waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 





 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 




 

Tuesday, May 3, 2011
Tempah nama anda dalam kejayaan
.
Assalamualaikum & $elamat $ejahtera, Salam 1Malaysia.
.
Harmony (kedamaian)
.
.
.
RHB BANK PEKAN MERU TELAH BERPINDAH: Untuk ke pejabat cikgu A-D, jika anda datang dari Klang/Kuala Lumpur (NKVE/ Federal Highway), setelah melalui hadapan Giant/ Mc Donald Klang Sentral (Meru), terus sahaja melewati 2 traffic light dan seterusnya berjumpa Petronas di sebelah kiri. Dalam 200 meter terus, di sebelah kanan ada sebuah kedai perabut dan sebatang pokok sangat besar dan terdapatnya Bank Simpanan Nasional Pekan Meru - pejabat cikgu A-D berada di atas tingkat 2. RHB Bank yang menjadi petunjuk jalan sebelum ini (di sebelah kiri) telah berpindah ke sebelah kanan sebaris dengan BSN. Harap maklum.
.
TETAMU DI KURSUS POLA 38
7 MEI - Encik Jeff Wong, pembekal Energy Booster 769 dan 9$9 (pendant). Juga akan perkenalkan produk terbaru "energy bracelet" pada hari tersebut.
8 MEI - Dato' Dr. Roslizam - pakar motivasi kewangan dan perniagaan. Dato' akan berikan tips-tips kejayaan dan kejayaan menggunakan kuasa dalaman diri.
.


Slide foto penampilan cikgu A-D di TV dulu (TV1, TV9, Astro Awani).
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------- .
TESTIMONI PENGGUNA: 019-2696966
Assalam Eddy, Ain ni..my hubby and I jumpa u last month…our gold trading berjalan lancar. Alhamdulillah nak dpt kereta baru...

.
Seperti yang cikgu A-D pesan, tahun 2011 adalah tahun pelaburan tentunya tahun kekayaan, setakat ini sudah ada 2 pengguna kaedah yang dapat melonjak naik prestasi potensi mereka dalam bidang gold trading... Anda mahu berjaya? nak tunggu bila lagi nak berjaya ni? Hmm.. nombor telefon pun cantik banyak 6!
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
KURSUS TEKNIK POLA 38: Pada 7 dan 8 Mei 2011 di pejabat cikgu A-D no 69B, Tingkat 2, Atas BSN Pekan Meru, Klang.
.
Jika anda mempunyai alat GPS masukkan "BSN Pekan Meru" untuk dapatkan halatuju perjalanan.
.
Dialu-alukan kehadiran bakal peserta yang (baru atau lama) yang telah mendaftar sebelum ini (Kod TD, TA atau TB). Jumpa anda jam 2.00 petang di sana nanti. Anda yang tidak sempat mendaftar, mudah-mudahan kita bertemu di kelas pola 38 pada Julai nanti.
.
Objektif utama pembelajaran teknik pola 38 adalah memberikan kesedaran bahawa setiap manusia, terutamanya individu yang dilahirkan dengan pola 38, berupaya menggunakan tenaga daripada diri sendiri untuk melihat petunjuk kejayaan dan melepasi konflik dengan baik. Entah macam mana mekanisma kehidupan manusia, apabila sampai di satu usia (seperti Vacuum Star dan seumpamanya), hidup manusia mula berubah jatuh dan akhirnya gagal. Tuhan Maha Kaya menganugerahkan setiap manusia satu ikhtiar sebentuk kekuatan dalaman (pola 38) untuk kita melawan mekanisma kegagalan sebegitu. Dan apabila memiliki pola 38 kita dapat melihat banyak petunjuk kejayaan dan kekayaan dengan mudah.
.
Harian Metro 30 April muka 2: Gerak hati ayah penyelamat nyawa - ahli perniagaan mahu hantar anak mengaji nyaris ditimpa tiang elektrik... mangsa berkata dia kebiasannya keluar awal, tetapi disebabkan rasa tidak sedap hati, dia melewatkan perjalanan dan bersyukur tindakan itu menyelamatkan nyawanya. Dalam kejadian kira-kira jam 8.30 pagi itu...
.
Apakah gerak hati itu sebentuk kebetulan dan bolehkah ia dijana supaya kita sentiasa ada gerak hati - dalam bisnes, dalam kerjaya, dalam rumahtangga dan sebagainya, jika ya tentunya boleh membantu kita dalam kejayaan! 7 Mei, Meru!
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .
Sidenafil Citrate - tahukah anda apakah benda ini? Tak tahu. Kalau disebut Viagra semua orang tahu rasanya, sebenarnya viagra adalah bahan sidenafil citrate yang meransangkan nitric oxide dalam tubuh badan supaya aliran darah lebih kuat. Dalam kursus pola 38 nanti pada 7 Mei akan dijelaskan bagaimana teknik pola 38 juga ada cara untuk menghasilkan nitric oxide dalam badan secara semulajadi! Caranya mudah sahaja...Viagra semulajadi tu! Jimat dan berkesan...
.
Cikgu A-D adalah gabungan dua dunia: metafizik dan fizik - lulusan dalam Biologi (Cell Biology dan Genetic Biology) tetapi juga adalah peminat/pengajar metafizik. Jadi, apa yang dikaji cikgu A-D dalam metafizik dikaitkan dengan sains moden.
.

Tahukah anda siapa itu PAUL THE OCTOPUS? Ianya adalah seekor sotong yang meneka dengan betul pemenang World Cup 2010 iaitu Sepanyol, SEBELUM perlawanan bermula (cikgu A-D juga meneka Sepanyol dengan betul, sehari sebelum World Cup, kat TV1 lagi pulak tu, nasib betul, kalau salah tentu malulah cikgu A-D di peringkat nasional)... kalau sotong pun boleh tahu, kita manusia boleh juga kan? Teknik Pola 38!
.
LATIHAN TEKNIK POLA 38 - kepada mereka yang telah bersedia untuk belajar pada 7 Mei ini, mari "panaskan" situasi dengan latihan ini sebelum anda jejak ke kelas nanti. Dapatkan jawapan di kelas pola 38 nanti.
.
Soalan: cikgu A-D baru saja melakarkan satu huruf di tapak tangan kanan cikgu A-D. Cuba anda "rasakan" apakah huruf yang dilakarkan itu? Apakah ianya, E? K? M? R? atau S?
.
Salam kejayaan,
Cikgu EddyRosyadi / Cikgu A-D
Rakan konsultan perniagaan dan kejayaan anda.
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 7:02 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates