waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 





 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 




 

Saturday, March 12, 2011
Apakah jejak kejayaan anda?
Assalamualaikum & $elamat $ejahtera, $alam 1 Malaysia,
$alam 1Nusantara Indonesia, Singapura & Brunei.
daripada Cikgu/ Master EDDYROSYADI (Cikgu A-D)
Pengasas Kaedah Potensi, Strategi & Prestasi Pernomboran dan Graf Statik & Dinamik - semenjak 2004.
Tarikh lahir, Jam lahir, nama, nombor handphone, no plet kereta, no kad pengenalan, nombor akaun bank dan segala jenis pernomboran.
Penulis buku "Cinta, Jodoh & Perkahwinan", "Juara Pentas", "Kuasailah Diri Anda", "Teknik Menyusun Hidup Secara Graf Hayat", "How to Calculate Your Fortune Pattern 336".
Kolumnis Mingguan Wanita (ms 54) semenjak 2005.
Pencipta kaedah Graf Prestasi Bulanan, Mingguan, Harian & Jam, kaedah teknik kasih dua hala & petak pendua dan pentiga serta petak pembayang, kaedah Kiraan Nama, No handphone, No Kad Pengenalan, No Plet Kenderaan, Tafsiran Tambahan Graf Hayat, Kaedah CheckMate! Graf Hayat + Pernomboran, Teknik No Siri Duit 6, Teknik Pola 38.
Bekas peserta kursus: YBhg Dato Dr Roslizam, YBhg Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad, YBhg Dato Dr Norazmadinaz, Dr Azizan Osman, Nor Edie (Avail), Lynjb dan ramai lagi usahawan, pensyarah, guru, doktor, jurutera, MLM, mahasiswa/i > 3,000 peserta dari Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia.
Pendidikan: BSc Biology, Syracuse University, New York, USA (1993 - 1995).
Pengalaman melebihi 10 tahun: pengurus, pensyarah, konsultan.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Worksyop Sabtu 26 Mac - Pola 7 (penjelasan tentang segala-galanya tentang pola 7 dalam networking, kerohanian, arah, kitaran tahun dan sebagainya). Pekan Meru, Klang, 2.30 ptg - 5.30 ptg, RM50. Daftar SMS ke 016 624 9666.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Kursus Pola 729: Teknik Juara Jualan.
Tarikh: Ahad, 27 Mac 2010
Masa: 10 pagi - 5 petang.
Tempat: Pejabat Meru, Klang.
Yuran: RM200 seorang.
Percuma software prestasi harian untuk membantu anda buat sale hebat!
Diskaun: RM180 seorang jika datang suami isteri atau berkumpulan 3 orang.
.
Anda irihati melihat ramai sales/ MLM yang berjaya dan hebat, manakala sales anda ciput je? Kerana mereka memiliki teknik dan taktik serta strategi. Pelajari teknik Juara Jualan yang telah membantu ramai berjaya dalam sales - cikgu A-D telah membimbing ramai sales/ marketing konsultan seperti Public Mutual, Ads4bucks, Amway, Luxor dan banyak lagi.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
LATIHAN METAFIZIK TEKNIK POLA 38 - Tahap 2 Bahagian 1: Mendengar tanpa pendengaran.
.
Anda telah melalui 2 bahagian daripada 5 latihan teknik pola 38 untuk tahap 1 iaitu "melihat tanpa penglihatan" yang mana anda mampu "nampak" huruf C dan KAYA.
.
Kali ini, jom kita masuk ke latihan seterusnya untuk tahap 2. Kepada peserta kursus teknik pola 38, gunakan fokus yang lebih mendalam, manakala kepada individu yang belum pelajari teknik pola 38, anda dijemput untuk hadir ke kursus pola 38 pada 9 April (Bahagian 1: RM138) dan 10 April (Bahagian 2: RM238).
.
Tahukah anda cikgu A-D bermalam 11 Mac di Hotel Riverview, Muar di bilik bernombor 138?
.
Latihan "mendengar tanpa pendengaran" - soalan: apakah yang "disebut" oleh cikgu A-D di sini? ________. Mampukah anda "mendengarnya"? Cikgu A-D telah "menghantar" frekuensinya dan mampukah anda "menangkapnya" dan mendengarnya?. Bagi memudahkan anda, pilih salah satu ayat yang disebut oleh cikgu A-D:
Adakah ianya: Sihat? Meriah? Kuat? Sayang? Kaya? Hebat? Ilmu? Berjaya?.
.
Lihat jawapan di bawah (skrol ke bawah untuk ayat berwarna ungu). Jika anda dapat menjawabnya, sila emailkan ke qmas304@streamyx.com atau SMS ke 016 624 9666.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
WAKTU BERDOA KEKAYAAN KINI TIBA!!: TAHUN 2011 TAHUN KEKAYAAN.
Pada 1 April 2011 - JUMAAT !! Berdoa ketika khutbah Jumaat!
jam 1.30 petang - 3.30 petang kepada Semenanjung Malaysia & Singapura.
atau 1.00 petang - 3.00 petang kepada Brunei, Sabah & Sarawak.
Untuk rakan Islam mahupun rakan yang bukan Islam juga boleh. Jika nak daftar syarikat, pastikan sijil syarikat bercetak tarikh dan antara waktu tersebut.
.
Mudah-mudahan doa anda dimakbulkan oleh Yang Maha Kuasa dan rezeki anda bertambah!
.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Jawapan yang anda "dengar" adalah: HEBAT. Ya! Anda hebat! Teruskan keupayaan anda di dalam kaedah pola 38 ini supaya ianya dapat membantu anda dalam kerjaya, bisnes atau kehidupan.

.
MAKLUMBALAS LATIHAN TEKNIK POLA 38
.
salam sejahtera En. Eddy,

Ini adalah pertama kali sy mencuba latihan yg en berikan. sy kurang pasti samada sy mempunyai pola 38 ( lahir 17.7.1978) dan sy jg tdk pernah menghadiri kursus2 en. Memandangkan sy tinggal d kota kinabalu so sy tdk dapat menghadiri kursus2 en di semenanjung itu. Tetapi sy telah cuba2 meneka jawapan kpd latihan pola 38 en yg ke-3. Walaupun sy tdk tahu mengenai teknik 38 itu tetapi hati sy kuat mengatakan bahawa jawapan kepada soalan en. adalah HEBAT. seolah2 ada suara mengatakan bahawa jawapannya adalah HEBAT dan sy sgt yakin dgn jawapan sy.

Apabila sy scroll ke bawah dan melihat jawapannya yg tepat..I was so surprise n I was amaze! sy tdk tahu adakah ini hanya kebetulan atau tdk tetapi the
answer was true..can u xplain me a little bit about this?

Oya, last year sy ada berdoa utk dapat kerja. Hari & waktu sy berdoa adalah mengikut saranan en. (sy baca d blog). Believe or not, now sy sdh mendapat
pekerjaan after a long time jadi surirumah. Walaupun pekerjaan sy tdk la hebat sgt tapi boleh la utk disyukuri.. dan utk pengetahuan en. I am non-muslim
& sy berdoa mengikut cara sy sendiri. Thanks a lots for that information n for sure I'll be always your blog follower as well as read your atikel d mingguan wanita.
You such a wonderful person..

.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
KURSUS GRAF HAYAT INTENSIF 13 MAC AHAD DI KULAIJAYA:

Tempat: HOTEL SAYANG (belakang Tesco Kulaijaya)

.
Masa: 10 pagi - 5 petang.
Yuran: RM350 termasuk makan dan buku graf hayat bernilai RM120 serta graf hayat percuma. Daftar: Nizam 017 779 6797

.
Cikgu A-D adalah satu-satunya di dunia yang mengajar Kaedah Graf Hayat dalam Bahasa Malaysia.
.
Objektif pembelajaran:
1. Mengenali potensi peluang dan konflik di sepanjang kehidupan supaya dijadikan persediaan.
2. Mengenali cara untuk mengatasi konflik-konflik dalam hidup seperti Vacuum Star, Blocking Star, graf gaung dll.
3. Mengenali cara untuk mengambil peluang potensi dalam hidup seperti Virtuous Star, Awarding Star dll.

.

.

.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
PROGRAM KLINIK BERGERAK (KONSULTANSI & KURSUS PERIBADI).
Maklumat lanjut SMS ke 016 624 9666
.
1) Sesi Konsultansi bersama cikgu A-D (Sesi 2 jam RM150).
Sila SMS ke 016 624 9666 untuk tempah hari, masa dan tempat.
Sesi konsultansi: cikgu A-D akan menganalisa potensi anda daripada Pernomboran dan Graf Hayat dan seterusnya menganalisa prestasi anda daripada Pernombora dan Graf Hayat. Dalam sesi perbincangan dua hala ini, mencari penyelesaian dan cadangan peningkatan potensi dan prestasi. Anda boleh bertanya apa saja semasa sesi konsultansi - bisnes, kerjaya, perkahwinan, kesihatan dan sebagainya. Jika anda ingin menempah sesi di luar tarikh-tarikh yang diberikan sama ada di Shah Alam/ Klang/ Kuala Lumpur, sila SMS ke 016 624 9666.
.
2) Sesi Belajar Asas Pernomboran dan/atau Asas Graf Hayat secara peribadi bersama Sdra Zuhaili atau Pn. Zuhaida (RM150 setiap sesi). Tel: 016 206 3496.
3) Jualan buku-buku & perisian software Graf Prestasi.
.
14 MEI - KOTA TINGGI

9 pg - 11 pg:
11 pg - 1 ptg:
2 ptg - 4 ptg:
4 ptg - 6 ptg:
6ptg - 8 mlm:
.
15 MEI - JOHOR BAHRU

9 pg - 11 pg: Ditempah.
11 pg -1 ptg: Ditempah.
2 ptg - 4 ptg: Ditempah.
4 ptg - 6 ptg:
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
PAKEJ POLA38 - 38InnerEnergyPower (38IEP)
Dapatkan haruman Auralife Nombor 38 untuk membantu anda tingkatkan keupayaan tenaga dalaman anda dalam gerak hati, firasat, petunjuk, tenaga aura, seumpamanya untuk kegunaan dalam bisnes, kasih sayang dan sebagainya, melancarkan kehidupan dan atasi masalah kehidupan dengan mudah. Membantu anda mengatasi konflik kehidupan seperti "blocking star", "vacuum star", kitaran tahun 5 atau 8 dan sebagainya.
.
Harga: RM238
7 botol haruman 38 dan percuma 1 CD Brainwave Pola38 mengandungi 38 jenis audio/video frekuensi/ brainwave dan cara penggunaannya.
.
Tambah RM10 untuk kos pos. Tempah: Pn Zuhaida 016 206 3496.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
WORKSHOP Sabtu Mac 26, 2011 - POLA ANGKA 7: Jam 2.30 petang – 4.30 petang di pejabat Pekan Meru, Klang (RM50). Boleh walk-in tapi elok daftar SMS ke 016 624 9666 kalau nanti ada notis perubahan. Ketahui kesemua aspek pola 7 seperti pola 729, 786, 777, 753, 7 tengah mata angin dan seumpamanya 7 iaitu cara bacaan, fungsi, kebaikan dan keburukan setiap pola 7 di dalam mencipta networking yang banyak dan kukuh, dalam bisnes, kerjaya atau kehidupan. Serta mendapatkan penyelesaian dan teknik peningkatan.
- Kenapa pola 729 dikatakan pelaris? Sebenarnya pola 786 dan 777 juga pelaris!
- Bagaimanakah cara untuk mendapatkan pola-pola 7 dan menggunakannya dengan baik dalam sales?
- Bagaimana mencipta pola 7 di dalam plet kereta dan nombor handphone?
- Tahukah anda individu pola 786 menjual cara yang berbeza dengan 729 atau 753?
- Apa maksud kitaran 7, Root No 7, terlebih angka 7, tiada angka 7, kesihatan angka 7, warna angka 7.
.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Worksyop Setiap Sabtu Terpilih: di No 69B, Tgkt 2, Atas bank BSN, Pekan Meru, Klang.
Jika anda menggunakan GPRS, masukkan BSN Pekan Meru atau Klang Sentral. Pekan Meru berada jauh daripada bandar Klang dan ianya berada ke laluan ke Kapar atau Puncak Alam.
.

.
.

Peta ke pejabat saya di Meru, Klang. Paling mudah ikut NKVE menghala ke Pelabuhan Klang/Shah Alam tetapi keluar di susur Setia Alam dan anda akan sampai di Tesco Setia Alam, Giant, Mc Donald dan Stesen Klang Sentral. Buat U-turn dibawah flyover selepas Tesco. Lalu depan Mc Donald terus ke depan dalam 1 km hingga nampak Petronas di sebelah kiri dan lebih kurang 30 meter nampak RHB Bank di sebelah kiri. Berdepannya ada BSN dan saya berada di tingkat dua atas bank BSN. Pejabat saya bernombor 69, Tgkt 2, Atas BSN Pekan Meru. Jika pintu atau pagar berkunci, boleh tekan loceng di peti surat atau telefon 016 624 9666.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Webinar Percuma Secara On-line pada setiap SELASA, 9pm bersama Master Eddy Rosyadie, semua dijemput hadir, kita bertemu secara on-line di depan komputer anda di rumah anda sendiri atau di mana-mana tempat yang ada WIFI:
Daftar di
http://www.urdworld.org/modules/events/event.php?eid=12

.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Berminat untuk mendapatkan nota percuma tentang cara pengiraan petak tarikh lahir dan previu keterangan tentang pola nombor kewangan? sila email ke qmas304@streamyx.com.
.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Samazon Energy Booster769 atau 9$9:
.
Tempah sekarang di Admin URD di telefon 016 216 3796.
Testimoni: cikgu, selepas sy memakai pendant 769, mmg banyak perubahan. saya betul-betul bersyukur dapat dipertemukan dgn cikgu dan hadir ke kursus tempoh hari (8 & 9 mei,JB)... terutama mengenai kedai saya, orang semakin ramai cikgu. saya betul-betul gembira. angka 7 networking tu mmg betul-betul ada "power"... dulu sebelum pakai pendant, setiap hari bangun pagi saya akan sakit kaki (sebab byk berjalan amik dan hantar pesanan/makanan di kedai). tapi selepas pakai pendant, alhamdulillah. sakit kaki dah tak ada. n betul-betul saya terkejut. saya tak pernah pi urut atau apa-apa. cuma lepas pakai pendant ni betul-betul saya terasa perubahannya.


.
.
.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
$alam Perjuangan dan Kejayaan Berkekalan $epanjang Hayat $epanjang Masa

posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 1:36 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates