waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 

 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 
 

Tuesday, November 20, 2007
KES KAJIAN BAHAGIAN 1 | METAFIZIK ASTRONUMEROLOGI

Masalah

Suami sering bertukar-tukar kerja dan kerja terbaru ialah di sebuah syarikat pengangkutan di Shah Alam, manakala isteri rasa bosan di tempat kerja menjalankan aktiviti kertas kerja (2 orang pekerja di pejabatnya). Mereka sudah berkahwin 9 bulan namun belum ada cahayamata. Tarikh lahir Isteri: 02 hb. Ogos 1980 dan suami: 20 hb. November1978.
Keputusan Kajian:

  • Suami mempunyai nombor 843 iaitu mudah bosan menyebabkan suka bertukarkerja. Elemen beliau 6 iaitu besi maka sesuai dengan kerjanya sekarang. Arah ketempat kerja adalah tenggara iaitu arah kejayaan. Jadi, tempat kerjanya sekarang adalah baik. Beliau berbintang Scorpio yang mana ada masalah kesihatan seks. Tambahan pula, penyakit disyaki berkaitan darah, jadi mungkin perlu membersihkan darah sebagai usaha mendapatkan anak. Katanya beliau mahu memulakan perniagaan di arah utara, dicadangkan membuat perniagaan berkaitan pengangkutan dan jika ke arah utara, beliau perlu berhijrah ke sana jika mahu kemewahan. Carta tenaga beliau sentiasa tinggi, jadi beliau boleh mencapai kejayaan pada bila-bila masa.
  • Isteri berbintang Leo dan elemen 1 iaitu pemimpin. Beliau mempunyai nombor vokal yang tegas. Oleh kerana tidak dapat melaksanakan naluri kepimpinannya, beliau bosan di tempat kerja. Mungkin ketua beliau boleh memberikan tugas pemimpin kepadanya. Elemen beliau besi boleh membawa tugas kertas kerja dengan baik, tetapi selalu penat kerana komputer (elemen api) akan melemahkannya. Dicadangkan supaya mejanya di letakkan barangan besi pewter dan banyakkan warna emas dan hijau untuk melawan kelemahannya, mungkin “screen saver” komputer diletakkan warna kuning atau coklat. Arah ke tempat kerjanya pula adalah timur iaitu arah kejayaan. Apabila dilukis arah kejayaan untuk rumahnya di Pandamaran, didapati terdapat elemen 9 di timur dan tenggara iaitu menunjukkan tanah bersusun tinggi” biasanya kondominium. Memang, di arah itu terdapat sebuah hotel dan sebuah kondominium. Di arah barat terdapat elemen besi dan memang di situ terdapat banyak besi, iaitu pelabuhan (kapal). Di sebelah barat daya terdapat elemen 4 iaitu sekolah dan memang terdapat sebuah sekolah menengah di arah itu. Beliau juga mempunyai penyakit berkaitan darah dan perut, oleh yang demikian perlu bersihkan darah dan perut untuk mendapatkan cahayamata. Namun, pada umurnya sekarang, carta tenaga agak rendah, jadi dicadangkan untukmenangguhkan seketika untuk mendapatkan cahayamata.

Masalah dan Kajian Lain

a. Seorang ayah yang cepat panas baran dan melenting, terutamanya apabila berinteraksi dengan anak-anak.Ayah adalah elemen api dan ada nombor baran 23, manakala anak-anaknya adalah elemen air dan tanah yang menguasai ayah, jadi ayah perlu tukar cara berinteraksi.

b. Seorang graduan IT bekerja di sebuah gudang kotak dan bercita-cita untuk membuka sebuah ladang ternakan dan sekarang mahir di dalam fabrik Beliau elemen 9 (kayu) sesuai di kawasan "kayu“ dan fabrik. Bidang IT tidak sesuai

Labels:

posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 2:24 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates