertempat di Pusat Rehat Rekreasi Medan Selera Antan Batura di Taman Tasik Shah Alam, berhadapan bangunan SIRIM - lihat foto sebelah. Kita berjumpa sana jam 3.30 petang untuk pendaftaran bawa graf hayat anda atau maklumat jam lahir untuk kita periksa apa yang perlu anda doakan ketika tempoh usia anda sekarang. Contohnya, jika graf hayat anda ada Blocking Star, kita akan doakan beramai-ramai supaya dipermudahkan urusan dan dibukakan halangan seumpamanya. Tetamu Istimewa YBhg Dato Dr Roslizam akan bawa sekeping not USD1 juta hadiah daripada Bank Dunia (duit itu replika tetapi cukup bagus untuk digunakan sebagai ikhtiar berdoa dengan nilai yang tinggi kerana datang dari sumber yang tinggi nilainya). Sila buat bayaran bank-in dan SMS / Email sebelum 4 November kerana kami perlu tahu jumlah peserta. Kami telah tempah tempat tempat betul-betul mengadap tasik.
.
Kenapa tasik? Ada sebabnya yang akan diceritakan pada taklimat jam 5 petang pada hari itu nanti. Kata kuncinya adalah: Air.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Hadirlah 31 Oktober 2010: Preview percuma sebelah pagi dan sambung kelas penuh hingga petang - Kursus Potensi Kesihatan. Penemuan terbaru akan didedahkan di preview percuma: mengenali penyakit atau potensi penyakit daripada salah satu digit-digit terakhir nombor handphone! Ciptaan dan kajian cikgu A-D. Memudahkan anda untuk membuat sales menjual produk kesihatan anda mahupun jika anda pengamal perubatan moden/ alternatif untuk membantu anda dalam diagnosis awal.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
.


Double-click imej untuk besarkan imej.
.
Berikut adalah format terbaru ringkasan (summary) untuk jadual dan jenis perkhidmatan kami untuk memudahkan rujukan.
.











.
.
.
Ada dua pengumuman;
.
1. Sesi konsultansi selepas worksyop Sabtu Shah Alam (30 minit - yuran RM50). Sebelum ini adalah percuma namun ianya menyebabkan ramai tertunggu-tunggu terlalu lama selepas worksyop dan ada yang datang dari jauh tak sempat pula bertemu terpaksa pulang hampa. Untuk mengelakkan hal ini berlaku, anda boleh tempah/ menunggu waktu konsultansi iaitu 5.00 - 5.30 pm, 5.30 - 6.00 pm, 6.00 - 6.30 pm dan 6.30 - 7.00 pm (boleh tempah di sana atau lebih awal: email ke qmas304@streamyx.com).
.
2. Laporan Graf Hayat kini berharga RM90 sebuah. Mohon maaf ada peningkatan kos operasi. Harga ini masih murah berbanding laporan graf hayat versi bahasa English berharga RM500 yang ada di pasaran.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Pendaftaran untuk Kursus Potensi Pola Kesihatan pada Ahad 31 Oktober masih dibuka. Sama ada anda hadir untuk sesi preview percuma 9 pagi - 10 pagi atau hadir penuh 9 pagi - 5 petang, sila daftar dengan Puan Zuhaida 016 206 3496 supaya kami boleh anggarkan jumlah peserta.
.
Kursus ini telah lama diadakan semula, kali terakhir 3 tahun lalu dan selepas ini mungkin kursus ini sukar untuk dijalankan lagi disebabkan permintaan untuk tajuk-tajuk lain, maka ambillah peluang untuk pelajarilah secara penuh dan dapat door gift percuma.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Majlis Berdoa Jutawan Segera pada 6 November 2010: Bertempat di Taman Tasik Shah Alam berdepan bangunan SIRIM Berhad. Sila pakai pakaian yang kemas dan bawalah sesuatu yang bermakna berharga untuk didoa bersama seperti nombor duit siri duit yang best dan sebagainya.
.
Bayaran RM50 seorang atau RM80 untuk suami/ isteri. Sila bank-in Maybank 512464228716 (eddy rosyadie) atau CIMB 12900006910522 (eddy rosyadie) dan bawa slip bank tersebut pada hari tersebut. Untuk lebih selamat, bolehlah beritahu maklumat bank in melalui email qmas304@streamyx.com atau SMS ke 016 624 9666. Pastikan anda telah hantar nama anda dan rakan-rakan anda dahulu ke email atau SMS itu untuk kami anggarkan jumlah peserta.
.
Terdapat surau di medan selera tersebut atau bolehlah bersolat Asar di Masjid Shah Alam. Pastikan anda mendaftar jam 3.30 petang dan kembali semula 4.30 petang untuk jamuan makan dan majlis taklimat bermula jam 5 petang.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .

TETAMU ISTIMEWA MAJLIS BERDOA PADA 6 NOVEMBER 2010: YBhg Dato Dr Roslizam. Temui beliau pada hari tersebut dan bersamalah kita berdoa bersama "energy" kekayaan beliau. Nak tengok handphone Vertu berharga RM178,000 milik Dato'? Bukan sebiji tapi 2 biji! Ini baru betul-betul Doa Jutawan Segera pada hari tersebut! Kuat energy tu!

.

Foto cikgu A-D bersama YBhg Dato Dr Roslizam melancarkan buku KENALI POTENSI DIRI melalui Tarikh Lahir di Worksyop Sabtu Shah Alam 23 Oktober lalu.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Pelancaran buku KENALI POTENSI DIRI: Pihak Aurada telah diberi kebenaran untuk menerbitkan bahan rujukan berkaitan pengiraan dan pola-pola tarikh lahir. Ini disebabkan buku tulisan saya "Kuasailah Diri Anda Versi Lengkap" - Edisi 3 masih belum siap-siap, jadi untuk tidak menghampakan permintaan untuk bahan rujukan asas, maka milikilah buku ini.
.
Dapatkan buku ini dengan menghubungi Puan Zuhaida 016 206 3496 atau zuha80@yahoo.com. Harga senaskah RM40 (tambah RM5 untuk penghantaran pos). Jika berminat menjadi agen, komisen RM5 ditawarkan sebagai insentif. Buku ini mengandungi cara pengiraan, tafsiran root number, pola 2 angka, pilihan warna, kitaran tahunan, arah kejayaan dan nombor tenaga terpendam. Sesuai dimiliki sebagai rujukan untuk individu yang baru mahu pelajari kaedah tarikh lahir atau pelajar kaedah tarikh lahir yang perlukannya untuk rujukan. Walau bagaimanapun, tafsiran pola-pola masih di peringkat asas dan masih banyak lagi penemuan terbaru belum dimasukkan, namun sudah cukup bagus untuk rujukan dan bahan bacaan awal sebelum anda masuk ke kursus-kursus tarikh lahir akan datang.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
WAKTU BERDOA KEJAYAAN PADA 29 OKTOBER 2010: Kebetulan jatuh pada hari Jumaat adalah tarikh petak cermin. Jika anda perlukan waktu-waktu berdoa kejayaan, anda boleh dapatkan di sini caranya;
1. Terdapat 4 waktu doa berasingan. Anda boleh pilih satu atau beberapa waktu berdoa.
2. Bank in Maybank 512464228716 (eddy rosyadie) sebanyak RM10 untuk setiap waktu doa yang anda pilih.
3. SMS taip kod berikut ke 016 624 9666.

Jika mahu waktu berdoa sebelah awal pagi: D1
Jika mahu waktu berdoa sebelah pagi: D2
Jika mahu waktu berdoa sebelah tengah hari: D3
Jika mahu waktu berdoa sebelah malam: D4
.
Contohnya, jika anda pilih waktu berdoa sebelah petang, maka bank in RM10 dan SMS taip D3 ke 016 624 9666.




.
------------------------------------------------------------------------------------------------.
Kursus Unveil the Billionaire oleh YBhg Dato Dr Roslizam Abu Bakar: Salah seorang pelajar metafizik pernomboran saya adalah YBhg Dato Dr Roslizam adalah seorang usahawan dan pakar kewangan. Kelulusan PhD dalam Kewangan dan kini penasihat kepada ramai usahawan dan VIP, kini beliau ingin berkongsi pengetahuan dan pengalaman beliau dalam kewangan dan mencipta kekayaan. Jika anda benar-benar serius nak jadi kaya jutawan bukan sekadar bermotivasi kaya, maka teruskan pengajian dengan beliau di sini dari pakarnya. Buat masa ini setiap bulan beliau berceramah di Singapura. Tak silap saya yuran kursus asas di Singapura adalah lebih kurang RM1,000 lebih. Istimewa dan khusus untuk pelajar metafizik, disebabkan beliau adalah pelajar saya, jadi saya mohon Dato berikan harga istimewa kepada kami dan yuran kursus asas 1 hari kini adalah RM380 untuk batch pertama.
.
Kami akan menganjurkan kursus asas Unveil the Billionaire itu pada November / Disember 2010 depan di Seksyen 7 Shah Alam. Jika berminat sila email ke qmas304@streamyx.com kerana kami perlukan sekurangnya 30 orang untuk 1 kelas. Ada cukup 30 orang kita akan teruskan kelas.
.
Selama ini saya membawa Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad untuk Minda Kekayaan, kini saya bawakan kepada anda pula Dato' Dr Roslizam untuk Ilmu Kekayaan. Gabungan Metafizik+ Minda Kekayaan Millionaire Mindpower + Ilmu Kekayaan Unveil Billionaire, mampu melonjak anda kepada kekayaan. Dato Dr Roslizam bukan sekadar penceramah tetapi adalah seorang usahawan dan pakar kewangan, maka tips, pengetahuan dan pengalaman beliau adalah asli bukan sekadar idea motivasi. Handphone Dato adalah 2 buah Vertu bersalut emas bernilai hampir RM100,000 sebuah! Ini baru betul Jutawan bukan sekadar handphone yang anda gunakan hari-hari tu. Maka, inilah sumber pengetahuan kekayaan yang anda boleh miliki.
.
Jika anda mahu nasihat kewangan dan pelaburan, dapatkan nasihat daripada Dato Dr Roslizam nanti di kursus ini yang mana beliau memiliki connection dengan ramai banker-banker jutawan di luar negara. Anda betul-betul serius nak kaya tak? Mari datang kursus dengan beliau. Yuran RM380 berbaloi mungkin tak dapat harga istimewa ini lagi daripada beliau. Daftar: qmas304@streamyx.com
.
------------------------------------------------------------------------------------------------
.
BATAM & TG PINANG, INDONESIA: Insyallah pada Januari 2011 nanti, kami akan berangkat ke Batam untuk buat preview di sana. Jika anda nak ikut sekali kami, jom bersama tapi anda kena pakai bajet anda sendiri. Alang-alang dapat berjalan makan angin serta tinjau pasaran di sana untuk bisnes anda - dah macam bisnes trip lah ni. Berminat email ke: qmas304@streamyx.com
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------.
MAKLUMAT KURSUS TERKINI:
.
30 Oktober 2010 Sabtu - mohon maaf kursus intensif Pola Kerjaya & Bisnes Sesuai DITANGGUHKAN kerana saya mungkin akan terlibat dengan Persembahan Seni Silat Kebangsaan di Panggung Bandaraya, DBKL pada hari tersebut.
.
30 Oktober 2010 Sabtu - Worksyop Setiap Sabtu 2 ptg - 4 ptg di Shah Alam diteruskan seperti biasa (RM50), kali ini adalah Bengkel Membaca Pola 3 Serangkai yang akan dibimbing oleh trainer Envision, Sdra Zuhaili & Sdra Mashudah. Teruskan pengajian dengan kami di sini untuk pelajari pola lebih mendalam dan mendapatkan perkongsian ilmu yang lebih berkesan. Jika saya sempat balik dari KL pada hari itu, insyallah saya cuba singgah di worksyop itu nanti.
.
31 Oktober 2010 Ahad - Kursus Pola 459 Potensi Kesihatan (RM300) Seksyen 7, Shah Alam. Sama ada anda datang untuk preview percuma atau hadir untuk kursus penuh, sila daftar Puan Zuhaida 016 206 3496 selewatnya Rabu 27 Oktober ini. Individu yang mendaftar penuh mendapat Door Gift istimewa bernilai RM275 di pasaran.
.
Aturcara:
9.00 pagi - 10 pagi - Preview percuma semua dijemput hadir tiada bayaran: Aplikasi Kegunaan Kaedah Pernomboran Metafizik dan Graf Hayat di dalam Potensi Kesihatan Mental dan Fizikal serta Mistikal.
.
10 pagi - 10.30 pagi: Rehat.
.
11 pagi - 1.00 tengahari: Bersambung - untuk individu yang mendaftar kursus penuh sahaja hadir hingga ke petang - Cara pengiraan petak, kenali 5 elemen dan kenali pola-pola kesihatan. Serta bagaimana untuk mengatasi masalah dalam elemen dan pola berkaitan kesihatan (tiada / terlebih elemen / pola).
.
1.00 tengahari - 2 petang: Rehat dan Solat
.
2 petang - 5 petang: Kenali pola kesihatan daripada Graf Hayat, Teknik Kesihatan dari Graf Harian, Kenali Kesihatan dari Nombor Handphone, Teknik Menjana Tenaga Dalaman, Metafizik Aromaterapi/ Peningkat Tenaga, Teknik Fotografi Aura.
.
Sangat sesuai untuk semua pengamal perubatan moden / alternatif, MLM produk kesihatan, ibu bapa yang mahu wujudkan keluarga sihat, pelajar perubatan, kakitangan perubatan, terapis dan semua orang awam. Kerajaan Malaysia telah memperakui beberapa cabang perubatan alternatif yang boleh digunakan di dalam hospital kerajaan, juga peluang berkaitan kesihatan juga meluas seperti pembinaan Universiti Johns Hopskin dan Pusat Kesihatan 1Malaysia, maka rebutlah peluang.
.
14 November 2010 Ahad - Kursus Pengenalan Metafizik Pernomboran dan Graf Hayat di Johor Bahru ATAU Kursus Intensif Pernomboran Statik & Graf Hayat Tahap 1. Pendaftaran akan dibuka nanti dan bayaran perlu dibuat sebelum kursus. Maklumat lanjut akan diumumkan. Untuk makluman semua, kursus ini adalah kursus pertama yang akan menggunakan sistem e-center yang mana individu yang telah menjadi e-center akan mendapat komisen daripada setiap orang yang mendaftar atas nama anda - Dapat ilmu + dapat duit = jadilah kaya berilmu! Kali ini kita belajar bukan sekadar belajar kosong, tapi belajar dan dapat duit! Berminat jadi e-center untuk seluruh Malaysia atau untuk hadiri kursus di atas, sila hubungi Puan Lynjb 019 755 6102.
.
November/ Disember: Kursus Unveil the Billionaire oleh Dato Dr Roslizam.
.
1&2 Januari - Kursus Intensif 5 dalam 1 di Resort (mungkin di Mersing, Johor) RM3960. Daftar sebelum 15 Disember dapat diskaun RM2990!
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
MAJLIS WAKTU BERDOA KEKAYAAN JUTAWAN: SABTU 6 NOVEMBER 2010.

Saya menganjurkan waktu Doa Jutawan Segera pada 6 Febuari lalu bersama Prof Dato Dr Ibrahim dan MMP nampaknya ada kesan baik, terutamanya Prof Dato mencapai kejayaan yang besar tahun ini. Kali ini, pengiraan 6 November 2010 menyamai 6 Febuari 2010, iaitu banyak angka 6 (serta angka 5 yang boleh menjadi angka 6 juga disebelahnya) dan 6 di tengah mata angin serta 6 status kewangan - memang duit je! Jadi sekali lagi kami akan menganjurkan majlis waktu berdoa kekayaan Jutawan Segera pada;
.
6 November 2010 - Sabtu
Tempat: Taman Tasik Shah Alam.
.
Jadual Acara:
Daftar - 3.30 petang
Solat Asar - 4.00 petang
Makan Petang - 4.30 petang.
Taklimat - 5.00 petang
Bersurai - 6.30 petang
.
Jika berminat, sila email nama anda & rakan-rakan ke qmas304@streamyx.com. atau SMS ke 016 624 9666.
.
Yuran RM50 seorang - suami isteri RM80
.
Tiada diskaun kecuali ahli kelab yang memakai baju Oren pada hari tersebut (diskaun RM10).
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
WORKSYOP SETIAP SABTU DI SEKSYEN 7, SHAH ALAM:
Teruskan pengajian bersama kami di sini. Juga kesempatan untuk kita bertemu berbincang ilmu di satu sesi yang khusus. Jika anda terlepas mana-mana worksyop atau baru mahu masuk worksyop boleh saja terus menyertainya kerana setiap worksyop adalah tahap asas. Anda boleh terus walk-in sahaja tetapi elok juga daftar awal: Dr Suraya: 0123185523 setiap hari Khamis/Jumaat iaitu 1-2 hari sebelum worksyop. Walau bagaimanapun, jadual boleh berubah, jadi sila sentiasa update dengan merujuk blog ini atau Dr Suraya. Yuran worksyop adalah RM50 sahaja setiap kali worksyop, melainkan jika terdapat worksyop, seminar atau kursus khas yang berlainan harga yuran.
.
27 November - Worksyop Khas (RM50) - Teknik Pola 336 Potensi Pelaburan: Pengenalan. Untuk makluman, pada tahun lepas, saya berpola 336 dan dikesempatan itu saya masuk Bursa Saham dan mendapat cek RM75,269.93, kemudian RM83,778.29 dan seterusnya RM98,981.82 (3 kali untung meningkat secara berturut-turut! Berkat teknik pernomboran dinamik) dari Bursa Saham. Di worksyop ini, saya akan berkongsi teknik-teknik secara metafizik pernomboran dinamik yang anda boleh gunakan di dalam apa jua pelaburan termasuk Bursa Saham, Forex, Unit Trust, hartanah dan sebagainya. Teknik pengiraan mudah. Kan tahun 2011 tahun pelaburan, maka ambillah peluang ini untuk pelajarinya sebelum masuk tahun 2011. .
.
1 Januari 2011 - Seminar Khas di Johor Bharu - Kursus Lengkap Istimewa 2 hari 1 malam termasuk penginapan - RM3960. Daftar awal sebelum Disember 15 dapatkan diskaun RM2990 - graf hayat lengkap, teknik 966 bisnes, teknik 336 pelaburan, teknik 729 juara jualan + strategi melangkah tahun baru 2011.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Webinar Percuma Secara On-line pada setiap SELASA, 9pm bersama Master Eddy Rosyadie, semua dijemput hadir, kita bertemu secara on-line di depan komputer anda di rumah anda sendiri atau di mana-mana tempat yang ada WIFI:
Daftar di http://www.urdworld.org/modules/events/event.php?eid=12

.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Energy Booster: Dapatkan dari Admin URD di talian 016 524 7936. Telah terbukti meningkatkan dan mengimbangi Aura anda!
.
KINI ANDA BOLEH MEMBAYAR SECARA TUNAI ATAU KAD KREDIT.


.
.
.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------WORKSYOP DI SHAH ALAM SETIAP SABTU: 2 ptg - 4 ptg (RM50).

Daftar: Dr. Suraya
012 318 5523.

Tempat: Brilliant Sixtyninerz Training Center, No 10a, Jalan AK7/AK, Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7, Shah Alam - Kawasan Perindustrian Bukit Raja Selatan. Berdepan Pharmaniaga Seksyen 7, Shah Alam dan kilang CFIW. Bersebelahan kedai Dr. Eyes. Berdekatan kawasan ICT Shah Alam.




.
.
.
.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- Berminat untuk mendapatkan nota percuma tentang cara pengiraan petak tarikh lahir dan previu keterangan tentang pola nombor kewangan? sila email ke qmas304@streamyx.com.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Tempahan Laporan Graf Hayat: berminat untuk dapatkan graf hayat anda atau rakan atau ahli keluarga dan laporannya setebal lebih kurang 9 mukasurat yang dihantar kepada anda bercetak secara pos dalam bentuk binding (keterangan graf hayat sahaja dan tiada penjelasan pola nombor atau konsultansi dibuat berasingan), sila hubungi Puan Zuhaida 016 2063496 atau email: zuha80@yahoo.com. Sila berikan maklumat nama, jantina, tarikh lahir, jam lahir, negeri kelahiran serta alamat dan poskod serta nombor telefon. Cara bayaran bank-in akan diberitahu. Harga RM90 untuk setiap individu.
.
Jika memerlukan laporan graf hayat beserta pola-pola nombor DAN sesi konsultansi 1 jam, boleh hubungi Encik Zaini Ahmad (019 267 6727 atau email:
zainifruta@gmail.com. Harga RM150 untuk setiap perkhidmatan tersebut.

.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Samazon Energy Booster:
.
Tempah sekarang di Admin URD di telefon 016 216 3796.


Testimoni: cikgu, selepas sy memakai pendant 769, mmg banyak perubahan. saya betul-betul bersyukur dapat dipertemukan dgn cikgu dan hadir ke kursus tempoh hari (8 & 9 mei,JB)... terutama mengenai kedai saya, orang semakin ramai cikgu. saya betul-betul gembira. angka 7 networking tu mmg betul-betul ada "power"... dulu sebelum pakai pendant, setiap hari bangun pagi saya akan sakit kaki (sebab byk berjalan amik dan hantar pesanan/makanan di kedai). tapi selepas pakai pendant, alhamdulillah. sakit kaki dah tak ada. n betul-betul saya terkejut. saya tak pernah pi urut atau apa-apa. cuma lepas pakai pendant ni betul-betul saya terasa perubahannya.
.
.
.
.
.
.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Salam Perjuangan dan Kejayaan Berkekalan Sepanjang Hayat Sepanjang Masa,
Cikgu Eddyrosyadi (A-D)
Rakan Konsultan Halatuju Hidup dan Perniagaan Anda.

posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 8:45 AM   0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Monday, October 18, 2010
Berjaya Kerana Merancang Awal
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera, Salam 1 Malaysia,
daripada Cikgu/ Master EDDYROSYADI (A-D)
Pengasas Kaedah Strategi Potensi dan Prestasi Dinamik Pernomboran
Tarikh lahir, Jam lahir, nama, nombor handphone, no plet kereta, no kad pengenalan, nombor akaun bank dan segala jenis pernomboran.
Pencipta kaedah Graf Prestasi Bulanan, Mingguan, Harian & Jam, kaedah teknik kasih dua hala & petak pendua dan pentiga serta petak pembayang, kaedah Kiraan Nama, No handphone, No Kad Pengenalan, No Plet Kenderaan, Tafsiran Tambahan Graf Hayat, Kaedah CheckMate! Graf Hayat + Pernomboran, Teknik No Siri Duit 6.
.
ENVISION: "to imagine or expect something in the future, especially something good"
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

.
Foto bersama Dato' Jailani, Setiausaha Politik kepada Perdana Menteri di majlis makan dengan rakan-rakan Dato' di Hotel Seri Pacific, KL (22 Okt 2010).







.

.


Bersama rakan-rakan di majlis makan malam Amal Diraja di PICC, Putrajaya dengan kehadiran KDYMM SPB Yang Dipertuan Agung dan Tan Sri Hj Muhyiddin Yassin.









.
.
.
MAKLUMAT KURSUS TERKINI:
.
30 Oktober 2010 Sabtu DITANGGUHKAN - mohon maaf kursus intensif Pola Kerjaya & Bisnes Sesuai ditangguhkan kerana saya mungkin akan terlibat dengan Persembahan Seni Silat Kebangsaan di Panggung Bandaraya, DBKL pada hari tersebut.
.
31 Oktober 2010 Ahad - Kursus Pola 459 Potensi Kesihatan (RM300) Seksyen 7, Shah Alam. Sama ada anda datang untuk preview percuma atau hadir untuk kursus penuh, sila daftar Puan Zuhaida 016 206 3496 selewatnya Rabu 27 Oktober ini. Individu yang mendaftar penuh mendapat Door Gift istimewa bernilai RM275 di pasaran.
.
Aturcara:
9.00 pagi - 10 pagi - Preview percuma semua dijemput hadir: Aplikasi Kegunaan Kaedah Pernomboran Metafizik dan Graf Hayat di dalam Potensi Kesihatan Mental dan Fizikal serta Mistikal.
.
10 pagi - 10.30 pagi: Rehat.
.
11 pagi - 1.00 tengahari: Bersambung - untuk individu yang mendaftar kursus penuh sahaja hadir hingga ke petang - Cara pengiraan petak, kenali 5 elemen dan kenali pola-pola kesihatan. Serta bagaimana untuk mengatasi masalah dalam elemen dan pola berkaitan kesihatan (tiada / terlebih elemen / pola).
.
1.00 tengahari - 2 petang: Rehat dan Solat
.
2 petang - 5 petang: Kenali pola kesihatan daripada Graf Hayat, Teknik Kesihatan dari Graf Harian, Kenali Kesihatan dari Nombor Handphone, Teknik Menjana Tenaga Dalaman, Metafizik Aromaterapi/ Peningkat Tenaga, Teknik Fotografi Aura.
.
Sangat sesuai untuk semua pengamal perubatan moden / alternatif, MLM produk kesihatan, ibu bapa yang mahu wujudkan keluarga sihat, pelajar perubatan, kakitangan perubatan, terapis dan semua orang awam. Kerajaan Malaysia telah memperakui beberapa cabang perubatan alternatif yang boleh digunakan di dalam hospital kerajaan, juga peluang berkaitan kesihatan juga meluas seperti pembinaan Universiti Johns Hopskin dan Pusat Kesihatan 1Malaysia, maka rebutlah peluang.
.
14 November 2010 Ahad - Kursus RM90 Pengenalan Metafizik Pernomboran dan Graf Hayat di Johor Bahru (11 pagi - 3 petang). Tempat belum confirm - mgkn di pejabat Lynjb atau Dewan MPJBT atau hotel berdekatan. Pendaftaran akan dibuka nanti dan bayaran perlu dibuat sebelum kursus. Maklumat lanjut akan diumumkan. Individu yang telah dilantik sebagai e-center juga
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
SELAMAT HARI LAHIR:
Prof Dato Dr. Ibrahim Ahmad - 23 Oktober. Kepada pelajar MMP dan Reiki eloklah anda ucapkan salam tahniah kepada beliau.
Kini genap setahun saya bertemu dan bekerjasama dengan Dato' Ibrahim. Seperti yang saya ceritakan sebelum ini, pertemuan pertama kali berlaku dalam keadaan yang tidak selesa, namun selepas itu menjadi baik dan saya berikan laluan kepada Dato untuk perkenalkan lebih meluas konsep MMP di dalam beberapa seminar saya. Hasilnya, MMP berkembang sangat maju berterusan.
.
Juga, hari lahir Oktober adalah Dato' Dr Roslizam, juga adalah seorang pelajar saya adalah seorang usahawan dan pakar kewangan (bekas Penasihat Kewangan PM) - jika anda nak melabur ratus ribu, juta atau billion bolehlah berjumpa dengannya nanti dalam beberapa seminar kami, dan Mr. Jeff Wong, pihak URD World. Selamat Hari Lahir juga kepada semua pelajar metafizik yang lahir bulan Oktober. Selamat Maju Jaya anda semua saya doakan berjaya sentiasa!
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Foto 17 Oktober 2010:
Kursus Pola 38 Kuasa Positif & Tenaga Dalaman.
.
Apabila tenaga dalaman kita kuat, maka apa jua nama cabaran sama ada Vacuum ke, Widowed ke, Gaung ke, Kitaran Tahun 7 ke dan seumpamanya akan dapat dilalui dengan baik. Apabila tenaga dalaman kita kuat, mudah kita mendapat isyarat dan petunjuk awal dari alam, menyebabkan kita tidak perlu terbelenggu sangat dengan hal-hal hidup yang remeh temeh kerana kekayaan, kedamaian dan kesihatan sentiasa datang ke kita tanpa diduga. Yang menjadi masalahnya ialah apabila tenaga dalaman berkurangan, makin banyak masalah hidup dan perniagaan. Apabila anda "bersatu" dengan tenaga alam, anda akan menjadi sihat dan cergas untuk mencapai kejayaan.
.
Kajian saya mendapati bahawa apabila kita memasuki fasa tertentu pada usia tertentu, secara tidak sedar badan kita akan berubah secara fisiologinya. Salah satu cara untuk melihat perubahan adalah menggunakan kaedah graf hayat. Contohnya, apabila anda memasuki usia Widowed Star, pada pendapat saya, mekanisma badan anda "berubah" dengan mekanisma tertentu dengan pengurangan pergerakan hormon phenylalanine (PEA) yang sering dikaitkan dengan "hormon cinta", dengan kata lain, apabila "hormon cinta" berkurangan, maka fenomena "menyampah dengan pasangan" iaitu Widowed Star pun muncul. Sebab itulah ramai orang, terutama wanita, memberontak mahu bercerai ketika mereka Widowed Star. Kalau dulu suami pakai kain pelikat kat rumah ok je, tapi bila masuk tempoh Widowed Star, kain pelikat yang sama itu dijadikan isu besar bergaduh. Begitu juga lelaki/ suami terhadap isterinya juga. Ini disebabkan oleh DNA manusia dikatakan boleh "diaktifkan" dan "dinyahaktifkan" tetapi proses / mekanisma ini belum dapat difahami dengan sempurna masih dikaji. Saya berkelulusan dalam bidang Molecular Biology dari Syracuse University, New York mendapati adanya kaitan antara kelakuan sel manusia dengan kelakuan sifat manusia itu sendiri.

.
Bukan sekadar hormon badan berubah, "frekuensi" badan juga berubah kerana molekul bergetar (diukur dalam hertz, contohnya arus elektrik di Malaysia adalah 50 Hz). Kalau dulu orang sayangkan kita, tapi apabila masuk tempoh Blaming Star, iaitu berkemungkinan, badan kita ada perubahan memberi kesan kepada frekuensi (hertz) dalam badan kita menjadi berkecamuk menghantar isyarat kebencian kepada orang lain, itu menyebabkan orang membenci kita pula.
.
Kerana itulah, kita cuba "melawan" atau ikhtiar menterbalikkan proses itu dengan pelbagai ikthiar - berfikir positif lah, Reiki lah, berdoa lah, mandi bunga lah, pakai minyak wangi aura, pakai energy booster Samazon dan macam-macam. Cubalah mana yang sesuai dengan cara dan bajet anda, tujuannya adalah membetulkan fisiologi dan fungsi tubuh badan kita kepada yang kita mahu.
.
Cara yang saya anjurkan iaitu teknik pola 38 adalah sangat mudah ianya memang dibuat hari-hari tapi kita tak perasan, sebenarnya dalam amalan Solat mengandungi banyak teknik pola 38, jadi untuk orang Islam memang anda telah dibekalkan dengan teknik-teknik itu, manakala untuk rakan-rakan bukan Islam, tentu amalkan Yoga dan Meditasi mengikut kepercayaan anda. Yang penting, anda perlu sentiasa bergerak positif dengan senaman yang positif secara mental atau fizikal supaya mekanisma tubuh badan kita sentiasa cergas dan supaya anda tidak membuang masa terbelenggu memikir masalah sahaja.
.
Sepatutnya inilah cara yang betul dalam kajian tarikh lahir iaitu menggabungkan metafizik dan sains, iaitu sains metafizik, tetapi memerlukan pengkaji yang memiliki latarbelakang sains untuk membawa kaedah metafizik dengan baik, jadi kaedah tarikh lahir bukan sekadar mainan semata-mata, tetapi sains.
.
Jika anda memerlukan pengkhususan dalam teknik pola 38 untuk meningkatkan tenaga dalaman anda, kumpulkan rakan-rakan dan datanglah belajar dengan kami sama ada di pusat latihan utama di Meru atau di Shah Alam/ Puchong / Johor Bharu, iaitu rakan pusat latihan kami. Teknik pola 38 kami adalah "pre-cursor" atau "pre-requisite" sebelum anda menceburi atau digabungkan dengan teknik tenaga dalaman lain seperti Reiki, Kundalini, Chakra dan seumpamanya.
.
Bacalah majalah "Discovery Channel Magazine" keluaran November 2010 mukasurat 50 menceritkan kehebatan seorang individu yang boleh membakar kertas dengan tangan kosong, mengalirkan tenaga elektrik yang kuat dari badannya kepada orang lain untuk tujuan penyembuhan dan sebagainya. Katanya, di dunia ini terdapat 5 orang sahaja yang mempunyai kelebihan sebegitu menggunakan teknik-teknik tertentu. Semua ini dikaitkan dengan teknik tenaga dalaman seperti Qi Gong yang boleh meghasilkan neikung iaitu tenaga dalaman yang digunakan untuk merawat orang. Qi Gong versi Islamik (beberapa solat ada didalamnya) juga ada terdapat di pasaran. Untuk kita-kita ni, mungkin tak perlu sampai tahap itu, sekadar dapat tenaga dalaman untuk tujuan peningkatan bisnes, kesihatan, kerjaya dan kasih sayang pun sangat bagus!
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
WAKTU BERDOA KEJAYAAN PADA 29 OKTOBER 2010: Kebetulan jatuh pada hari Jumaat adalah tarikh petak cermin. Jika anda perlukan waktu-waktu berdoa kejayaan, anda boleh dapatkan di sini caranya;
1. Terdapat 4 waktu doa berasingan. Anda boleh pilih satu atau beberapa waktu berdoa.
2. Bank in Maybank 512464228716 (eddy rosyadie) sebanyak RM10 untuk setiap waktu doa yang anda pilih.
3. SMS taip kod berikut ke 016 624 9666.

Jika mahu waktu berdoa sebelah awal pagi: D1
Jika mahu waktu berdoa sebelah pagi: D2
Jika mahu waktu berdoa sebelah tengah hari: D3
Jika mahu waktu berdoa sebelah malam: D4
.
Contohnya, jika anda pilih waktu berdoa sebelah petang, maka bank in RM10 dan SMS taip D3 ke 016 624 9666.
.
Peserta worksyop 23 Oktober akan mendapat waktu berdoa percuma D3 nanti di sana.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
KEMUDAHAN MEJA Di KELAS: Kini, 6 buah meja telah disediakan di tempat latihan worksyop (Sabtu) Shah Alam bagi kemudahan pembelajaran yang lebih selesa. Datanglah ke worksyop Sabtu ini 23 Oktober 2010 jam 2 ptg - 4 ptg untuk pelajari cara membaca pola-pola 1 rangkai, 2 rangkai dan 3 rangkai secara lengkap. Selalunya di dalam kursus saya jarang sangat saya menjelaskan kesemua pola sebegini, jadi ambil kesempatan ini untuk pelajarinya. Datanglah sama ada anda pelajar lama mahupun yang baru hendak belajar. Kami menyediakan sesi berasingan khusus untuk individu yang baru hendak belajar pernomboran atau graf.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
SOALAN KUIZ MINGGU INI;
Seperti biasa hantarkan jawapan anda ke qmas304@streamyx.com.
.
Kenapa Pola 459 dikatakan sebagai pola kesihatan?
A. Sebab 4 dan 9 itu bermaksud elemen kayu berkaitan kesihatan.
B. Sebab pola itu sering ditemui pada individu yang terlibat dalam dunia kesihatan.
C. Sebab pusat-pusat kesihatan menggunakan angka 459 sebagai alamatnya.
D. Sebab angka itu adalah angka ajaib untuk para perawat/ pemulih.

Tahukah anda individu Pola 459 sering menghadapi masalah dalaman badan? Kenapa dan bagaimana cara mengatasinya? Hadirlah Seminar Potensi Kesihatan pada 31 Oktober 2010. Hubungi Puan Zuhaida 016 2063496.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
POLA KESIHATAN 31 Oktober 2010: Rancangan MHI TV3 pagi ini menyediakan 2 bingkisan mengenai dua wanita yang tidak menyangka diri mereka menghidapi kanser dan kerosakan paru-paru walaupun selama ini mereka ini adalah seorang yang aktif. Pencegahan adalah lebih baik daripada pembetulan. Bayangkan hidup mereka yang indah sebelum ini sebagai seorang guru dan jurutera, tetapi kini hidup sangat berubah. Wanita bekerjaya jurutera itu kini tidak boleh aktif kerana hidupnya perlu bergantung kepada alat dan tong-tong oksigen perlu duduk di rumah sahaja. Ikthiarlah jaga kesihatan anda, cegah sebelum terlambat. Oleh itu, eloklah anda dapatkan pemeriksaan secara berterusan daripada pakar perubatan seperti mammogram, ujian darah dan sebagainya.
.
Gunakan teknik Pola Kesihatan daripada pernomboran dan graf hayat untuk mengenalpasti potensi masalah kesihatan.
- Tahukah anda individu yang kekurangan elemen air iaitu angka 2 dan 7 selalu mengantuk? Apakah sebabnya dan bagaimana cara mengatasinya?
- Tahukah anda individu yang tiada satu pun angka 5 di dalam Petak/ Rajah Segitiga Tarikh lahir menghadapi masalah perut? Apakah sebabnya dan bagaimana cara mengatasinya? Kenapa batu boleh digunakan sebagai ikhtiar untuk mengatasi masalah perut?
- Anda boleh mengetahui penyakit seseorang daripada nombor handphone.
.
Daftarlah dah hadirlah ke kursus Pola Kesihatan pada 31 Oktober 2010 di Shah Alam. Taklimat percuma pada jam 9 pagi - 10 pagi untuk individu yang mahu mengenali teknik ini secara percuma. Kemudian 11 pagi - 5 petang kita akan teruskan pembelajaran lebih mendalam (individu yang membayar yuran RM300 akan bersama kami dari jam 9 pagi - 5 petang dan mendapat door gift istimewa percuma).
.
Sama ada anda individu yang mementingkan kesihatan, yang mencari ikhtiar pemulihan / rawatan kesihatan atau mahukan kesihatan yang baik berterusan untuk diri atau keluarga mahupun anda seorang jurujual produk kesihatan, eloklah pelajari teknik ini. Menggunakan teknik Graf Prestasi Harian dan Jam (ciptaan Eddy Rosyadie), anda pun boleh kenalpasti potensi penyakit seseorang pada hari esok! Bukan ramalan tetapi persediaan umpama laporan kajicuaca jua, tapi jika tahu lebih awal kan lebih baik.
.
Tahukah anda individu yang banyak angka/ pola besi selalu kemalangan atau berpotensi selalu kemalangan? Seorang jurutera bekerja di kilang Proton (besi) memiliki besi di dalam badannya (menggantikan bahu dan tulang kaki) kerana kemalangan. Bagaimana cara mengenalpasti dan bagaimana cara mengatasinya? Penagih dadah selalu banyak angka elemen air, adakah anak anda banyak elemen air? Daripada Graf Hayat juga anda boleh kenalpasti sama ada berpotensi penagih dadah. Cegah. Elak. Bersedia. Betulkan. Tingkatkan kesihatan!
Hubungi Puan Zuhaida 016 206 3496 sekarang.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
KURSUS 13 NOVEMBER DI KUANTAN DITANGGUHKAN kerana pihak penganjur perlu uruskan beberapa perkara.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
MINI WORKSYOP SABTU 23 OKTOBER 2010 jam 2 petang - 4 petang Shah Alam (RM50): TEKNIK MEMBACA POLA-POLA DENGAN BETUL.
.
Kini, anda boleh mendalami cara-cara membaca pola-pola dalam petak/ rajah segitiga dengan lebih baik. Pelajarilah cara membaca Angka 1 Digit, Pola 2 Serangkai dan Pola 3 Serangkai daripada sebarang petak ciptaan Eddy Rosyadie iaitu Petak Statik, Petak Pembayang, Petak Pendua, Petak Pentiga serta Petak Tarikh Hijrah atau daripada Rajah Segitiga. Ramai orang masih kurang jelas untuk membaca pola-pola tersebut dan memerlukan pemahaman dan bimbingan.
.
Mulai 23 Oktober, Mini Worksyop Sabtu Shah Alam akan dibuat dalam 3 kumpulan;
.
Kumpulan A - Untuk individu yang akan terus bersama cikgu A-D mempelajari teknik-teknik pernomboran atau graf hayat secara mendalam berterusan. Individu ini telah ada asas pernomboran dan asas graf hayat, atau jika anda mahu terus melompat ke tajuk yang ditawarkan setiap minggu.
.
Kumpulan B - untuk individu yang belum ada asas seperti belum pernah tahu mengira atau belum pernah hadiri kursus cikgu A-D. Anda akan dibimbing untuk pelajari teknik asas.
.
Kumpulan C- untuk individu yang ada asas pernomboran dan mahu pelajari Graf Hayat iaitu individu yang belum pernah hadiri kursus cikgu A-D untuk graf hayat.
.
Apabila masuk ke dewan kuliah nanti, sila nyatakan anda mahu masuk kumpulan A atau B atau C (setiap kumpulan yuran sama RM50 seorang, maaf tiada diskaun).
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------.
Anda mahu datang ke kursus-kursus anjuran cikgu A-D secara percuma? Boleh dapat komisen juga. Nantikan pengumuman kami di sini tidak lama lagi. Inilah satu usaha kami untuk membantu anda meningkatkan kualiti hidup, perniagaan dan keluarga anda.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
.
AHLI KELAB METAFIZIK PERNOMBORAN DINAMIK:
.
Yuran RM100 untuk pendaftaran dan yuran tahun 1 (Yuran tahunan RM50)
.
Percuma sehelai baju Kelab berwarna oren (sila lihat contoh di sini) dan sebuah buku diari. Individu yang telah menjadi ahli kelab dan memakai baju ini semasa hadir di mana-mana kelas/ kursus/ seminar/ Worksyop layak mendapat RM10 diskaun. Anda juga dapat software kiraan otomatik asas (petak diri/ gabungan, arah dan nama). Lain-lain kelebihan ahli metafizik akan diumumkan nanti. Berminat? Sila email ke qmas304@streamyx.com.



.
.
.
.

-------------------------------------------------------------------------------------------------.
APA WARNA AURA ANDA?:

Cubalah ambil gambar anda secara PERCUMA di Teknik Pola Kesihatan (Shah Alam) pada 31 Oktober 2010 jam 5 petang.
.
Untuk kaum wanita, sila elak memakai perhiasan dalaman berunsur logam seperti rantai leher emas, anting-anting, keronsang tudung, termasuk juga baju dalam slimming infra red.


.
.
.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
MAJLIS WAKTU BERDOA KEKAYAAN JUTAWAN: SABTU 6 NOVEMBER 2010.

Saya menganjurkan waktu Doa Jutawan Segera pada 6 Febuari lalu bersama Prof Dato Dr Ibrahim dan MMP nampaknya ada kesan baik, terutamanya Prof Dato mencapai kejayaan yang besar tahun ini. Kali ini, pengiraan 6 November 2010 menyamai 6 Febuari 2010, iaitu banyak angka 6 (serta angka 5 yang boleh menjadi angka 6 juga disebelahnya) dan 6 di tengah mata angin serta 6 status kewangan - memang duit je! Jadi sekali lagi kami akan menganjurkan majlis waktu berdoa kekayaan Jutawan Segera pada;
.
6 November 2010 - Sabtu
Tempat: Taman Tasik Shah Alam.
.
Jadual Acara:
Daftar - 3.30 petang
Solat Asar - 4.00 petang
Makan Petang - 4.30 petang.
Taklimat - 5.00 petang
Bersurai - 6.30 petang
.
Jika berminat, sila email nama anda & rakan-rakan ke qmas304@streamyx.com. atau SMS ke 016 624 9666.
.
Yuran RM50 seorang - suami isteri RM80
.
Tiada diskaun kecuali ahli kelab yang memakai baju Oren pada hari tersebut (diskaun RM10).
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
JADUAL WORKSYOP SETIAP SABTU DI SEKSYEN 7, SHAH ALAM:
Teruskan pengajian bersama kami di sini. Juga kesempatan untuk kita bertemu berbincang ilmu di satu sesi yang khusus. Jika anda terlepas mana-mana worksyop atau baru mahu masuk worksyop boleh saja terus menyertainya kerana setiap worksyop adalah tahap asas. Anda boleh terus walk-in sahaja tetapi elok juga daftar awal: Dr Suraya: 0123185523 setiap hari Khamis/Jumaat iaitu 1-2 hari sebelum worksyop. Walau bagaimanapun, jadual boleh berubah, jadi sila sentiasa update dengan merujuk blog ini atau Dr Suraya. Yuran worksyop adalah RM50 sahaja setiap kali worksyop, melainkan jika terdapat worksyop, seminar atau kursus khas yang berlainan harga yuran.
.
23 Oktober - Teknik Membaca Pola.
.
31 Oktober - Ahad - Seminar Khas Teknik Pola Kesihatan (RM300) sila lihat flyer di bawah.
.
6 November - Tiada kelas tetapi diganti dengan Majlis Bacaan Doa Kekayaan Jutawan Segera - Shah Alam.
.
13 November - tiada kelas (Diganti dengan Kursus Tahap 1 Pernomboran Asas di Batu Pahat RM290).
.
20 November - tiada kelas.
.
27 November - Worksyop Khas (RM50) - Teknik Pola 336 Potensi Pelaburan: Pengenalan. Untuk makluman, pada tahun lepas, saya berpola 336 dan dikesempatan itu saya masuk Bursa Saham dan mendapat cek RM75,269.93, kemudian RM83,778.29 dan seterusnya RM98,981.82 (3 kali untung meningkat secara berturut-turut! Berkat teknik pernomboran dinamik) dari Bursa Saham. Di worksyop ini, saya akan berkongsi teknik-teknik secara metafizik pernomboran dinamik yang anda boleh gunakan di dalam apa jua pelaburan termasuk Bursa Saham, Forex, Unit Trust, hartanah dan sebagainya. Teknik pengiraan mudah. Kan tahun 2011 tahun pelaburan, maka ambillah peluang ini untuk pelajarinya sebelum masuk tahun 2011. .
.
28 November - Ahad - Seminar Khas Penemuan Terbaru (RM100) 9 pagi - 5 petang. Dijemput semua peserta lama dan baru untuk mendapatkan pelbagai teknik-teknik terbaru dan tambahan (update) di dalam metafizik pernomboran dinamik.
.
4 Disember - tiada kelas.
.
11 Disember - tiada kelas (kemungkinan berada di JB).
.
18 Disember - belum confirm
.
25 Disember - tiada kelas.
.
1 Januari 2011 - Seminar Khas di Johor Bharu - Kursus Lengkap Istimewa 2 hari 1 malam termasuk penginapan - RM3960. Daftar awal sebelum Disember 15 dapatkan diskaun RM2990 - graf hayat lengkap, teknik 966 bisnes, teknik 336 pelaburan, teknik 729 juara jualan + strategi melangkah tahun baru 2011.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
SEMINAR 31 OKTOBER SHAH ALAM: TEKNIK POLA KESIHATAN
Dengan kerjasama Aurada Resources
.
klik gambar.
.
untuk dapatkan flyer ini, sila emailkan ke qmas304@streamyx.com
.
.
Jadual seminar percuma 31 Oktober:
.
9 pagi - 10.30 pagi: Seminar percuma (tanpa bayaran; semua dialu-alukan tetapi tempat terhad sila daftar segera dengan Puan Zuhaida 016-2063496): Tajuk - Aplikasi menggunakan kaedah pernomboran di dalam kesihatan dan aura.
.
11 pagi - 5 petang: Seminar berbayar (RM300). Kepada yang mahu teruskan berseminar pada hari itu, teruskan bersama kami dari 11 pagi itu hingga ke 5 petang untuk belajar teknik pengiraan petak potensi & petak kesihatan,
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Webinar Percuma Secara On-line pada setiap SELASA, 9pm bersama Master Eddy Rosyadie, semua dijemput hadir, kita bertemu secara on-line di depan komputer anda di rumah anda sendiri atau di mana-mana tempat yang ada WIFI:
Daftar di http://www.urdworld.org/modules/events/event.php?eid=12

.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Energy Booster: Dapatkan dari Admin URD di talian 016 524 7936 - dapat produk, dapat ilmu dan dapat peluang pendapatan!




.
.
.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------WORKSYOP DI SHAH ALAM SETIAP SABTU: Seperti biasa setiap Sabtu 2 ptg - 4 ptg (RM50).

Daftar: Dr. Suraya
012 318 5523.

Tempat: Brilliant Sixtyninerz Training Center, No 10a, Jalan AK7/AK, Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7, Shah Alam - Kawasan Perindustrian Bukit Raja Selatan. Berdepan Pharmaniaga Seksyen 7, Shah Alam dan kilang CFIW. Bersebelahan kedai Dr. Eyes. Berdekatan kawasan ICT Shah Alam.




.
.
.
.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- Berminat untuk mendapatkan nota percuma tentang cara pengiraan petak tarikh lahir dan previu keterangan tentang pola nombor kewangan? sila email ke qmas304@streamyx.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tempahan Laporan Graf Hayat: berminat untuk dapatkan graf hayat anda atau rakan atau ahli keluarga dan laporannya setebal lebih kurang 9 mukasurat yang dihantar kepada anda bercetak secara pos dalam bentuk binding (keterangan graf hayat sahaja dan tiada penjelasan pola nombor atau konsultansi dibuat berasingan), sila hubungi Puan Zuhaida 016 2063496 atau email: zuha80@yahoo.com. Sila berikan maklumat nama, jantina, tarikh lahir, jam lahir, negeri kelahiran serta alamat dan poskod serta nombor telefon. Cara bayaran bank-in akan diberitahu. Harga RM70 untuk setiap individu.
.
Jika memerlukan laporan graf hayat beserta pola-pola nombor DAN sesi konsultansi 1 jam, boleh hubungi Encik Zaini Ahmad (019 267 6727 atau email:
zainifruta@gmail.com. Harga RM150 untuk setiap perkhidmatan tersebut.

.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Samazon Energy Booster:
.
Tempah sekarang di Admin URD di telefon 016 216 3796.


Testimoni: cikgu, selepas sy memakai pendant 769, mmg banyak perubahan. saya betul-betul bersyukur dapat dipertemukan dgn cikgu dan hadir ke kursus tempoh hari (8 & 9 mei,JB)... terutama mengenai kedai saya, orang semakin ramai cikgu. saya betul-betul gembira. angka 7 networking tu mmg betul-betul ada "power"... dulu sebelum pakai pendant, setiap hari bangun pagi saya akan sakit kaki (sebab byk berjalan amik dan hantar pesanan/makanan di kedai). tapi selepas pakai pendant, alhamdulillah. sakit kaki dah tak ada. n betul-betul saya terkejut. saya tak pernah pi urut atau apa-apa. cuma lepas pakai pendant ni betul-betul saya terasa perubahannya.
.
.
.
.
.
.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Salam Perjuangan dan Kejayaan Berkekalan Sepanjang Hayat Sepanjang Masa,
Cikgu Eddyrosyadi (A-D)
Rakan Konsultan Halatuju Hidup dan Perniagaan Anda!
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 8:49 PM   0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tuesday, October 12, 2010
Hikmah Di Dalam Kejayaan
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera, Salam 1 Malaysia,
daripada Cikgu/ Master EDDYROSYADI (A-D)
Pengasas Kaedah Strategi Potensi dan Prestasi Dinamik Pernomboran
Tarikh lahir, Jam lahir, nama, nombor handphone, no plet kereta, no kad pengenalan, nombor akaun bank dan segala jenis pernomboran.
Pencipta kaedah Graf Prestasi Bulanan, Mingguan, Harian & Jam, kaedah teknik kasih dua hala & petak pendua dan pentiga serta petak pembayang, kaedah Kiraan Nama, No handphone, No Kad Pengenalan, No Plet Kenderaan, Tafsiran Tambahan Graf Hayat, Kaedah CheckMate! Graf Hayat + Pernomboran, Teknik No Siri Duit 6.
.
ENVISION: "to imagine or expect something in the future, especially something good"
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
.
BAJET 2011: Sepertimana yang saya sudah berulang kali beritahu semenjak tahun lepas lagi, tahun 2011 adalah tahun kekayaan dari pendidikan dan pelaburan - kini Bajet 2011 nampak peluang daripada situ. Bajet 2011 untuk pendidikan meningkat kepada 14% berbanding sebelumnya dengan RM29 billion. Pelbagai projek berkaitan pendidikan seperti pembinaan universiti John Hopskins, bekalan Vitamin 1Malaysia untuk murid sekolah serta pelbagai pendidikan kemahiran. Begitu juga, GLIC diberi kebenaran tambah pelaburan di luar negara serta insentif untuk pihak swasta membuat pelaburan tambahan.
.
Oleh yang demikian, ambillah peluang untuk menikmati sedikit sebanyak imbuhan daripada projek-projek ini. Mereka yang bijak dan pelajari metafizik ini tentunya sudah bersedia untuk meraih peluang daripada apa yang telah kita nasihatkan sebelum ini. Yang belum bersedia itu, inilah masanya untuk anda bertindak. Pihak kami, bersama Ued2PRO dan Roscani Management juga akan melancarkan beberapa program baru berkaitan peluang pendapatan daripada pendidikan dan pelaburan tidak lama lagi.
.
Hadirlah preview bisnes pendidikan secara online dan bisnes pelaburan emas di JB esok 17 Oktober jam 5 petang di pejabat Lynjb (019 7556102). Percuma. Anda tak mahu kaya dan masih tertunggu-tunggu lagi?.
.
Juga, pada 27 November nanti, worksyop khas tentang teknik pola 336 iaitu teknik metafizik dalam pelaburan akan diadakan serta preview percuma tentang pelaburan forex yang lebih berkesan.
.
Kesemua platform ini kami cuba sediakan untuk anda kaya tahun hadapan. Walaupun kami tiada dalam Bajet 2011, kami juga cuba dengan kudrat dan bajet kami sendiri yang ala kadar mahu membantu rakyat dan anda untuk kaya pada tahun hadapan. Mari bersama kami untuk ambil peluang-peluang ini.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Disoal&Dijawab:
.
Soalan
Saya melalui kehidupan yang sukar sejak akhir-akhir ini... menghadiri pelbagai jenis seminar yang termuat dalam akhbar untuk membuat perubahan... seminar minda positif dan sebagainya ... dengan Dr itu Dr ini... namun sehingga kini tiada penyelesaiannya... saya tertarik dengan kaedah tuan tapi saya rasa ragu-ragu apakah ini salah satu seminar yang sama dengan apa yang telah saya hadiri, apa pendapat tuan?
Jawapan
Saya teringat kata-kata seorang motivator terhebat dunia Zig Ziglar menyatakan lebih kurang, "berfikir positif tidak semestinya boleh memberikan segala-galanya kepada anda, namun ianya memberikan kelebihan daripada apa yang ditawarkan dengan berfikir negatif". Daripada kajian saya mendapati semua orang (termasuk saya sendiri) pasti melalui hidup sukar namun dengan teknik-teknik positif membantu anda fokus kepada perkara positif berbanding anda menghabiskan masa berendam air mata dengan kesukaran. Kaedah pernomboran dinamik saya adalah untuk mencipta strategi-strategi dan kenali potensi atau konflik untuk mengatasi zaman kesukaran, manakala kaedah-kaedah motivasi yang saudara pernah hadiri adalah untuk menguatkan diri saudara dari segi jiwa dan minda dalam mengharungi kesukaran. Jadi, kaedah saya berbeza tetapi ianya saling melengkapi dengan kaedah-kaedah lain. Saya cadangkan saudara hadir juga ke kursus saya untuk dapatkan pula teknik-teknik strategi melalui zaman sukar seperti teknik hari dan jam untung, graf hayat dan seumpamanya. Dengan ini, saudara melengkapkan diri saudara dengan strategi dan motivasi.
.
Soalan
Tuan, suami saya malah ibu bapa saya tidak menyukai saya menghadiri seminar tuan kerana katanya ini ilmu sesat. Saya lihat rakan baik saya yang telah hadiri seminar tuan telah berubah berjaya tapi saya masih di tahap lama. Bagaimana untuk menjelaskan masalah saya ini?
Jawapan
Kaedah ini adalah kaedah penyelidikan data-data terhadap pola dan corak fenomena kehidupan menggunakan angka sebagai parameter kajian. Sepertimana kaedah sains lain seperti kajian meteorologi (kaji cuaca) yang mengkaji data dan pola taburan hujan dan sebagainyanya, begitu juga jurusan sains lain seperti biologi, astronomi dan sebagainya adalah kaedah penyelidikan data-data dan seumpamanya, maka adalah tidak benar jika kaedah ini sesat, melainkan ada individu yang sengaja menggunakan kaedah ini bagi tujuan sesat dan mengelirukan. Oleh yang demikian, eloklah saudari dapatkan pengetahuan untuk kaedah ini terus dengan puncanya atau dari organisasi yang dipercayai jelas tujuan perjuangannya. Walau bagaimanapun, terpulang kepada pendapat suami atau ibu bapa anda, mungkin mereka melalui pengalaman kurang baik dengan kaedah seperti ini yang banyak di pasaran atau mereka mungkin tidak mahu anda hadir seminar sebegini kerana masalah kos dan seumpamanya. Untuk makluman, kaedah pernomboran versi saya telah dipelajari oleh ramai individu termasuk individui-individu terkenal malah di akhbar masa kini sepanjang 5 tahun saya perjuangkan. Oleh yang demikian tidak benar jika kaedah ini cuba mendatangkan mudarat atau kesesatan. Ianya perlu digunakan dan dipandang secara positif.
.
Soalan
Saudara ada menceritakan tentang kehebatan pola 38. Saya mempunyai pola 38 tetapi saya tidak pun memiliki apa-apa kelebihan yang unik. Adakah pola 38 ini hanya untuk orang tertentu sahaja?
Jawapan
Terdapat banyak faktor menyumbang kepada penggunaan pola 38. Saudara mungkin ada memilikinya tetapi tidak menyedarinya. Salah satu fungsi pola 38 ialah terdapatnya beberapa "isyarat" dalam hidup saudara. Saudara mungkin menerima isyarat atau petunjuk itu tetapi saudara tidak memahaminya. Oleh itu, kursus pola 38 dijalankan untuk memberikan kesedaran kepada individu pola 38 untuk menggunakannya dengan baik pada tahap yang maksima. Ianya bukan untuk orang tertentu dan boleh untuk semua orang, cuma apabila tidak disedari, maka ianya menjadi bahan eksklusif pula untuk orang-orang tertentu.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
.
NOTA 40 MUKASURAT UNTUK WORKSYOP GRAF HAYAT SESI 3 PADA 16 OKTOBER 2010 SHAH ALAM: Hadirlah untuk sesi pembelajaran Graf Hayat yang terakhir dan dapatkan nota tebal mengandungi semua tafsiran untuk kesemua 12 zon graf hayat anda. Dengan sesi 3 terakhir ini untuk musim ini, anda telah pelajari pelbagai potensi yang anda tidak ketahui untuk cipta kejayaan. Kenalilah sama ada anda Wealth Great Strategist (kaya pelaburan) atau Wealth Moon Zon 3 (sukar kaya) dan seumpamanya termasuk perihal kesihatan, pasangan, harta, anak-anak dan sebagainya. Kenali potensi dan konflik serta cara bagaimana untuk mengatasinya.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
.
AHLI KELAB METAFIZIK PERNOMBORAN DINAMIK:
.
Yuran RM100 untuk pendaftaran dan yuran tahun 1 (Yuran tahunan RM50)
.
Percuma sehelai baju Kelab berwarna oren (sila lihat contoh di sini) dan sebuah buku diari. Individu yang telah menjadi ahli kelab dan memakai baju ini semasa hadir di mana-mana kelas/ kursus/ seminar/ Worksyop layak mendapat RM10 diskaun. Anda juga dapat software kiraan otomatik asas (petak diri/ gabungan, arah dan nama). Lain-lain kelebihan ahli metafizik akan diumumkan nanti. Berminat? Sila email ke qmas304@streamyx.com.
.
Ahli kelab yang datang ke Majlis Doa Kejayaan pada 6 November memakai baju kelab Oren akan mendapat diskaun RM10 (maka bayar RM40 sahaja). Untuk individu biasa, yuran adalah RM50 seorang dan jika hadir bersama pasangan, anda berdua cuma bayar RM80 sahaja. Jika ahli kelab datang bersama pasangan, maka bayaran RM70 dan jika kedua-dua pasangan memakai baju kelab maka bayaran adalah RM60 sahaja untuk berdua.
.
Kenapa oren? Oren adalah warna rasmi Universiti saya dahulu iaitu Syracuse University, New York dikenali sebagai "Orangeman". Dalam warna Chakra, oren melambangkan kesuburan, tenaga dan keceriaan.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------.

Logo baru Teknik Pernomboran Dinamik: ENVISION
Logo tersebut merupakan Petak Digit tarikh lahir yang biasa anda gunakan dalam kursus. Warna oren melambangkan kecergasan, kesuburan dan bertenaga manakala warna hijau di tengah melambangkan ilmu pengetahuan. Maksud ENVISION adalah "membayangkan atau menjangkakan sesuatu di masa hadapan, terutamanya sesuatu yang baik", seolah-olah satu pandangan atau visi/ misi ke hadapan, sesuai dengan konsep Pernomboran Dinamik iaitu melakarkan strategi, persediaan potensi dan prestasi. Sesuai juga dengan kaedah forecasting yang ada di dalam dunia perniagaan mahupun dunia sains/ matematik.

.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
KENAPA BERDOA NAK KAYA TAPI TAK KAYA-KAYA LAGI?: Sebenarnya Yang Maha Kuasa mendengar doa anda, tetapi anda perlu sedar bahawa anda juga perlu melalui fasa tempoh masa untuk ujian tertentu juga. Contohnya, anda masih dalam Vacuum Star belum sampai masa Virtuous Star atau masih dalam kitaran 4 belum sampai masa kitaran 6 dan sebagainya. Namun, kita cuba ikhtiar sebaik mungkin mana tau jika doa yang bersungguh dapat memberikan pulangan, terutamanya sekali apabila berdoa pada tempat dan waktu yang betul.
.
Salah satu masalah berdoa tak dimakbulkan adalah kerana kita lupa nak minta doa dijauhkan musibah. Contohnya, semasa saya berumur 30an lalu berada dalam Vacuum Star tapi masa tu manalah saya tahu benda metafizik ni, jadi kita punyalah doa minta rezeki lebih. Memang ada banyak rezeki dan peluang rezeki semasa itu, kebetulan saya masa itu juga Virtuous Star pernah sekali dapat cek RM200K atas nama saya, tapi memandangkan Vaccuum Star, wang sebegitu banyak pun lesap cepat. Kini, baru kita menyedari, kalau nak minta doa jadi jutawan ke, nak sihat ke dan lain-lain, silalah juga berdoa untuk diminta dijauhkan daripada anasir kurang baik. Seperti contoh saya tadi, di samping berdoa untuk kaya, berdoa jugalah untuk dihapuskan Vacuum Star (iaitu fenomena duit disedut). Jika anda ada Blocking Star ketika ini, berdoalah juga untuk dihilangkan halangan dan dipermudahkan urusan.
.
Caranya ialah melihat Graf Hayat anda dan lihat apa jenis "star" atau fenomena yang tidak bagus berlaku sekarang. Kepada peserta kursus Graf Hayat lalu, termasuk di Worksyop Graf Hayat Shah Alam serta individu yang telah menempah laporan Graf Hayat serta yang telah mendapatkan konsultansi, kini saya mencadangkan anda lihat semula graf hayat anda dan kemudian berdoa secara spesifik. Jika usia ini anda ada Virtuous Star, maka tentunya berdoa untuk kekayaan dan rezeki dari sumber yang halal dan seterusnya, jika anda juga ada Vacuum Star ke, Crying Star ke, Widowed Star ke dll, berdoalah juga untuk dijauhkan daripada elemen-elemen tersebut.
.
Jika anda hadir sesi berdoa Jutawan Segera pada 6 November nanti, sila bawa graf hayat anda untuk kita periksa elemen apa yang patut anda doakan. Atau anda boleh dapatkan maklumat graf hayat anda di kaunter urusetia pada hari tersebut (pendaftaran bermula jam 3.30 petang - 4.00 petang) dengan membawa maklumat waktu/jam kelahiran anda.
.
Walau bagaimanapun, mulai hari ini berdoalah juga selalu untuk elemen yang lebih khusus.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
PREVIEW PERCUMA BISNES PENDIDIKAN METAFIZIK DI PEJABAT LYNJB TAMAN TAMPOI INDAH PADA 17 OKTOBER JAM 5 PETANG: Jika anda hadir ke kursus Pola 38 pada hari tersebut, teruskan bersama kami selepas kelas tamat jam 5 petang untuk sesi preview 1 jam tentang satu peluang bisnes pendidikan metafizik. Anda sudah tahu tahun depan tahun kekayaan pendidikan (246), maka ini adalah satu ikhtiar kami untuk membantu anda semua menjana pendapatan bersama kami.
.
Caranya ialah anda mendapat komisen untuk setiap orang yang mendaftar kursus di bawah anda. Lebih mudah sekarang ialah mereka mendaftar secara on-line! Tiap kali mereka daftar dan letak nama anda sebagai referral, andalah yang terima komisen. Sambil belajar dapat duit atau sambil buat duit anda boleh belajar juga, betullah kata guru saya yang juga perkenalkan sistem sebegini untuk kelas beliau; "while you learn you earn, while you earn you learn".
.
Jika anda tidak menghadiri kursus Pola 38 pada hari tersebut, anda boleh juga hadir dijemput bersama pada jam 5 petang untuk bersama kami dalam sesi preview tersebut. Jadi, marilah sama-sama kita dapatkan kelebihan dalam peluang ini.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------.
Kursus Pola 38 Di JB 17 Oktober 2010: kursus yang julung kali dilakukan melibatkan penjelasan tentang pola 38 dengan kaedah tenaga dalaman dan cara-cara untuk menjana tenaga dalaman secara pernomboran. Kaedah ini unik kerana daripada pandangan kami metafizik, jika seseorang itu memiliki tenaga dalaman yang kuat, maka perjalanan hidupnya lebih kuat dan tentunya dapat menjana kejayaan dan kekayaan. Kita telah dianugerahkan dengan keupayaan untuk menjana tenaga dalaman, tetapi dengan kesibukan kita di zaman ini, kita telah mengabaikan aspek tersebut. Pada zaman dahulu, menjana tenaga dalaman adalah satu keperluan, tetapi cara menjana tenaga dalaman zaman dahulu sukar untuk dilakukan sekarang, jadi terdapat beberapa teknik asas yang mudah dan praktikal untuk menjana tenaga dalaman. Kebaikan kursus pola 38;
.
1. Menjana tenaga dalaman secara asas untuk membantu kita di dalam melayari kehidupan dengan lebih berkesan dengan mendapat petunjuk dan isyarat dari alam dengan lebih meluas. Kekuatan gerak hati, kemahiran melihat pola 38 dan seumpamanya akan dibentangkan untuk anda menggunakannya dalam bisnes, kesihatan, kerjaya, kasih sayang dan seumpamanya.
.
2. Memberikan anda kelebihan dan kekuatan yang lebih berbanding individu biasa yang tiada atau kurang tenaga dalaman. Jika anda ada pola 38, anda telah semulajadi memiliki kekuatan tenaga dalaman, cuma tidak dibangunkan dengan betul. Kali ini kursus ini akan membantu anda meningkatkan tenaga dalaman secara moden dan mudah. Jika anda tiada pola 38 pun, anda boleh pelajari bagaimana untuk mencipta tenaga dalaman supaya anda boleh bersaing dengan individu pola 38 yang telah berjaya.
.
Selama ini anda bekerja siang malam berhempas pulas tetapi tidak berjaya? Satu sebabnya anda tidak menggunakan tenaga dalaman untuk membantu anda berjaya. Individu seperti Donald Trump ada pola 38 dan beliau sering "menggunakannya", anda juga boleh gunakannnya. Inilah masanya untuk anda buat perubahan yang lebih berkekalan!
.
Hubungi Puan Lynjb 019 7556102.
.
Peserta kursus Pola 38 akan mendapat maklumat percuma waktu berdoa Jutawan Segera pada 15 November 2010 (dalam bulan November terdapat 3 waktu berdoa Jutawan Segera Main Structure Great Pioneer iaitu 6 November, 15 November dan 24 November).

------------------------------------------------------------------------------------------------- .
APA WARNA AURA ANDA?:

Cubalah ambil gambar anda secara PERCUMA di Worksyop Sabtu 16 Oktober (Shah Alam) jam 2 - 4 petang (sesi fotografi aura jam 5 petang).
.
Untuk kaum wanita, sila jangan memakai perhiasan dalaman berunsur logam seperti rantai leher emas, anting-anting, keronsang tudung, termasuk juga baju dalam slimming infra red. Nanti susah pula nak tanggalkan bahan-bahan itu untuk mengambil gambar. Sekadar jam tangan atau gelang tangan masih boleh ditanggalkan sementara.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WORKSYOP GRAF HAYAT 16 OKTOBER: Graf Hayat bahagian 3 iaitu tentang spesifikasi diri anda daripada 12 zon. Mengetahui spesifikasi diri anda memudahkan anda kenali kekuatan dan kelemahan diri anda dan seterusya membuat tindakan yang lebih wajar. Jika anda ada Wealth Great Strategist maka elok terlibat dalam dunia pelaburan kerana itulah diri anda berbanding anda buat macam-macam kerja yang yang bukan diri anda sebenarnya. Atau jika anda berminat sangat pelaburan tapi selalu rugi, mungkin anda bukan Wealth Great Strategist, maka apakah tindakan yang boleh anda lakukan untuk anda berjaya juga dalam pelaburan? Jumpa saya di sana nanti dan bawa graf hayat (atau sesiapa yang walk in sila bawa maklumat jam lahir atau boleh email maklumat ke qmas304@streamyx.com).
.
------------------------------------------------------------------------------------------------
.
MAJLIS WAKTU BERDOA KEKAYAAN JUTAWAN: SABTU 6 NOVEMBER 2010.

Eksperimen kami untuk waktu berdoa kekayaan Jutawan Segera pada 6 Febuari lalu bersama Prof Dato Dr Ibrahim dan MMP nampaknya ada kesan baik, terutamanya Prof Dato mencapai kejayaan yang besar. Kali ini, pengiraan 6 November 2010 menyamai 6 Febuari 2010, iaitu banyak angka 6 (serta angka 5 yang boleh menjadi angka 6 juga disebelahnya) dan 6 di tengah mata angin serta 6 status kewangan - memang duit je! Jadi sekali lagi pihak saya akan menganjurkan majlis waktu berdoa kekayaan Jutawan Segera pada;
6 November 2010 - Sabtu
Tempat: Taman Tasik Shah Alam.
Masa: 4.00 petang - 6.00 petang.
Jika berminat, sila email ke qmas304@streamyx.com. Yuran RM50.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
JADUAL WORKSYOP SETIAP SABTU DI SEKSYEN 7, SHAH ALAM:
Teruskan pengajian bersama kami di sini. Juga kesempatan untuk kita bertemu berbincang ilmu di satu sesi yang khusus. Jika anda terlepas mana-mana worksyop atau baru mahu masuk worksyop boleh saja terus menyertainya kerana setiap worksyop adalah tahap asas. Anda boleh terus walk-in sahaja tetapi elok juga daftar awal: Dr Suraya: 0123185523 setiap hari Khamis/Jumaat iaitu 1-2 hari sebelum worksyop. Walau bagaimanapun, jadual boleh berubah, jadi sila sentiasa update dengan merujuk blog ini atau Dr Suraya. Yuran worksyop adalah RM50 sahaja setiap kali worksyop, melainkan jika terdapat worksyop, seminar atau kursus khas yang berlainan harga yuran.
.
16 Oktober - Graf Hayat Bahagian 3: Spesifikasi 12 Zon - Wealth, Spouse, Profession dan seumpamanya.
.
17 Oktober - Ahad - Kursus Pola 38 di Johor Bahru.
.
23 Oktober - belum confirm.
.
30 Oktober - worksyop istimewa - Teknik Memilih Kerjaya & Bisnes Pilihan (2 Petang - 6 petang) - pola pernomboran dan graf hayat di dalam memilih kerjaya atau bisnes yang sesuai dengan anda/ pasangan/ ahli keluarga.
.
31 Oktober - Ahad - Seminar Khas Teknik Kesihatan & Aura Dipertingkatkan (RM300) sila lihat flyer di bawah.
.
6 November - Tiada kelas tetapi diganti dengan Majlis Bacaan Doa Kekayaan - Shah Alam.
.
13 November - tiada kelas (diganti kursus Intensif Asas Tahap 1 Kuantan).
.
20 November - tiada kelas.
.
27 November - Worksyop Khas - Teknik Pola 336 Potensi Pelaburan: Pengenalan. Untuk makluman, pada tahun lepas, saya berpola 336 dan dikesempatan itu saya masuk Bursa Saham dan mendapat cek RM75,269.93, kemudian RM83,778.29 dan seterusnya RM98,981.82 (3 kali untung meningkat secara berturut-turut! Berkat teknik pernomboran dinamik) dari Bursa Saham. Di worksyop ini, saya akan berkongsi teknik-teknik secara metafizik pernomboran dinamik yang anda boleh gunakan di dalam apa jua pelaburan termasuk Bursa Saham, Forex, Unit Trust, hartanah dan sebagainya. Teknik pengiraan mudah. Kan tahun 2011 tahun pelaburan, maka ambillah peluang ini untuk pelajarinya sebelum masuk tahun 2011. .
.
28 November - Ahad - Seminar Khas Penemuan Terbaru (RM100) 9 pagi - 5 petang. Dijemput semua peserta lama dan baru untuk mendapatkan pelbagai teknik-teknik terbaru dan tambahan (update) di dalam metafizik pernomboran dinamik.
.
4 Disember - tiada kelas.
.
11 Disember - tiada kelas (kemungkinan berada di Dungun atau JB).
.
18 Disember - belum confirm
.
25 Disember - tiada kelas.
.
1 Januari 2011 - Seminar Khas di Johor Bharu - Kursus Lengkap Istimewa 2 hari 1 malam termasuk penginapan - RM3960. Daftar awal sebelum Disember 15 dapatkan diskaun RM2990 - graf hayat lengkap, teknik 966 bisnes, teknik 336 pelaburan, teknik 729 juara jualan + strategi melangkah tahun baru 2011.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
SEMINAR 31 OKTOBER SHAH ALAM: TEKNIK POLA KESIHATAN
Dengan kerjasama Aurada Resources
.
klik gambar.
.
untuk dapatkan flyer ini, sila emailkan ke qmas304@streamyx.com
.
.
Jadual seminar percuma 31 Oktober:
.
9 pagi - 10.30 pagi: Seminar percuma (tanpa bayaran; semua dialu-alukan tetapi tempat terhad sila daftar segera dengan Puan Zuhaida 016-2063496): Tajuk - Aplikasi menggunakan kaedah pernomboran di dalam kesihatan dan aura.
.
11 pagi - 5 petang: Seminar berbayar (RM300). Kepada yang mahu teruskan berseminar pada hari itu, teruskan bersama kami dari 11 pagi itu hingga ke 5 petang untuk belajar teknik pengiraan petak potensi & petak kesihatan, juga kenalpasti pasaran jualan, arah kejayaan, hari untung serta mengira pola kesihatan dan menggunakan pernomboran untuk menggunakan aura/teknik chakra lebih berkesan untuk kesihatan. Juga termasuk program cara menggunakan produk Auralife dengan berkesan serta pelan pemasaran. Belajar Metafizik Pernomboran Dinamik 3 dalam 1 = Ilmu + Sihat + Pendapatan
.
------------------------------------------------------------------------------------------------
.

SEMINAR PERNOMBORAN DINAMIK TAHAP 1: KUANTAN 13 NOVEMBER 2010.
.
klik gambar
.
untuk dapatkan flyer ini, sila email ke qmas304@streamyx.com

atau hubungi Encik NazriKadir 012 964 6799
















.
.
.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Webinar Percuma Secara On-line pada setiap SELASA, 9pm bersama Master Eddy Rosyadie, semua dijemput hadir, kita bertemu secara on-line di depan komputer anda di rumah anda sendiri atau di mana-mana tempat yang ada WIFI:
Daftar di http://www.urdworld.org/modules/events/event.php?eid=12

.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Energy Booster: Dapatkan dari Admin URD di talian 016 524 7936 - dapat produk, dapat ilmu dan dapat peluang pendapatan!




.
.
.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------WORKSYOP DI SHAH ALAM SETIAP SABTU: Seperti biasa setiap Sabtu 2 ptg - 4 ptg (RM50).

Daftar: Dr. Suraya
012 318 5523.

Tempat: Brilliant Sixtyninerz Training Center, No 10a, Jalan AK7/AK, Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7, Shah Alam - Kawasan Perindustrian Bukit Raja Selatan. Berdepan Pharmaniaga Seksyen 7, Shah Alam dan kilang CFIW. Bersebelahan kedai Dr. Eyes. Berdekatan kawasan ICT Shah Alam.




.
.
.
.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- Berminat untuk mendapatkan nota percuma tentang cara pengiraan petak tarikh lahir dan previu keterangan tentang pola nombor kewangan? sila email ke qmas304@streamyx.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tempahan Laporan Graf Hayat: berminat untuk dapatkan graf hayat anda atau rakan atau ahli keluarga dan laporannya setebal lebih kurang 9 mukasurat yang dihantar kepada anda bercetak secara pos dalam bentuk binding (keterangan graf hayat sahaja dan tiada penjelasan pola nombor atau konsultansi dibuat berasingan), sila hubungi Puan Zuhaida 016 2063496 atau email: zuha80@yahoo.com. Sila berikan maklumat nama, jantina, tarikh lahir, jam lahir, negeri kelahiran serta alamat dan poskod serta nombor telefon. Cara bayaran bank-in akan diberitahu. Harga RM70 untuk setiap individu.
.
Jika memerlukan laporan graf hayat beserta pola-pola nombor DAN sesi konsultansi 1 jam, boleh hubungi Encik Zaini Ahmad (019 267 6727 atau email:
zainifruta@gmail.com. Harga RM150 untuk setiap perkhidmatan tersebut.

.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Samazon Energy Booster:
.
Tempah sekarang di Admin URD di telefon 016 216 3796.


Testimoni: cikgu, selepas sy memakai pendant 769, mmg banyak perubahan. saya betul-betul bersyukur dapat dipertemukan dgn cikgu dan hadir ke kursus tempoh hari (8 & 9 mei,JB)... terutama mengenai kedai saya, orang semakin ramai cikgu. saya betul-betul gembira. angka 7 networking tu mmg betul-betul ada "power"... dulu sebelum pakai pendant, setiap hari bangun pagi saya akan sakit kaki (sebab byk berjalan amik dan hantar pesanan/makanan di kedai). tapi selepas pakai pendant, alhamdulillah. sakit kaki dah tak ada. n betul-betul saya terkejut. saya tak pernah pi urut atau apa-apa. cuma lepas pakai pendant ni betul-betul saya terasa perubahannya.
.
.
.
.
.
.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Salam Perjuangan dan Kejayaan Berkekalan Sepanjang Hayat Sepanjang Masa,
Cikgu Eddyrosyadi (A-D)
Rakan Konsultan Halatuju Hidup dan Perniagaan Anda!
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 11:13 AM   0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates