waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 

 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 
 

Tuesday, May 4, 2010
Ued2PRO Menjana Peluang Kejayaan
A$$ALAMUALAIKUM & $ELAMAT $EJAHTERA,$ALAM $ATU MALAY$IA,
daripada Master / Cikgu Eddy Rosyadie b Mohd Samsury

Pernomboran Dinamik Metafizik - Tarikh lahir, Jam Lahir dan Nama serta No handphone, kad pengenalan, no plet kenderaan dan sebagainya.
.
Testimoni Pendant Energy 769: It was a great pleasure for me to utilize this product. As i inform to you earlier that a friend of me wearing this 769 pendant only 3 days . And she was quite amaze and surprise that she could sold more than 3 platinum packages . 1 platinum limit usage worth than 100 K....
.
MENCARI ADMIN ASSISTANT UNTUK BEKERJA DI PUCHONG: pihak Ued2PRO berpejabat di Puchong kini mencari seorang Admin Assistant - wanita, menetap sekitar Puchong, sekurangnya SPM, boleh menaip komputer dan tahu serba sedikit tentang kaedah pernomboran untuk menguruskan kerja-kerja pentadbiran berkaitan projek Ued2PRO termasuk pendaftaran dan lain-lain kerja pejabat. Jika berminat, sila hubungi Ms Ginny 012 457 6396 untuk urusan temuduga.
.
GRAF HAYAT DAN KEGAGALAN BISNES: Seorang usahawan mengalami masalah perniagaannya kini. Apabila diperiksa graf hayat, padanlah, Graf menurun, Wealth Great Martial Artist_AF iaitu selalu rugi kerana tersalah buat pelaburan. Rupa-rupanya tahun lepas beliau membeli peralatan-peralatan baru berharga ratusan ribu ringgit, tapi kini tiada untung darinya. Dalam graf hayat, tahun 2009 adalah bar hijau rendah teruk manakala pengiraan kitaran tahunan adalah 4-3. Semua ini adalah petunjuk menunjukkan bahawa memang tidak sesuai untuk buat pelaburan pada tahun itu, memanglah ada kerugian. Selepas itu apabila diperiksa Graf Bulanan, bulan April dan Mei ini sangatlah rendah - motivasi rendah, duit pun tak ada! Kerana itulah kaedah Graf Hayat bukan tilik nasib tetapi membuat persediaan awal dan sebagai satu alat untuk membuat keputusan. Kalau anda telah berpotensi untuk jatuh malang pada tahun tertentu, apakah anda biarkan saja hidup anda jatuh malang? Pelajarilah kaedah pernomboran dan graf hayat supaya anda tidak mencipta kegagalan untuk diri anda sendiri. Lihat sendiri Lynjb yang mempelajari kaedah graf hayat dan pernomboran, tak sampai RM700 belajar dengan saya tapi pulangan puluhan ribu ringgit dalam bentuk pendapatan mudah. Anda tidak mahu hidup senang sebegitu? Datanglah seminar/ kursus;

11, 12, 18, 19, 25, 26 Mei - Kursus 6E di Puchong (2 jam setiap sesi 9 pm - 11 pm)
22 dan 23 Mei - Pernomboran dan Graf Hayat Intensif di Meru, Klang
29 dan 30 Mei - Asas Pernomboran dan Graf Hayat di Kamunting, Perak.
.
Kami bersedia untuk transformasikan anda untuk lebih berjaya!
.

Ketika di Ellis Island pada tahun 1993 semasa belajar di New York dahulu, iaitu di bawah Liberty Statue. Di belakang saya adalah bandar Manhattan dan jelas sekali Twin Towers World Trade Center, kini dalam sejarah.


.
"Anda mampu padamkan karekter orang yang lemah, namun anda sukar memadamkan semangat orang yang kuat untuk berjuang!" - eddy rosyadie
.
.
.
.
.
Hari dan Waktu Berdoa:
9 Mei 2010 sebelah pagi - untuk kekayaan bisnes

9 5 2 1
5 6 3
6 5 1 8 5 4 9
2 6 4

angka 5 boleh berubah mengikut anda disebelahnya, maka terdapat 7 angka 6 - banyak tu duit!!!

10 Mei 2010 sebelah pagi - untuk networking hebat dan kekayaan bisnes


1 5 2 1
6 7 3
9 2 7 9 5 4 9
3 9 6


7 di tengah mata angin manakala 927 untuk networking, juga 696 (bisnes), 456 (kewangan) serta 796 pun ada!!

Peserta kursus Graf Hayat pada 8 dan 9 Mei akan mendapat waktu-waktu berdoa tersebut secara percuma. Malahan, pada 9 Mei nanti, peserta kursus akan berdoa bersama-sama dengan saya dan Lynjb untuk membantu peserta kursus untuk membina kekuatan energi yang lebih baik. Waktu berdoa 9 Mei adalah khusus untuk peserta kursus Graf Hayat sahaja dan tidak ditawarkan kepada orang awam lain.
.
Jika anda berminat untuk mendapat waktu berdoa pada 10 Mei, mohon sumbangan RM10 ke Maybank 512464228716 atau CIMB 12900006910522 (atas nama Eddy Rosyadie) dan setelah bank-in, SMS ke 016 624 9666.
.
Kursus:
Kursus Graf Hayat 8 dan 9 Mei di pejabat Lynjb telah PENUH. Mohon maaf kerana tempat kecil terhad. Jika anda berminat untuk hadiri kursus Graf Hayat, insyallah kita akan buat sekali lagi di Tampoi pada Jun nanti.
.
Kursus 6E di Puchong (2x seminggu 2 jam setiap sesi - 11, 12, 18, 19, 25, 26 Mei) masih lagi dibuka. Untuk hadir, sila bank-in RM400 ke akaun seperti di atas dan selepas itu email ke qmas304@streamyx.com
.
Kursus 29 dan 30 Mei di Kamunting, Perak masih dibuka.
29 Mei - 3K 3-dalam-1: Kewangan, Kasih Sayang dan Kerjaya/ Bisnes Pilihan
30 Mei - Kursus Graf Hayat Tahap 1.
.
Peluang Bisnes Baru bersama Lynjb:
Bermula 1 Mei lepas, Lynjb telah memperkenalkan satu peluang bisnes baru yang mana anda mendapat bonus termasuk pairing dan matching dengan sistem binari. Dengan plan B, anda tidak perlu menaja orang tetapi dapat pulangan RM10 ribu setiap lot, tetapi jika anda mahu lebih banyak bonus tentunya anda menaja orang. Menggunakan platform bisnes produk kesihatan tetapi menawarkan bonus yang banyak (lawati laman web www.hkyglobal2u.com). Berkat doa 1 Mei, dalam 3 hari Lynjb telah mendapat 30 orang dan bonus setakat ini RM637. Modal serendah RM624 dan setiap 1 lot (RM312) anda boleh mendapat RM10 ribu. Anda nak kaya tahun 2011 nanti? Jika 10 lot, tentulah pulangan yang tinggi! Inilah peluangnya...hubungi Lynjb (019 755 6102) untuk mendapatkan maklumat lanjut - sila beritahu Lyn yang anda dapat maklumat ini dari blog Encik Eddy supaya anda masuk di bawah rangkaian saya yang super-positif!
.
Graf Hayat dan Keturunan: saya baru buat satu sesi konsultansi untuk dua orang anak beranak iaitu ibu dan anak perempuannya. Ini adalah kes kedua ibu dan anak datang buat konsultansi dan seperti biasa mengikut teori saya iaitu faktor keturunan mempengaruhi hidup kita, memang begitulah potensi anak perempuannya itu mengikut acuan pengalaman ibunya. Lebih memudahkan dalam sesi konsultansi jika ada ibu/ ayah anda datang sekali kerana ibu / ayah andalah yang mencorakkan perjalanan hidup anda akan datang (potensi dan konflik). Terdapat banyak persamaan ibu dan anak, contohnya ibunya bekerja di sekolah tentulah anak perempuannya itu memiliki banyak pola 426 (dunia pendidikan) di tarikh lahir malah di nombor plet kereta serta 4 digit no IC juga ada 426! Juga, si ibu pernah bercerai dan berkahwin 2 X, dan si anak perempuan nampaknya menjejaki semula laluan sebegitu! Begitu juga, si anak ada pola 944 (dunia makanan) walaupun tidak suka memasak tetapi ibu beliau pernah menjual nasi lemak manakala datuknya adalah pakar makanan juga. Malah, kedua-dua si ibu dan anak memiliki graf puncak yang sama pada umur 53 tahun. Oleh yang demikian, mentor dan sumber terbaik untuk kenali potensi anda ialah ibu dan ayah anda sendiri! Bertanyalah kepada mereka tentang setiap inci kehidupan mereka, terutama apa yang terjadi di setiap umur, anda akan nampak persamaan! Tentunya, mana yang baik ditingkatkan manakala mana yang kurang baik diperbetulkan. Menggunakan teknik graf hayat banyak membantu untuk kenali potensi, terutamanya dari faktor keturunan.
.
Keahlian Program Metafizik: mohon maaf, program ini masih belum dapat dilancarkan lagi disebabkan penambahbaikian dalam pakej tawaran serta fasiliti pendaftaran seumpamanya. Bila dah bersedia nanti akan diberitahu.
.
Jualan software pengiraan: kini saya menawarkan 6 jenis software seperti pengiraan harian dan jam serta mingguan, namun setakat ini masih menjual di dalam seminar pada harga istimewa untuk peserta kursus. Untuk pasaran awam akan dibuka nanti apabila borang tempahan dan fasiliti lain disiapkan nanti.
.
Penubuhan Ued2PRO: berita baik! penubuhan entiti baru dikenali sebagai Ued2PRO yang berpejabat di Puchong adalah gabungan metafizik dan pelbagai potensi kekayaan berasaskan pelaburan dan perniagaan. Dianggotai oleh saya dan beberapa rakan bisnes yang mana salah seorang rakan adalah bekas Pengurus Pembangunan Perniagaan (Business Development Manager) untuk sebuah syarikat multi-level terkenal di Malaysia yang telah mencipta lebih 70 orang jutawan.
.
Ued2PRO membawa maksud "Universe Education to Professional" di mana anda perlu menambahkan pengetahuan yang lebih meluas untuk menjadi profesional (Ued2PRo - You Educate to become Professional). Ued2PRO - profesional, prosperity & profitable adalah satu program unik untuk mencapai objektif tahun 2011 iaitu kaya dari dunia pendidikan (246) dan pelaburan (336). Di antara program Ued2PRO adalah;


1. Pendidikan (education) - modul seperti metafizik 6E Concept for Excellence, modul pendidikan motivasi/psikologi dan sebagainya.


2. Pelaburan (Investment) - berhubung dengan pelaburan forex (sudah ada) dan hartanah (akan datang).


3. Perniagan (business) - jualan produk-produk seperti Energy Pendant, produk peningkatan power kereta dan sebagainya dalam bentuk jualan bertingkat sistem binari.
.
Individu yang membeli Energy Pendant 769 pada harga RM596 akan menjadi ahli Ued2PRO secara otomatik dan mendapat kelebihan seperti kad ahli, seminar percuma, bonus jualan produk dan seumpamanya. Anda juga diberi login untuk masuk ke dalam laman web bagi menguruskan akaun dan downline anda sendiri.
.
Buat masa ini, pihak kami mahu mencari "4 Power Partner" iaitu 4 individu yang mahu menjadi perintis (pioneer) dalam tingkatan jualan produk Energy Pendant kami yang mana anda berada di lapisan pertama / teratas dan menunggu peluang untuk membina downline anda. Sebagai Power Partner, anda membeli 50 keping pendant pada harga RM29,800 dan mendapat bonus sewajarnya dan tentunya anda berada di tahap perintis dan menjadi rakan strategik progran kami. Apabila program Ued2PRO berjalan mulai Jun nanti, peserta-peserta baru akan membeli produk tersebut terus dengan anda dan secara langsung anda mendapat membina downline dan mendapat bonus seperti pairing dan seumpamanya. Hubungi Encik Jeff untuk maklumat lanjut menjadi Power Partner: 016 212 0788
.
Kisah Graf Hayat, Penyakit Stroke & Pendant Energy 769: Beberapa hari yang lalu saya membuat sesi konsultansi dengan seorang wanita. Dalam graf hayat beliau pada umur 52-63, graf adalah gaung dan terdapat kod Ailing Star. Apabila diselidiki, rupanya ayah beliau jatuh sakit akibat stroke pada umur 52 tahun. Ini menguatkan teori saya bahawa pengalaman hidup manusia ini berulang dan kadang kala pada umur yang sama dan kemungkinan besar perkara yang sama. Wanita ini pernah hadir ke seminar graf hayat lalu dan membeli Pendant Energy 769. Apabila dipakai, urat leher terasa tegang dan berdenyut-denyut. Pada pengalaman saya, fenomena ini ada kaitan dengan simptom Stroke, oleh itu jelas sekali menunjukkan beliau berpotensi untuk mengulangi masalah kesihatan ayah beliau. Beliau masih ada 10 tahun lagi untuk bersedia, maka bolehlah mulakan aktiviti kesihatan yang sesuai untuk mencegah Stroke - itulah kegunaan graf hayat untuk membuat pembetulan/ pencegahan/ peningkatan dalam hidup kita. Pemakaian Pendant Energy 769 pula seolah memberi petunjuk dan kemungkinan besar ia cbertindak untuk memulihkan masalah kesihatannya itu.
.
Pendant & Reiki - seorang pengamal Reiki meminjam Energy Pendant 769 saya dan buat "scanning" dan me"reiki" bahan tersebut. Setelah scanning, beliau menyatakan Energy Pendant memang mengandungi energi yang terkandung di dalamnya dan beliau sendiri merasa segar apabila memegang pendant itu - tentu sahaja namanya pun Energy Pendant.
.
Pendant & Sales - seorang wanita bekerja sebagai jurujual kad kredit adalah jurujual yang bagus dan tertinggi dalam kumpulannya tapi belum pernah mencapai kejayaan menjual pakej platinum. Setelah membeli dan memakai Energy Pendant, selepas 3 hari, beliau mendapat peluang dan menjual pakej platinum dengan begitu mudah.
.
Energy Pendant Pola 769: Untuk maklumat lanjut tentang energy pendant pola 769, sila hubungi Ms. Jeannie 017-2261331 atau Ms. Ginny 012-4576396.


.
PEMBUKAAN PEJABAT BARU DI PUCHONG: Mulai 11 Mei ini, kelas pernomboran metafizik akan dijalankan di PUCHONG. Kepada peminat dari sekitar Puchong termasuk KL, Subang, Cheras, Serdang, Bangi dan seumpamanya dijemput hadir ke tempat baru kami. Kelas sulung dijadualkan bermula seperti berikut;
.
Alamat: No 41-2, Tingkat 2, Jalan Puteri 5/7, Bdr Puteri 5, Puchong. Berdepan Puteri Mart.
Masa: 9 malam - 11 malam (2x seminggu untuk 3 minggu berturut).
Yuran: RM400 untuk 6 sesi kelas termasuk nota dan 2 software (Harian dan Jam)
Tajuk: Membangunkan Potensi Diri Secara Konsep 6E
Tarikh: 11, 12, 18, 19, 25, 26 Mei (6 hari x 2 jam)
.
Ini adalah modul terbaru khusus untuk individu yang baru berminat mempelajari kaedah ini secara intensif dan berkala secara mingguan bagi individu yang sibuk bekerja di sebelah siang dan sukar hadir kursus di hari bekerja/ hujung minggu serta tiada masa lagi untuk menunggu mendapatkan kejayaan. Juga, sesuai untuk individu yang pernah hadir kelas metafizik pernomboran mahu mendalami atau mengulangkaji serta yang berminat menjadi ejen Ued2PRO kami nanti. Umpama kelas "fast-track", siri-siri dalam modul 6E adalah seperti berikut (ianya adalah campuran pelbagai modul seperti 279 juara jualan, 336 pelaburan, 459 kesihatan, 666 kekayaan dan graf hayat yang disatukan dalam kelas 6E yang intensif);
.
1E - Explore Your Potential
Iaitu menyelidik potensi kekuatan dan kelemahan anda dari pola-pola pernomboran tarikh lahir, nama dan nombor handphone serta plet kenderaan. Dengan ini memudahkan anda kenali potensi yang belum anda gunakan sebelum ini seperti pola 573, 426 dan seumpamanya.
.
2E - Engineer Your Life Direction / Destiny
Iaitu membangunkan infrastruktur dan strategi baru untuk hidup anda menggunakan kaedah arah, kitaran tahunan, kaedah cari hari dan masa untung. Perisian software diberi percuma kepada anda dan anda dibimbing untuk menggunakannya di dalam siri ini.
.
3E - Enhance Your Self Worth
Iaitu membangunkan kemantapan diri dari teknik pembetulan sahsiah diri dari teknik 459, 729 dan seumpamanya supaya anda yakin dengan kemampuan dan keupayaan diri anda untuk mencipta kejayaan.
.
4E - Empower Your People
Iaitu dari teknik gabungan untuk kenali gabungan yang berpotensi bagus serta bagaimana menggunakan orang lain untuk menjayakan potensi anda. Mungkin anda dalam situasai kurang baik seperti Vacuum Star atau Wealth Moon_AF dan anda boleh tumpang orang lain untuk anda berjaya. Juga bagaimana untuk mengenli / menjadikan rakan kongsi/ teman anda satu cara untuk membantu anda berjaya.
.
5E - Enrich Your Life
Iaitu menggunakan teknik metafizik untuk tingkatkan tenaga metafizik untuk berjaya seperti penggunaan teknik dan bahan metafizik seperti batu gemstone/ kristal, waktu/ teknik berdoa dan seumpamanya.
.
6E - Enjoy Your Day!
iaitu bagaimana menggabungkan kesemua teknik yang dipelajari dan merealisasikan strategi kejayaan anda supaya anda beroleh kejayaan dan anda menikmati kejayaan itu dengan baik.
.
Untuk Kelas 6E yang pertama di Puchong ini, 15 - 30 orang diperlukan. Ini bertujuan untuk mempercepatkan sesi modul ini kerana mulai 1 Jun, entiti terbaru kami Ued2PRO akan bergerak dan peserta Kelas 6E pertama ini secara otomatik dipelawa menjadi ahli-ahli entiti awal (pioneer) kami ini yang menawarkan pelbagai peluang bisnes/kekayaan dari rangkaian kami dalam jualan (produk-produk), pelaburan (forex dan pelaburan hartanah) dan seumpamanya.
.
Berminat ke program 6E sila email ke qmas304@streamyx.com. Bayaran penuh RM400 sebelum 8 Mei 2010 secara bank in Maybank (512464228716) atau CIMB (12900006910522) atas nama "Eddy Rosyadie". Setelah bank-in, sila email.
.
$EMINAR DI KAMUNTING PERAK: 29 dan 30 Mei 2010
Istimewa kepada anda di Perak, Kedah dan Pulau Pinang!
Tempat: Kompleks Rakan Muda Daerah Larut, Jalan Bukit Jana, Kamunting, Perak
Jam: 9.00 pagi - 5 petang.
Daftar: Puan Zainab 019 544 6442
.
29 MEI - KURSUS PERNOMBORAN ASAS TAHAP 1
RM100 termasuk makan 3x dan nota.
Mempelajari teknik pernomboran dari tarikh lahir: pola-pola potensi, arah kejayaan dan kitaran tahun serta pola-pola dari nama dan nombor handphone.
.
30 MEI - KURSUS GRAF HAYAT TAHAP 1
RM50 termasuk makan 3x dan nota.
Mempelajari teknik menyusun strategi hidup menggunakan graf hayat berdasarkan fenomena "star" dan turun naik graf. Sila bawa maklumat jam lahir anda.
.
PROGRAM BUAT DUIT: bisnes online; modal serendah RM20 atau RM30 dan menjana pendapatan berlipat kali ganda secara networking dalam online. Klik link berikut:
http://marhaban2u.com/?ref=1780
dan klik juga;
http://cashtunai.com/?ref=7
.
MAKLUMAT $EMINAR:
8 dan 9 Mei - Skudai, Johor.
22 dan 23 Mei - Meru, Klang.
29 dan 30 Mei, Kamunting, Perak
.
Mei - 9 Ogos 2010 - Meru
Setiap Isnin 9 malam - 11 malam
Pejabat 69B, Tgkt 2, Atas BSN Meru
RM25 setiap kehadiran
Kelas Pernomboran Metafizik Dinamik
Daftar: SMS taip MD hantar ke 016-624 9666 atau datang terus ke kelas.
Kuliah secara santai dan berperingkat-peringkat untuk mendalami pengajian pernomboran metafizik dengan lebih berkesan secara diskusi ala workshop
.
8 & 9 Mei 2010 - Skudai
Pejabat Lynjb Taman Tampoi - terhad 20 orang sahaja.
KURUS KAEDAH GRAF HAYAT Tahap 1 & 2.
RM500 seorang.Termasuk makan dan NOTA BINDING & BERWARNA
Daftar: Lynjb 019 7556102
.
.
22 & 23 Mei 2010 - Meru
KURSUS INTENSIF ASAS 2 HARI TEKNIK PERNOMBORAN STATIK & DINAMIK
RM500 (2 hari)
jika bawa kawan, diskaun kepada RM400 seorang.
9.30 pagi - 5 petang
termasuk makan dan nota.
terhad 20 orang sahaja.
Daftar: SMS taip TK dan hantar ke 016 624 9666


atau email ke qmas304@streamyx.com
.
NOTA BINDING DAN BERWARNA ! Bukan fotostat!
.
Dibuka untuk individu yang baru mengenali kaedah ini dan berminat untuk mendalaminya bagi tujuan peningkatan diri atau keluarga atau untuk jadikan kaedah ini sebagai sumber pendapatan tambahan. Anda sudah boleh lihat bagaimana kaedah ini telah dapat bantu ramai individu maka kini giliran anda pula. Menariknya, anda dapat pelajari banyak ilmu terbaru berbanding individu yang belajar dengan saya pada tahun 2006, 2007, 2008 atau 2009 jua! Rebutlah peluang ini untuk sama-sama menjadi cemerlang dan kaya pada tahun 2011 nanti.
.
Antara silibus yang akan disampaikan;
- Teknik Pola Tarikh Lahir
- Teknik Kitaran Tahunan, Mingguan, Harian dan Jam.
- Teknik Arah Kejayaan
- Teknik Nama
- Teknik Graf Hayat
.
Pejabat saya terletak hampir dengan susur keluar NKVE iaitu SETIA ALAM/MERU dan hampir dengan Klang Sentral (pusat bas ekspress Klang - jika anda naik bas ekspress dari luar Selangor). Penginapan ada di bandar Klang/ Shah Alam (dalam 10 minit jaraknya).
.
Teruskan berjuang, $alam Perjuangan..


$elamat dan $emoga menjadi jutawan pada 2011 nanti!
dari Cikgu Eddy Ro$yadie
Rakan konsultan Hidup & Perniagaan Anda.

Rahsia Dinamik Tarikh Lahir & Pernomboran.

posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 1:40 AM  
2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates