waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 

 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 
 

Monday, June 28, 2010
Mahukah anda capai kejayaan dengan mudah?
ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA, SALAM 1 MALAYSIA
daripada Cikgu/ Master Eddy Rosyadie b Mohd Samsury
Pengasas Kaedah Strategi Potensi dan Prestasi Dinamik Pernomboran
Tarikh lahir, Jam lahir, nama, nombor handphone, no plet kereta, no kad pengenalan, nombor akaun bank dan segala jenis pernomboran
Pengasas Team NumberPowerMetaphysics769
Panel Pengajar Ued2PRO (NumberTech Division)

.
BINA USAHAWAN / POLA 696 POTENSI USAHAWAN: Kursus sebegini adalah salah satu kursus yang diminati oleh ramai individu dan yang pasti adalah satu keperluan untuk memperkasakan para usahawan atau peniaga sama ada berskala kecil-kecilan mahupun industri besar. Ianya juga sangat sesuai untuk individu yang baru mahu menceburi dunia perniagaan atau yang mahu mempunyai pengetahuan awal sebelum menjadi usahawan. Sebagai usahawan, anda perlu tahu potensi dan konflik yang bakal anda hadapi untuk memantapkan perniagaan anda secara berterusan.
.
Di antara konflik yang sering menyebabkan para usahawan jatuh atau gagal dalam perniagaan adalah sering ditipu, mudah kehilangan wang dan mengalami masalah hutang seumpamanya - apabila diperiksa rupanya ada masalah seperti Vacuum Star, Kitaran 7, malah ada satu syarikat yang mempunyai angka 7167 dalam nombor pendaftaran! Juga, masalah nama bisnes yang mengambarkan kesempitan wang dan seumpamanya. Untuk mengelakkan ini berlaku, eloklah anda hadir kursus untuk mengetahui masalah sebegini. Daripada anda rugi puluhan malah ratusan ribu ringgit, apakata labur sedikit masa dan wang pelajari kaedah metafizik pernomboran (kursus Bina Usahawan pada 3 Julai di JB - hubungi puan Lynjb 019 7556102).
.

Masalah sukar mendapat pelanggan dan keuntungan? Bagaimana caranya? Daripada kaedah metafizik iaitu strategi arah yang betul, sasaran pasaran yang betul (apakah 426? 459?) serta pilihan pekerja yang betul malah nombor telefon yang betul dapat membantu anda! Tidak dilupakan juga waktu doa keuntungan serta pelbagai tips dari segi pernomboran tentang 4 pendekatan bisnes (jangka pendek? bersendirian? pelabur? Macam-macam?) yang tidak didedahkan oleh mana-mana institusi atau buku-buku perniagaan, tetapi dibimbing di dalam kursus Bina Usahawan (3 Julai di JB). Jangan lepaskan peluang untuk pelajari kaedah pernomboran yang unik dan sangat membantu ramai usahawan, dari pengalaman 5 tahun kajian ribuan responden dan situasi. Dalam kelas yang kecil (kurang dari 20 orang), tumpuan yang lebih rapat dan mudah untuk bertanya dan berinteraksi secara mendalam. Jumpa anda di JB nanti!

.
GRAF HAYAT: Satu teknik yang sangat berkesan untuk merancang perjalanan hidup yang lebih berkesan ialah meneliti spesifikasi program hidup anda dari graf hayat. Mengetahui spesifikasi hidup anda bukannya bagi tujuan menilik tetapi untuk membuat persediaan awal untuk menafikan konflik dan meningkatkan potensi. Jika anda bakal atau sedang hadapi Vacuum Star, anda faham dan redha dengan situasi itu dan membuat tindakan serta ikhtiar untuk menafikannya dari membelenggu hidup anda. Apakah anda sanggup berhabis ribuan malah jutaan ringgit menghadapi konflik yang entah apa-apa tapi mahukah anda satu ikhtiar pembetulan dan pencegahan. Kursus Graf Hayat Intensif 4 Julai di JB hubungi puan Lynjb 019 7556102 adalah untuk anda kenali konflik dan seterusnya tahu jalan keluar seperti Cooking Star, Ministerial Star dan seumpamanya. Tahukah anda Presiden US sekarang adalah "Eminent Star + Ministerial Star + Admiring Star + Promotive Star" iaitu satu gabungan baik untuk jadi orang kenamaan? Nanti dalam kursus Graf Hayat anda akan lihat graf Artis Jutawan yang menjadi terkenal pada usia muda kerana terdapat lebih dari 5 star cantik semasa usia kejayaannya itu! Anda ingin berjaya atau mengorak langkah berjaya? Jumpa anda di kursus itu nanti! Juga di Kemaman pada 17 Julai nanti (Tahap 1).
.
GERHANA MATAHARI 11 JULAI: satu lagi saat yang dinantikan, selepas fenomena gerhana bulan pada 26 Jun untuk ikhtiar "keluar" dari dunia lama, kini fenomena gerhana matahari untuk ikhtiar "masuk" ke dunia baru yang lebih aman, harmoni, menguntungkan, kaya, berjaya, bahagia, dihormati, bebas hutang dan seumpamanya! Inilah ikhtiar kita dan ramai individu telahpun menikmati kehidupan yang lebih baik dengan menggunakan ikhtiar sebegini. Kisah Puan Effa KL yang telah dapat mengubah kehidupan yang kurang baik kepada kehidupan keluarga yang lebih mesra dan kewangan yang lebih baik walaupun dalam graf hayat terdapatnya Vacuum Star dan Widowed Star. Tuhan Maha Kaya, walaupun hidup kita telah memiliki satu mekanisma diprogramkan untuk menjalani pelbagai jenis ujian, kita juga diberikan peluang untuk membina mekanisma perlindungan atau perubahan yang baik. Mari bersama kaedah pernomboran untuk kenali teknik perubahan yang baik. Peserta kursus 9 Julai Sg Petani akan diberikan taklimat tentang kaedah Gerhana Matahari di samping pelajari kaedah 3K Kekayaan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan - daftar segera SMS taip SP (nama) hantar ke 016 624 9666. Peserta kursus 11 Julai Kamunting Perak juga akan diberikan taklimat yang sama.
.
SEMINAR SETERUSNYA BERSAMA CIKGU EDDY ROSYADIE:
.
3 JULAI - Kursus BINA USAHAWAN secara pernomboran
Tempat: Pejabat Lynjb, Tampoi, Johor.
Masa: 9 pagi - 5 petang.
Yuran: RM250.
Daftar: Lynjb 019 755 6102 (bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus).

.
4 JULAI - Kursus Intensif GRAF HAYAT Tahap 1 & 2
Tempat: Pejabat Lynjb, Tampoi, Johor
Masa: 9 pagi - 5 petang
Yuran: RM500
Daftar: Lynjb 019 755 6102 (bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus).
.
Pelajari kaedah Graf Hayat secara intensif (tahap 1 & 2 dibuat dalam 1 hari untuk individu yang sibuk bekerja), ketahuilah dan rancang perjalanan hidup anda dari fenomena (STAR) serta spesifikasi kod-kod zon anda.
.
9 JULAI - Kursus 3K - Kewangan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan
Tempat: Kelab Bandar Laguna Merbok, Sg Petani, Kedah
Yuran: RM250
Daftar: SMS taip SP (nama) hantar ke 016 624 9666
(bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus).
.
11 JULAI - Kursus 3K - Kewangan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan.
Tempat: Kamunting, Perak
Hanya untuk individu-individu yang telah mendaftar dengan Puan Zainab sahaja.
.
17 JULAI - Kursus Graf Hayat Tahap 1
Tempat: MPK, Kemaman.
Yuran: RM250
Daftar: Puan Nori 013 944 1887
(Bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus).
.
24 JULAI - Kursus 3K - Kewangan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan
Tempat: Dewan Jubli Intan, Kota Tinggi, Johor
Masa: 9 pagi - 5 petang.
Yuran: RM300
Daftar: Puan Jamilah 010 7600666
(Bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus)
Diskaun: jika daftar & hadir untuk 24 dan 25 Julai - bayaran RM500 (jimat RM100).
.
25 JULAI - Kursus GRAF HAYAT Tahap 1
Tempat: Dewan Jubli Intan, Kota Tinggi, Johor
Masa: 9 pagi - 5 petang
Yuran: RM300
Daftar: Puan Jamilah 010 7600666
(bayaran penuh perlu dibuat sebelum kursus)
Diskaun: bayar RM500 untuk 2 hari (jimat RM100) apabila hadir untuk 24 dan 25 Julai.
.
31 JULAI - Kursus 3K - Kewangan, Kasih Sayang & Kerjaya/ Bisnes Pilihan
Tempat: Pasir Gudang/Masai/Plentong?
Belum confirm tempat/ yuran.
.
1 OGOS - Kursus Pola 279 Potensi JUARA JUALAN
Tempat: Pasir Gudang/ Masai/ Plentong?
Belum confirm tempat, yuran.

.
SALAM KEJAYAAN BERKEKALAN,
Cikgu Eddy Rosyadie
Rakan Konsultan Halatuju Hidup dan Perniagaan Anda!
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 11:48 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates