waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 

 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 
 

Friday, February 15, 2008
TESTIMONI PENGGUNA KAEDAH INI
From: Siti Solehah
Sent: Friday, February 15, 2008 3:03 PM
To: qmas304@streamyx.com
Subject: Perubahan

Assalamuaaikum.

Apa khabar en addy? Saya pn. Siti Solehah T.lahir 03.04.1976

Saya daftar kursus dengan en.addy pada tahun 2006 dekat de palma in shah alam sek 19. saya ada bagi tahu en. addy saya cuma penjual nasi lemak tepi jalan sahaja.Bila saya pergi kursus tahap pertama mengenal diri dan pontensi kerjaya melalui tarikh lahir.Disitulah permulaannya. mula-mula sya cuba kenal diri dan pasangan dan gelombang-gelombang sekitar dulu.bila saya tahu saya kena kerja luar dan jumpa orang dan kena banyak merketing tak boleh duk satu tempat, masa tu saya rasa mustahil saya tak pandai jumpa org dan cakap2 nie la sehingga akhirnya pada bulan 11 dec 2007 saya masuk satu perniagaan yang memang kearah apa yang dalam kajian ini MEMANG dengan izin ALLAH saya menuju kearah mengubah hidup saya. Saya kaji dan nilai tekanan dan punca rezeki mamang ada betulnya kita sebagai hamba ALLAH harus berusaha mencari ilmu yg memang ada didunia ini.Cara dan bagaimana saja untuk kita kaji.Kaji atau bahasa pasarnya tilik bukan salah tapi biar dengan nawaitu yang betul. BETUL TAK EN.ADDY?

Sebab itu saya yakin dengan kita berusaha dan berdoa kepada yg Maha Kuasa akan dapat apa yg dihajati.Sebab saya tahu en.addy lagi pakar dalam bidang ini saya minta tunjuk ajar dr en addy.

Saya tinggal di kg.bkt lanchung sempadan puhcong dan shah alam baru buka pejabat di sek 13 shah alam sebagaimana yg en.addy bagitahu tu.Hari pertama je 3 org custemer datang pejabat Alhamdulillah....... Perniagaan saya banyak dalam bidang ict menjual sistem callcenter,payment gateway2020 dan bossmeler dan tak lama lagi saya akan menjadi salah seorang lenlord monsun.Dan dengan izin Allah pendapatan saya sekarang baru join perniagaan ini dalam 1 bulan RM50k. Alhamdulillah...... Oleh itu saya minta jasa baik en.addy untuk memcadangkan bentuk atau benda apa yang patut ada dalam perjabat saya. Pejabat saya kecil je sewa dengan sekolah, bilik kecil je saya pun nak kena ada suasana yang menarik dan ada suasana rezeki boleh kan en.addy?saya juga tidak keberatan jika en.addy ingin menjadikan saya testimoni en. eddy insyakallah saya akan bekerjasama dengan en. addy.

saya pernah buat perniagaan dekat rumah. memang banyak tekanan saya ada juga test tentang pribadi saya, saya perfikiran positif, perkara negetif datang saya cuba berfikiran positif itu juga permula saya dan mengikut dari kajian en.addy juga dan disini saya mengucapkan ribuan terima kasih pada en. addy kerana membuka minda saya dan membentuk muslimah yang baik kearah menuju apa yg diimpikan oleh saya selama ini. Untuk mengubah nasib dari yang kecil kepada pendapatan yang lumayan.Saya berharap saya dapat berjumpa dengan en.addy untuk berlajar dan bertanya serta berbincang cara-cara atau kaedah-kaedah yang lebih baik bagi merancang hala tuju hidup yang lebih baik BOLEH KAN EN.ADDY
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 8:53 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates