waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 





 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 




 

Wednesday, March 30, 2011
Arah kejayaan untuk berjaya
Assalamualaikum & $elamat $ejahtera, $alam 1 Malaysia, $alam 1Nusantara daripada Cikgu/ Master EDDYROSYADI (Cikgu A-D) Pengasas Kaedah Potensi, Strategi & Prestasi Pernomboran dan Graf Statik & Dinamik - semenjak 2004. Tarikh lahir, Jam lahir, nama, nombor handphone, no plet kereta, no kad pengenalan, nombor akaun bank dan segala jenis pernomboran. Penulis buku "Cinta, Jodoh & Perkahwinan", "Juara Pentas", "Kuasailah Diri Anda", "Teknik Menyusun Hidup Secara Graf Hayat", "How to Calculate Your Fortune Pattern 336". Kolumnis Mingguan Wanita (ms 54) semenjak 2005. Pencipta kaedah Graf Prestasi Bulanan, Mingguan, Harian & Jam, kaedah teknik kasih dua hala & petak pendua dan pentiga serta petak pembayang, kaedah Kiraan Nama, No handphone, No Kad Pengenalan, No Plet Kenderaan, Tafsiran Tambahan Graf Hayat, Kaedah CheckMate! Graf Hayat + Pernomboran, Teknik No Siri Duit 6, Teknik Pola 38. Bekas peserta kursus: YBhg Dato Dr Roslizam, YBhg Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad, YBhg Dato Dr Norazmadinaz, Dr Azizan Osman, Nor Edie (Avail), Lynjb dan ramai lagi usahawan, pensyarah, guru, doktor, jurutera, MLM, mahasiswa/i > 3,000 peserta dari Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia. Pendidikan: BSc Biology, Syracuse University, New York, USA (1993 - 1995). Pengalaman melebihi 10 tahun: pengurus, pensyarah, konsultan. . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------. PERHATIAN: CIKGU A-D AKAN BERADA DI LUAR NEGARA MULAI 1 APRIL HINGGA 25 APRIL. Oleh yang demikian, semua kursus dan sesi konsultansi dalam tarikh tersebut ditangguhkan. Mohon untuk tidak menelefon nombor-nombor cikgu A-D kerana cikgu A-D tidak akan mengangkatnya dalam tempoh tersebut di luar negara. Jika ada soalan kritikal bolehlah SMS dan email, namun tidak pasti sama ada dapat dijawab cepat. . . . . . Kursus Teknik Pola 38 pada 9 dan 10 April - DITANGGUHKAN ke 7 dan 8 Mei. Sesi konsultansi Klinik Bergerak Seremban dan Melaka pada 15 dan 16 April DITANGGUHKAN ke Mei depan. . Sebarang tempahan untuk sesi konsultansi bersama cikgu A-D adalah bermula 15 Mei depan. Mohon maaf atas kesulitan kerana tugasan luar negara saat akhir sebegini. . . . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- . LANJUTAN PENEMUAN TERBARU: ARAH KEJAYAAN UNTUK "INTERIOR DESIGN" RUMAH, PEJABAT, SUDUT SALES & SUDUT KEKAYAAN oleh cikgu A-D . . Kini kaedah Pernomboran & Graf Dinamik melangkah ke satu lagi bidang - interior design! Iaitu menggunakan pernomboran untuk melakarkan suasana rumah yang lebih baik. Contoh arah disebelah adalah untuk cikgu A-D dan diletakkan di pelan rumah. Didapati sebelah timur laut adalah angka 4 iaitu ilmu - memang pun kawasan rumah di situ berselerak dengan buku-buku sebab anak-anak belajar di tingkat bawah manakala di tingkat atas juga kebetulan adalah meja kerja cikgu A-D, bermakna sudah betullah kedudukan itu. Padanlah dulu letak air pancutan di situ banjir semacam sebab 4 elemen kayu menyerap air -lebih banyak air naik! . Di sebelah timur adalah 7 elemen air di situ ada elemen air iaitu cermin. Di sebelah utara adalah 9 elemen kayu memang di situ ada pintu kayu. Di sebelah barat daya adalah 1 elemen besi memang ada alatan elektronik seperti TV, PS2, digital piano di situ. Arah barat 8 elemen api di situ langsir warna merah!. . Jadi, anda perlulah menyusun rumah anda mengikut arah yang diperlukan. Jika tersalah susun dan anda duduk di tempat yang salah maka anda mengalami kesukaran. Contohnya, anda buat kerja-kerja komputer di tempat 8, memanglah selalu tak siap-siap kerja!. . . Tetapi, bukan sahaja interior design yang diterokai, kini, kaedah arah ini melangkah satu lagi kemajuan untuk sales (pola 729) iaitu MENCARI KEDUDUKAN DI MANA ANDA PERLU DUDUK UNTUK BUAT SALES! Katakanlah anda nak berjumpa prospek di kedai mamak, bila sampai di kedai mamak maka di meja mana anda perlu duduk supaya memastikan anda boleh close sale. Kalau daripada contoh arah di atas, maka elok duduk di sebelah barat laut 7 di dalam kedai. Jadi, kenalah bawa kompas masuk kedai mamak dan pastikan arah! Janganlah duduk di arah barat 8 walaupun kat situ ada aircond dan sebagainya. Tapi bukan di kedai mamak sahaja, malah di pejabat anda, perlulah ada ruang untuk negotiation yang baik supaya mudah close sale. Begitu juga arah untuk pejabat yang mana satu patut letak pantry, letak Jabatan Akaun, letak stor dan sebagainya.. Jadi, mulai sekarang, modul pembelajaran pola 696 bisnes dan pola 729 juara jualan akan menggunakan kaedah ini di dalam modul tersebut. . Jika anda perlukan maklumat lanjut, tentunya datanglah ke seminar/ kursus/ worksyop cikgu A-D ataupun boleh mendapatkannya semasa sesi konsultansi. . Bukan itu sahaja, ada lagi... jika budaya orang Cina dan India mengamalkan "sudut kekayaan", maka anda juga boleh buat. Contoh arah di atas, jadi anda letakkan sumber kekayaan anda di arah barat laut 7 (atau arah 6 atau 9) seperti mangkuk kekayaan/ tabung duit dan sebagainya. Kalau anda letak tabung duit kat arah barat 8 gerenti cepat habis! Jadi, untuk modul pembelajaran Pola 6 Angka Kekayaan akan dimasukkan kaedah ini juga. . -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Produk "Air-boom" getah silicon bertenaga ion negatif tinggi - untuk penerangan produk dan menonton testimoni lawati (klik): http://osrairboom.blogspot.com. . . . Untuk mendapatkan nombor handphone menarik, hubungi Puan Effa KL 017 2727278 atau 012 3927286 . -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------PAKEJ POLA38 - 38InnerEnergyPower (38IEP) Dapatkan haruman Auralife Nombor 38 untuk membantu anda tingkatkan keupayaan tenaga dalaman anda dalam gerak hati, firasat, petunjuk, tenaga aura, seumpamanya untuk kegunaan dalam bisnes, kasih sayang dan sebagainya, melancarkan kehidupan dan atasi masalah kehidupan dengan mudah. Membantu anda mengatasi konflik kehidupan seperti "blocking star", "vacuum star", kitaran tahun 5 atau 8 dan sebagainya. . Harga: RM238 7 botol haruman 38 dan percuma 1 CD Brainwave Pola38 mengandungi 38 jenis audio/video frekuensi/ brainwave dan cara penggunaannya (CD dipasang di komputer sahaja). Tambah RM15 untuk kos pos. Tempah: Pn Zuhaida 016 206 3496 . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Worksyop Setiap Sabtu Terpilih: di No 69B, Tgkt 2, Atas bank BSN, Pekan Meru, Klang. Jika anda menggunakan GPRS, masukkan BSN Pekan Meru atau Klang Sentral. Pekan Meru berada jauh daripada bandar Klang dan ianya berada ke laluan ke Kapar atau Puncak Alam . . . Peta ke pejabat saya di Meru, Klang. Paling mudah ikut NKVE menghala ke Pelabuhan Klang/Shah Alam tetapi keluar di susur Setia Alam dan anda akan sampai di Tesco Setia Alam, Giant, Mc Donald dan Stesen Klang Sentral. Buat U-turn dibawah flyover selepas Tesco. Lalu depan Mc Donald terus ke depan dalam 1 km hingga nampak Petronas di sebelah kiri dan lebih kurang 30 meter nampak RHB Bank di sebelah kiri. Berdepannya ada BSN dan saya berada di tingkat dua atas bank BSN. Pejabat saya bernombor 69, Tgkt 2, Atas BSN Pekan Meru. Jika pintu atau pagar berkunci, boleh tekan loceng di peti surat atau telefon 016 624 9666. . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Webinar Percuma Secara On-line pada setiap SELASA, 9pm bersama cikgu Eddy Rosyadie, semua dijemput hadir, kita bertemu secara on-line di depan komputer anda di rumah anda sendiri atau di mana-mana tempat yang ada WIFI: Daftar di http://www.urdworld.org/modules/events/event.php?eid=12 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Berminat untuk mendapatkan nota percuma tentang cara pengiraan petak tarikh lahir dan previu keterangan tentang pola nombor kewangan? sila email ke qmas304@streamyx.com. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samazon Energy Booster769 atau 9$9: . Tempah sekarang di Admin URD di telefon 016 216 3796. Testimoni: cikgu, selepas sy memakai pendant 769, mmg banyak perubahan. saya betul-betul bersyukur dapat dipertemukan dgn cikgu dan hadir ke kursus tempoh hari (8 & 9 mei,JB)... terutama mengenai kedai saya, orang semakin ramai cikgu. saya betul-betul gembira. angka 7 networking tu mmg betul-betul ada "power"... dulu sebelum pakai pendant, setiap hari bangun pagi saya akan sakit kaki (sebab byk berjalan amik dan hantar pesanan/makanan di kedai). tapi selepas pakai pendant, alhamdulillah. sakit kaki dah tak ada. n betul-betul saya terkejut. saya tak pernah pi urut atau apa-apa. cuma lepas pakai pendant ni betul-betul saya terasa perubahannya . . . . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- $alam Perjuangan dan Kejayaan Berkekalan $epanjang Hayat $epanjang Masa
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 9:25 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates