waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 





 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 




 

Thursday, January 8, 2009
KURSUS 1 FEBUARI GRANDVIEW HOTEL IPOH
Assalamualaikum dan salam sejahtera,



Kursus Potensi Usahawan Pola Membina Perniagaan Berkesan akan dijalankan seperti berikut;



Tarikh : 1 Febuari 2009, Ahad

Tempat: Grandview Hotel, Jalan Horley, Ipoh - dkt Hospital Besar Ipoh & Dataran Ipoh

Masa : 9 pagi - 5 petang

Harga : RM200 (sudah diskaun Rm100, jika di KL harga kursus ialah RM300).

Daftar di sana jam 8.30 pagi

Sila bawa maklumat jam lahir

Juga, kalau ada, bawa sekali sijil pendaftaran syarikat (sijil SSM) utk periksa status syarikat.



Berminat, sila hantar nama SMS taip IPOH (nama) ke 0162379856



Percuma graf hayat, graf arah dan CD Nota.



Kandungan kursus:

1. Kenali bisnes yang sesuai dengan anda menggunakan konsep Model, Fungsi dan Pendekatan bisnes (kaedah lain sekadar cerita Model bisnes sahaja). Juga, melihat potensi pekerjaan dan rezeki yang sesuai.



2. Kenali arah sesuai untuk buat untung dan kenali arah untuk dielak gagal.



3. Kenali masa sesuai utk bina bisnes



4. Kenali teknik memilih nama sesuai - apa rahsia nama Sendayu Tinggi dan Air Asia?



5. Kenali kitaran tahunan - bila untung, bila rugi untuk dielakkan.



6. Contoh2 tarikh pendaftaran syarikat / tarikh lahir usahawan berjaya



7. Cara bisnes kad yg datangkan keuntungan.

8. Tarikh/ masa sesuai untuk daftar syarikat.

9. Cara pilih pekerja.

dan macam-macam lagi (rasanya 1 hari tak cukup tapi tak mengapa sebagai asas permulaan dulu).



BONUS TERBARU: Template / wafaq Petak untuk menjadikan syarikat anda untung selama-lamanya. Kaedah belum pernah diajar dan belum ada lagi di dunia ini. Jadi, peserta kursus Ipoh akan bakal ketahui rajah template ini (berdasarkan kombinasi tarikh lahir). Ada rahsia di sebalik ciptaan dan kegunaan template ini. Oleh kerana template ini sangat powerful, saya bakal merahsiakannya selepas ini (tok guru kenalah ada rahsianya tersendiri), cuma akan didedahkan di kursus Ipoh untuk test dan testimoni akan datang jika ianya benar2 menjadi!

nota: nanti kalau syarikat untung banyak, jangan lupakan saya ok! :) Ramai anak murid saya dah berjaya termasuk yang dalam suratkhabar setiap ahad tu dah beli kereta baru - menggunakan kaedah saya! Jadi, apa tungg peluang lagi!

Gunakan peluang ini untuk bina perjalanan kewangan / perniagaan lebih mantap. Individu-individu yang diberhentikan kerja/ cuti lama sebab gawat patut pelajari kaedah ini. Yang baru nak mula berniaga atau yang lama berniaga tetapi nak lebih untung, juga dijemput datang dan belajar. Janganlah berkata "tak apa, boleh tunggu bulan depan", "nantilah jumpa Encik Eddy dia kan masih hidup lagi", "ala, sms atau email je kat Encik Eddy" dsbnya, kerana anda rugi dari segi masa dan isi pembelajaran. Ingat, tahun 2009 ini tahun rezeki damai dan tahun 2010 dijangka ramai akan jatuh muflis. Jadi 2009 lah masa utk kumpul rezeki tapi janganlah bulan Disember 2009 baru nak belajar dengan saya dah nak habis tahun, bulan Febuari ni sangat sesuai sebah ia awal tahun dan banyak tarikh2 bagus dalam Febuari ini.

Jumpa anda di IPOH !
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 1:09 PM  
1 Comments:
  • At January 8, 2009 at 4:16 PM, Blogger Yazit said…

    Salam...

    En. Eddy, Say amat menantikan kursus ini setelah mengikut seminar dan beberapa pembacaan dari blog En. Eddy. Hopefully apa yang bakal En. Eddy kongsikan di Ipoh nanti juga akan dikekalkan bila wujudkan bengkel/kursus di KL/Seremban nanti.

    Seronok dapat belajar dari En. Eddy..

     
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates