waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 

 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 
 

Thursday, June 17, 2010
Bersyukur Di Atas Kekayaan dan Kejayaan
ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA, SALAM 1 MALAYSIA
daripada
Cikgu/ Master Eddy Rosyadie b Mohd Samsury

Pengasas Kaedah Strategi Potensi dan Prestasi Dinamik Pernomboran

Tarikh lahir, Jam lahir, nama, nombor handphone, no plet kereta, no kad pengenalan, nombor akaun bank dan segala jenis pernomboran

Pengasas Team PowerMetaphysics769

Panel Pengajar Ued2PRO
.
.
RUGI BESAR KERANA TIDAK TAHU KITARAN 7: Semalam sepasang suami isteri yang mengusahakan perniagaan pasaraya dan makanan bertemu saya untuk sesi konsultansi. Dari zaman kegemilangan 6 pintu tapi kini sehelai sepinggang. Bila diperiksa, rupanya kesan dari Kitaran 7 (tahun kehilangan) dan beberapa masalah seperti tarikh daftar syarikat yang tiada angka 6 langsung, nombor pendaftaran sijil SSM yang ada angka 67, serta isteri yang sering sakit mudah terkena buatan orang (pola 459) menyebabkan bisnes mudah jatuh. Semua ini adalah resepi kegagalan, tetapi jika anda hadir ke kursus BINA USAHAWAN Secara Pernomboran pada 27 Jun (Sama ada di Meru RM200 atau Hotel Carlton Shah Alam RM300), anda boleh pelajari pelbagai teknik persediaan awal untuk membina perjalanan bisnes yang lebih cemerlang. Mahukah anda menjadi seperti pelajar-pelajar kursus modul yang sama iaitu Pola 696 Potensi Usahawan yang kini pendapatan melebihi RM10ribu sebulan? Antaranya Lynjb, Nor Edie, dan sebagainya? Jumpa anda di kursus itu!

Waktu Berdoa Kekayaan Pada Hari Kursus:
Peserta-peserta kursus akan tentu mendapat Teknik Waktu Berdoa Kekayaan secara percuma semasa kelas (jika kena pada masanya, anda akan berdoa bersama saya).
26 Jun - Meru, Klang - sempena Teknik Gerhana Bulan
27 Jun - Meru/ Shah Alam - sempena kursus Bina Usahawan secara Pernomboran
9 Julai - Sg Petani - sempena kursus 3K - Kekayaan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan
11 Julai - Kamunting - sempena kursus 3K dan juga sempena Gerhana Matahari serta Final World Cup! Hari yang paling baik untuk memulakan kekayaan! Mari bersama saya hadir kursus 3K dan bonus dapat belajar teknik Gerhana Matahari untuk melangkah kekayaan.
17 Julai - Kemaman - sempena Kursus Graf Hayat
24 Julai - Kota Tinggi - sempena Kursus 3K di sana.
.
TESTIMONI: Minggu ini ada 2 testimoni menarik, tq kerana beri maklumbalas untuk saya tingkatkan kualiti perkhidmatan. Sama ada ada maklumbalas baik atau sebarang komen/ kritikan, sila email ke Qmas304@streamyx.com.
.
Testimoni Teknik Doa Waktu Kekayaan & Graf Hayat: Kepada Allah saya bersyukur ALHAMDULILLAH kepada En Eddy saya ucapkan t kasih semenjak saya jadi anak murid En Eddy Allah telah meluaskan kembali rezeki saya yang sempit selama setahun setengah yang lalu.
- merupakan pelajar pada 8 dan 9 Mei untuk kursus Graf Hayat di pejabat Lynjb dan sering mengamalkan teknik waktu doa kekayaan. Jika beliau masih ingat, pada 9 Mei, kita kan sama-sama berdoa untuk kekayaan pada pagi 9 Mei, jika tidak silap saya pelajar ini sempat Solat Dhuha di pejabat Lynjb. Walaupun beliau dalam graf gaung dan sudah "merana" untuk beberapa ketika, kini kehidupan telah berubah. Anda mahu berubah juga kan? Datanglah ke kursus Graf Hayat Intensif pada 4 Julai di pejabat Lynjb (019 7556102) di mana kita akan belajar Teknik Graf Hayat dan sekaligus berdoa pada waktu yang ditetapkan kerana tarikh 4 Julai terdapat satu waktu yang sangat bagus untuk kekayaan/ tambah kekayaan!
.
Testimoni Teknik Pendant 769 - unik dan pelik!: Since last Saturday ..i had to fill up the fuel around rm 30 (Caltex )on my kenari car ..untill now ,,, I still have a balanced .
Do you aware about that...Hope u can try and start to check on your fuel but u must always keep it to wear energy pendant 769 where ever u go ..especially when u driving
- merupakan ejen pioneer Ued2PRO untuk sebelah negeri utara, temui beliau nanti di Sg Petani pada 9 Julai dan Kamunting 11 Julai.
.
TEMUI SAYA ON-LINE 29 JUN 9.30 PM - Sistem sedang disiapkan untuk saya masuk ke dunia maya dan berjumpa anda semua secara on-line - anda boleh berjumpa saya di rumah anda walaupun anda berada beribu kilometer dari sini! Tapi perlulah ada komputer, webcam dan internet/broadband (anda juga boleh sambungkan komputer anda itu ke LCD projektor atau TV untuk anda bersama ahli keluarga/ rakan-rakan menyaksikannya). Untuk sesi ujian pada 29 Jun, saya perlukan 15 orang sukarelawan untuk kita uji sistem ini. Pelajar-pelajar saya dari London, Singapura, Brunei, Jakarta dan sebagainya dijemput untuk bersama saya dalam sesi ini. Juga, kepada pelajar dari Sabah, Sarawak, Kedah, Kelantan, Johor dan seumpamanya. Kita mahu mencuba sistem ini dari pelosok negara dan dunia untuk dinilai keberkesanan sistem ini dahulu. Sila emailkan nama, nama bandar dan nombor telefon anda ke qmas304@streamyx.com untuk kita buat persiapan awal menghubungi anda. Juga, dijemput kepada pelajar dari KL, Puchong, Shah Alam, Subang untuk hadir ke pejabat Ued2PRO pada 29 Jun 9 malam untuk kita cuba bersama-sama sistem ini secara LIVE.
.
PROJEK UED2PRO JULAI 2010: Projek kaya dari pendidikan (426) dan pelaburan (336). Ingin kaya tahun 2011 iaitu tahun pendidikan dan pelaburan? Ued2PRO menyediakan platform untuk anda menjana pendapatan dari produk pendidikan dan seterusnya tidak lama lagi produk pelaburan. Bersama-samalah kami yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran untuk menjana kekayaan. Panel tenaga pengajar adalah saya dan Prof Dato Dr. Ibrahim Ahmad dan akan diikuti oleh beberapa master yang lain yang sedia membantu anda untuk jadi kaya seawal tahun 2011 ini. Setakat hari ini kami telah ada 21 jenis produk pendidikan untuk anda jual untuk jana kekayaan! Siapa yang awal (pioneer) tentu mendapat hasil yang lumayan. Marilah bersama kami: www.ued2pro.com
.
1. Kursus Numbertech Intermediate Class pada 19 Jun 2010 di pejabat Ued2PRO, Puchong jam 2 petang - 5 petang (Yuran RM696 dan mendapat pendant, keahlian, sistem ejen jualan dan sebagainya, juga dijemput kepada pemilik pendant yang baru membelinya untuk hadir memenuhi pakej RM696 yang telah anda bayar itu. Atau anda boleh bawa rakan/ prospek untuk hadir di mana anda mendapat komisen jualan dari situ). Sila hubungi Ms Jenny 017 226 1331 untuk hadir atau bawa rakan/prospek.
.
2. Projek TIKET RM50 PREVIU - mulai 7 Julai, previu SETIAP RABU 8.30 malam - 10.30 malam memerlukan anda membawa tiket kemasukan RM50. Sila dapatkan tiket daripada Ms Jenny 017 2261331. Dapatkan 4 faedah kebaikan dengan membeli tiket tersebut seperti sesi kaunseling percuma!
.
3. Projek TRAIN-THE-TRAINER - kami perlukan ramai trainer untuk membantu kami dalam sesi previu atau kelas Intermediate nanti - setiap trainer boleh claim bayaran training daripada Ued2PRO nanti. Kami akan umumkan satu hari khas untuk anda hadir latihan tersebut. Anda perlulah menjadi ahli Ued2PRO terlebih dahulu untuk menjadi trainer Ued2PRO. Jika anda sudah memiliki pendant 769 atau 969 atau 696, anda adalah otomatik ditawarkan menjadi trainer. Sila hubungi Mr Jeff Wong 016 212 0788 untuk tempahan hari latihan.

.
Perihal Graf Hayat - Tahu Awal Elak Kerugian Besar: Seorang usahawan yang menjalankan perniagaan berskala SMI iaitu "die-casting" yang membuat bahan-bahan untuk alat ganti kereta datang menemui saya untuk menyelesaikan satu masalah syarikat yang besar - iaitu syarikat telah kekurangan wang untuk meneruskan perniagaan. Seperti biasa, saya periksa Graf Hayat, memang tidak salah lagi aduan beliau itu - beliau kini dalam Vacuum Star dan bila diperiksa beberapa pengarah syarikat juga Vacuum Star atau Gaung. Padanlah. Apabila diperiksa kitaran tahun adalah 5 dan diperiksa Graf Prestasi Bulanan untuk Mei dan Jun sangatlah rendah! Memang inilah resepi yang boleh mendatangkan kegagalan dan kegagalan itu berlaku kerana kita tidak pernah mahu merancang dengan beliau. Jadi, kaedah ini bukan tilik nasib atau meramal seseorang itu akan rugi, tetapi melihat potensi risiko dan konflik yang bakal dihadapi supaya boleh dibuat persediaan. Apabila ditanya apa yang telah beliau lakukan tahun lepas iaitu pada kitaran 4, beliau menyatakan baru sahaja membeli beberapa mesin casting yang baru bernilai hampir RM1 juta ringgit. Rancangan beliau untuk menyediakan lebih banyak mesin supaya boleh menawarkan kapasiti yang besar. Rancangan itu bagus, TETAPI TIDAK KENA PADA MASANYA.
.
Oleh itu, amatlah penting bagi seorang usahawan mahupun surirumah untuk membuat persediaan bagi menghadapi konflik dan potensi sama ada baik atau tidak. Hadirlah Kursus Intensif 1 Hari Graf Hayat pada 4 Julai nanti di pejabat Lynjb di Tampoi (Daftar Lynjb 019 7556102) pada harga RM500. Harga ini termasuk 2 hari kursus yang dijadikan 1 hari termasuk makan, nota setebal 70 muka surat dan sebagainya. Pelaburan RM500 cukup berbaloi daripada anda kerugian RM1 juta ringgit nanti. Buatlah keputusan hidup dengan lebih berfakta (Factual Decision Making) menggunakan kaedah pernomboran sebegini. Buat persediaan awal, jika anda sudah dalam gaung atau Vacuum Star, agak sukar untuk saya bantu anda keluar dari situasi tersebut, memang ada caranya tapi caj dikenakan adalah tinggi saya tidak sampai hati nak korek lagi duit anda, lebih baik melabur dalam pendidikan awal sebegini supaya anda tidak rugi besar lain kali.
.
NOMBOR AKAUN BANK UED2PRO ADALAH 4628: membina satu perniagaan bukan mudah dan untuk memilih nombor yang bagus juga lagilah susah terutamanya melibatkan akaun bank. Namun, Ued2PRO yang baru sahaja membuka akaun bank mendapat nombor terakhir akaun bank adalah 4628, tentunya nombor ini bukan kami yang pilih tetapi dari sistem bank. Tahukah anda apa itu pola 462? Tentunya itu adalah PENDIDIKAN ! Itulah yang kami perjuangkan dan itulah yang kami mahu! Bagaimana anda mahu pastikan nombor akaun bank anda sinomin dengan keuntungan dan jenis bisnes anda? Ada caranya, ada jampinya :) ! Tapi datanglah ke kursus BINA USAHAWAN Secara Pernomboran (27 Julai Meru / 4 Julai Tampoi). Walaupun Ued2PRO adalah syarikat berumur 1 bulan, tetapi permintaan untuk berkembang tersangatlah besar sehingga ada pelabur-pelabur luar negara yang berminat untuk bersama-sama kami. Gunakan teknik pernomboran seperti tarikh daftar menguntungkan, arah menguntungkan, gabungan partner menguntungkan dan sebagainya... tentunya syarikat anda menguntungkan bukannya membebankan!
.
Jika anda mengira angka 46 untuk tahun 2011 nanti, ianya akan menjadi kitaran 5 iaitu perubahan (memang pun kami mahu buat perubahan untuk anda!). Yang best sekali ialah untuk 46 tahun 2011 iaitu 4622 terdapat 7 angka 6 untuk Ued2PRO tahun depan, bermaksud peluang jutawan atau bilionawan pun boleh! Siapa yang menjadi jutawan itu? Tentunya ahli-ahli Ued2PRO jua seperti anda. Tuhan Maha Kaya mahu diberi peluang untuk anda kaya tahun depan, bersama-samalah kami! Jika anda tidak mahu kaya sekarang, tidak mengapa anda boleh tunggu tahun 2020 nanti pula.
.
KURSUS ASAS INTENSIF (TAHAP 1 & 2) DI MERU, KLANG SEPANJANG JULAI 2010:
kepada individu/ peminat/ pengamal metafizik yang mahu pelajari kaedah pernomboran dari awal/ asas, anda dijemput hadir ke kursus Asas Intensif di pejabat saya No 69, Tgkt 2, Jalan Besar KU/8, Pekan Meru, Klang. Kursus ini akan dikendalikan oleh pelajar saya menggunakan modul saya di pejabat saya.
Pengajar: Encik Mashudah / Encik Zuhaili/ Puan Zuhaida.
Masa: 9 pagi - 5 petang
Yuran: RM500 untuk 2 hari, termasuk nota dan makan.
Daftar: SMS taip KA (nama) (tarikh kursus) dan hantar ke 016 624 9666
Tarikh: Pilih 3-4 Julai, 10-11 Julai, 17-18 Julai atau 24-25 Julai.

SEMINAR SETERUSNYA BERSAMA CIKGU EDDY ROSYADIE:
26 JUN - Bengkel "Kaedah Gerhana Bulan & 9 Star Ki" - PENUH PENDAFTARAN DITUTUP
Pejabat saya di no 69, tgkt 2, atas bank BSN, Pekan Meru, Klang. Berhampiran Klang Sentral/ Setia Alam, menuju ke Puncak Alam/ Kapar jika dari bandar Klang/ KL.
Masa: 2 petang - 6 petang
.
27 JUN - Kursus BINA USAHAWAN secara pernomboran
Tempat: Pejabat Pekan Meru, Klang ATAU Hotel Carlton Holiday, Shah Alam

(tempat belum confirm).
Yuran: RM200 - RM300 (bergantung kepada tempat, jika di hotel tentunya RM300).
Masa: 9 pagi - 5 petang.
Daftar: SMS taip BK (nama) hantarkan ke 016 624 9666
Bayaran di hari kursus nanti.
.
Sila bawa MAKLUMAT JAM LAHIR. Jika ada, bawa sijil SSM perniagaan anda serta maklumat tarikh dan jam lahir rakan kongsi/ pekerja.
.
Sesuai untuk para usahawan yang mahu baru membina atau mengembangkan atau membina semula perniagaan. Menggunakan pernomboran untuk membuat strategi seperti arah perniagaan yang baik, tarikh daftar yang baik, teknik pilih nama yang baik, teknik pilih pekerja dan seumpamanya. Kursus ini mirip kursus Asas Pola 696 Potensi Usahawan sebelum ini, tetapi kali ini software akan diberikan dan digunakan dalam kuliah untuk mengelakkan membuang masa mengira tetapi lebih banyak fokus kepada tafsiran. Serta banyak perkara baru yang akan dikongsi bersama nanti.
.
Jika sdra Nor Edie dari Batu Pahat menjadi usahawan hebat setelah membetulkan strategi perniagaan hasil dari kursus Pola 696 yang lalu dan mendapat jualan terkumpul RM500 ribu dalam 6 bulan, tentunya kaedah yang sama boleh membantu anda membina perniagaan yang lebih berkesan!
.
3 JULAI - Kursus BINA USAHAWAN secara pernomboran
Tempat: Pejabat Lynjb, Tampoi, Johor.
Masa: 9 pagi - 5 petang.
Yuran: RM250.
Daftar: Lynjb 019 755 6102 (bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus).
Keterangan kursus adalah seperti di atas (27 Jun).
.
4 JULAI - Kursus Intensif GRAF HAYAT Tahap 1 & 2
Tempat: Pejabat Lynjb, Tampoi, Johor
Masa: 9 pagi - 5 petang
Yuran: RM500
Daftar: Lynjb 019 755 6102 (bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus).
.
Pelajari kaedah Graf Hayat secara intensif (tahap 1 & 2 dibuat dalam 1 hari untuk individu yang sibuk bekerja), ketahuilah dan rancang perjalanan hidup anda dari fenomena (STAR) serta spesifikasi kod-kod zon anda.
.
9 JULAI - Kursus 3K - Kewangan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan
Tempat: Kelab Bandar Laguna Merbok, Sg Petani, Kedah
Yuran: RM250
Daftar: SMS taip SP (nama) hantar ke 016 624 9666
(bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus).
.
11 JULAI - Kursus 3K - Kewangan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan.
Tempat: Kamunting, Perak
Hanya untuk individu-individu yang telah mendaftar dengan Puan Zainab sahaja.
.
17 JULAI - Kursus Graf Hayat Tahap 1
Tempat: MPK, Kemaman.
Yuran: RM250
Daftar: Puan Nori 013 944 1887
(Bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus).
.
24 JULAI - Kursus 3K - Kewangan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan
Tempat: Dewan Jubli Intan, Kota Tinggi, Johor
Masa: 9 pagi - 5 petang.
Yuran: RM300
Daftar: Puan Jamilah 010 7600666
(Bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus)
Diskaun: jika daftar & hadir untuk 24 dan 25 Julai - bayaran RM500 (jimat RM100).
.
25 JULAI - Kursus GRAF HAYAT Tahap 1
Tempat: Dewan Jubli Intan, Kota Tinggi, Johor
Masa: 9 pagi - 5 petang
Yuran: RM300
Daftar: Puan Jamilah 010 7600666
(bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus)
Diskaun: bayar RM500 untuk 2 hari (jimat RM100) apabila hadir untuk 24 dan 25 Julai.
.
31 JULAI - Kursus 3K - Kewangan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan
Tempat: Pasir Gudang/Masai/Plentong?
Belum confirm tempat/ yuran.
.
1 OGOS - Kursus Pola 279 Potensi JUARA JUALAN
Tempat: Pasir Gudang/ Masai/ Plentong?
Belum confirm tempat, yuran.

.
SALAM KEJAYAAN BERKEKALAN,
Cikgu Eddy Rosyadie
Rakan Konsultan Halatuju Hidup dan Perniagaan Anda!
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 11:29 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates