waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 





 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 




 

Tuesday, March 30, 2010
Rahsia Dinamik Tarikh Lahir & Pernomboran
A$$ALAMUALAIKUM & $ELAMAT $EJAHTERA, $ALAM 1 MALAY$IA.
dari
Master / Cikgu Eddy Rosyadie B Mohd Samsury
Rahsia Dinamik Tarikh Lahir & Pernomboran.
.
Program Residual Income Business Online:
anda tahu di sini terdapat dua jenis bisnes jana wang secara online. Setakat ini untung yang saya dapat;
Marhaban2u - RM10
Cash tunai - RM55
iaitu untung kecil RM65, duit jugak tu! Untung sikit sebab saya tidak agresif promosi secara email kepada orang lain cuma sekadar dari blog sahaja. Jika anda proaktif, tentu boleh dapat untung lebih banyak - modal sekali, untung banyak kali berulang kali sambil anda hidup buat kerja lain tapi duit masuk, cuma modal satu kali dan kemudian promosi kepada rakan-rakan menggunakan url dan bahan promo yang disediakan oleh Admin. Ini jelas menunjukkan betapa mudah buat / kembangkan duit iaitu secara online - tidak perlu susah-susah nak daftar syarikat lah, ada lesen lah dan sebagainya - cepat-cepatlah ambil peluang, modal cuma RM20 (marhaban2u) dan RM30 (cashtunai). Sila klik di link-link yang tertera di bawah. Jika anda berterusan setahun dari sekarang sampailah masuk tahun 2011 nanti, maka sesuailah apabila nanti dalam tahun 2011 iaitu tahun kekayaan, anda sudah dapat duit banyak, bukan?
.
Tahun 2011 tahun kekayaan, maka mulakanlah langkah anda sekarang bina sumber kekayaan! Inilah sebentuk pelaburan di samping anda melabur juga di lain-lain tempat seperti Amanah Saham dan seumpamanya, kerana tahun 2011 adalah tahun kekayaan dari pelaburan (pola 336). Macam mana nak kaya pada 2011 nanti jika sekarang ini pun masih belum bergerak untuk melabur apa-apa? Saya baru sahaja terima tawaran lot saham, jika ikut harga pasaran pada 31 Mac, saya dah boleh untung RM27ribu atas angin, tapi saya belum jual dan akan simpan untuk 2011 nanti!
.
Kaedah Pernomboran: adalah satu cara untuk menzahirkan fenomena, potensi dan konflik dalam spesifikasi dan pemetaan perjalanan hidup kita supaya kita boleh redha dengan ketetapan hidup dan seterusnya bina strategi dan berikhtiar untuk membuat perubahan positif dalam hidup kita. Tiada unsur tilik nasib, namun jika anda was-was menggunakan kaedah ini, anda tidak perlu menggunakan kaedah ini dan tidak perlu "condemn" kami kerana kaedah kami telah banyak membantu ramai berjaya berubah lebih baik seperti Dr Azizan Osman, Dr. Rahmat, Lynjb, Effa KL dan sebagainya. Memang benar sebahagian besar pengamal dan kaedah tarikh lahir lain adalah tilik nasib, tetapi ada segelintir kecil seperti kami ini menggunakan pernomboran untuk kenali potensi diri untuk membaiki kehidupan diri.
.
Apakah itu "Cooking Star?" dalam Graf Hayat: ia menunjukkan dorongan atau minat atau kecenderungan kepada dunia berkaitan makanan atau masakan. Apabila anda sampai ke tempoh usia yang ada Cooking Star, anda terdorong membuat sesuatu berkaitan makanan. Contohnya, saya ada Cooking Star pada sekitar umur 30 tahun yang mana saya aktif menjual kuih raya pada musim perayaan serta menjual kerepek-kerepek di pejabat, tapi kini Cooking Star sudah tiada pada usia ini, jadi tiadalah kecenderungan saya lagi ke arah makanan. Jika ianya sudah sampai masanya, ambillah kesempatan daripadanya - sesuai jualan makanan, buka cafe dan seumpamanya. Dikatakan mendiang Bruce Lee ada Cooking Star sekitar umur 20 an yang mana beliau bekerja di restoran milik makcik beliau di US.
.
Apakah kaedah Graf Hayat ini dari tarikh dan waktu jam lahir adalah haram kerana membuat tilik nasib kerana Cooking Star itu? Tidak semestinya semua orang yang sudah tiba Cooking Star terlibat dalam industri makanan pun, kaedah ini cuma menzahirkan fenomena untuk anda ambil peluang untuk berubah lebih positif dalam dunia makanan, jika anda mahu. Jika anda beranggapan kaedah ini haram dan hanya bertaraf "tadika", maka tidak perlu anda menggunakannya dan carilah kaedah lain untuk ketahui bilakah kecenderungan anda untuk berjaya dalam dunia makanan itu tiba.
.
Nombor SIM card best bisnes: kepada sesiapa berminat untuk dapatkan dua sim card nombor couple berikut;
012 2969621 - sesuai untuk dunia pelaburan dan perniagaan
012 2969622 - sesua untuk dunia pendidikan dan berhubungan dengan VIP.
tentunya, contact Puan Effa 0122025061 pada harga tawaran RM300 (biasa RM500) untuk kedua-dua sim card tersebut.
.
Testimoni: Doa pada Hari dan Waktu Kejayaan. Kami terima satu maklumbalas menceritakan seorang wanita berdoa pada 6 Mac lalu dan selang beberapa hari terus mendapat bayaran dari seseorang tanpa diminta walaupun sebelum ini memang susah untuk dapatkan bayaran daripada orang itu. Ikhtiarlah menggunakan kaedah doa, bukannya haram atau susah pun - jangan lupa 2 April ini. Jika anda di kawasan JB, sila hadir ke pejabat Lynjb di Taman Tampoi (019 7556102) pada jam 3.00 petang. Anda juga boleh hubungi Prof Dato Dr Ibrahim untuk berdoa bersama beliau pada hari dan waktu tersebut. Mudah-mudahan dengan bersama-sama individu positif dapatlah membantu menghasilkan hajat yang diperlukan itu lebih berkesan. Mohon maaf, perancangan untuk buat majlis berdoa di pejabat saya di Meru tidak dapat dibuat kerana ada urusan kerja.

KURSUS "FORMULA KEKAYAAN DARI PERNOMBORAN ANGKA 6"
(Angka 6 Angka Kekayaan).
Pada 18 April 2010
Shah Alam
9.00 pagi - 5.00 petang
Yuran RM100
Daftar: SMS taip KY dan hantarkan ke 016 2379856.
.
Kursus ini adalah kursus percuma kepada peserta-peserta program Millionaire Mindpower anjuran Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad. Lanjutan dari program Mindpower, kini digabungkan pula dengan Metafizik yang bakal menunjukkan potensi-potensi anda di dalam mencapai kekayaan pada tahun 2011 nanti iaitu tahun kekayaan, oleh itu anda memiliki pemikiran dan strategi yang mantap untuk menjadi jutawan nanti. Dari Pernomboran seperti tarikh lahir dan nama serta arah seumpamanya memberikan anda jalan pintas untuk menjadi kaya dengan menggunakan sepenuhnya potensi sebenar anda. Juga, terbuka kepada orang awam yang baru berminat dan bukan peserta kursus Millionaire Mindpower untuk turut serta hadir (kursus ini sama dengan kursus Pola 666 atau Angka 6 yang dianjurkan sebelum ini di Kuantan, Shah Alam dan Tawau serta Skudai).
.
Seminar Graf Hayat: Tahap 1 Percuma RM0 pada 24 April Shah Alam danTahap 2 pada 25 April RM50 Shah Alam.
Ini adalah seminar terakhir berbentuk percuma memandangkan terdapat maklumbalas yang menyatakan seminar-seminar saya percuma sebelum ini bertaraf "tadika" serta ambil kesempatan pergunakan peserta. Usaha kami untuk memberikan pendidikan percuma kepada para ibu tunggal, mahasiswa, pelajar dan individu bermasalah nampaknya terbantut. Siri seminar percuma menjelajah Malaysia yang sepatutnya berjalan mulai Mei dibatalkan. Maka rebutlah peluang terakhir ini untuk pelajari satu kaedah unik dari Graf Hayat. Jika anda rasa kaedah Graf Hayat ini bertaraf "tadika" atau kaedah ini adalah haram, anda tidak perlu hadir ke seminar percuma ini dan jika harga RM50 adalah mahal silalah hadir terus ke kuliah anjuran guru saya di PJ pada harga RM1500 yang lebih berbentuk teori di sana nanti.

Workshop Millionaire Mindpower: bersama Prof. Dato Dr. Ibrahim, pakar motivasi mindpower dan minda kekayaan jutawan;
Matic Ampang, KL pada 3 April
M-Suite, JB pada 4 April
Terengganu, pada 10 April
Kuantan, pada 11 April.
cuma RM50 sahaja. Hubungi Mai 019 213 1886 atau AJ 019 218 1886.
.
PEMILIHAN MCA: kemenangan DS Chua Soi Lek telah dijangka kerana beliau adalah petak cermin pada tahun ini. Dato' Siti Nurhaliza juga petak cermin tahun ini, maka tentunya anda dapat melihat kedua-dua individu ini di media dengan meluas dan mendapat banyak sambutan orang ramai. Tahun lepas 2009 adalah tahun cermin saya di mana saya masuk TV1, TV9, Astro Awani serta RTM, maka jika sudah tiba tahun cermin anda cepat-cepatlah ambil peluang untuk "mendedahkan" dan "mengeluarkan" diri anda di khalayak ramai. Kalau anda berimpian nak jadi berjaya ambillah peluang di tahun cermin. Jangan salahkan takdir atau tuhan jika anda dah diberi peluang tapi tak mahu ambil peluang dengan serius. Jika tiada tahun cermin, anda masih boleh gunakan teknik petak bulanan, mingguan atau haria cermin jua!
.
BERDOA: Jangan lupa untuk berdoa/ berniat/ berimpian/ daftar syarikat/ anjur majlis keramaian pada
Jumaat 2 April 2010
Antara jam 3.30 petang - 5.30 petang
Tarikh 2 April itu mengandungi pola 356 (pelaburan), 696 (transaksi bisnes) dan 456 (dunia kewangan) serta 6 di tengah mata angin (wang mudah masuk). Waktu yang dipilih itu mengandungi Wealth Great Martial Artist iaitu kekayaan dari dunia kewangan atau perbankan seperti pelaburan, insuran, unit trust, koperasi termasuklah wang pos (itu tentu sekali!). Gunakanlah kaedah ini sebagai ikhtiar, mana tahu boleh dapat untung rezeki sepertimana testimoni kami yang berdoa dan meraih RM12ribu komisen dalam menjual Public Mutual Unit Trust atau RM17ribu untung membuat jualbeli emas Ar-Rahnu.
.
EKONOMI: Pada 30 Mac 2010, berlangsungnya InvestMalaysia dan pengumuman MEB (Model Ekonomi Baru) oleh PM. Kebetulan, tarikh 30 Mac mengandungi pola 336, 696 dan 456 yang dikatakan sangat sesuai untuk aktiviti berkaitan pelaburan dan kewangan, kebetulankah tarikh itu dipilih?
.
PROGRAM BUAT DUIT: secara Residual Income. Salah seorang pakar kewangan mengatakan untuk kaya perlulah ada sumber "residual income" yang berterusan dan salah satu caranya ialah networking seperti bisnes online atau MLM. Disini diperkenalkan beberapa program untuk anda ceburi sebagai permulaan dan persediaan menghadapi tahun 2011 iaitu tahun kekayaan dari pelaburan.
.
klik link berikut:
http://marhaban2u.com/?ref=1780
.

untuk rakan-rakan bukan Islam yang mungkin kurang sesuai dengan program di atas, anda boleh join program yang seumpama itu di sini juga (klik link berikut): Rakan-rakan atau peserta Islam juga boleh join jika mahu tambahan sumber kewangan!;
.
http://cashtunai.com/?ref=7
.
Cubalah join salah satu atau kedua-dua program ini, terutamanya pada 30 Mac ini atau pada 2 April nanti untuk energi untung kewangan, ikhtiarlah.
.
POWER IMPIAN: Peluang perniagaan terbaru untuk tahun 2010 iaitu tahun kesihatan. Syarikat pengeluar minuman POWER ROOT yang terkemuka, kini memperkenalkan POWER IMPIAN, iaitu sebuah syarikat berasaskan jualan langsung yang memberi peluang perniagaan kepada anda bersama-sama kumpulan Power Root. Kepada peserta di JB, hubungi Puan Rozie (017 7488417) untuk datang ke kilang Power Root di Plentong, JB untuk melihat sendiri operasi syarikat serta mendapatkan maklumat lanjut tentang program ini yang boleh memberikan pulangan ribuan malah menjadi jutawan! (layari laman web: http://www.impian2u.com/). Mohon anda beritahu Puan Rozie yang anda mendapat info ini dari blog Encik Eddy, tq!
.
PELUANG KEKAYAAN: Kata nak kaya atau jadi jutawan, maka tahun 2011 diberikan anda peluang, kenapa tidak mahu mengambil peluang-peluang sebegini? Ilmu sudah diberi, peluang dah disediakan seperti wang pos, marhaban2u, cashtunai, power impian termasuk kaedah EPP dan sebagainya, maka mulakanlah langkah anda untuk menjadi jutawan yang anda mahukan! Tidak cukup ilmu? Maka dapatkanlah modul-modul pembelajaran seperti pola 336 Teknik Pelaburan dan Angka 6 Kekayaan dan seumpamanya di sini.
.
SEMINAR SETERUSNYA - sila lihat maklumat di ruangan bawah;
Setiap Isnin 9 malam di Meru - Kelas Ala Tuisyen Pernomboran
3 April - Meru
4 April - Meru

18 April - Shah Alam
24 April - Shah Alam
25 April - Shah Alam
8 & 9 Mei - Skudai - Kursus 2 Hari Graf Hayat Tahap 1, 2 dan 3 (RM500).
16 Mei - Meru
22 & 23 Mei - Meru

.
Seminar terbaru Kursus Pemulihan secara Santai: bulan Jun - Johor (sedang mencari tarikh & resort untuk kursus Pola 459 Potensi Perubatan & Pemulihan secara pernomboran). Kursus 2 hari 1 malam - yuran dijangka RM2999 iaitu modul potensi kesihatan dari pernomboran, teknik pemulihan secara terapi warna, 7 elemen metafizik, pemulihan DNA secara metafizik serta beberapa teknik senaman dan doa untuk pemulihan - untuk hidup yang lebih sihat, tenang dan bertenaga; sesuai untuk individu yang berada di dalam "gaung", masalah kesihatan dalaman, individu yang terlibat dalam dunia perubatan alternatif atau moden dan sebenarnya, untuk semua orang yang mahu hidup yang lebih sihat dan bertenaga untuk mendapatkan kebahagian dan kekayaan. Pendaftaran sudah dibuka: Lynjb 019 7556102.
.

SEMINAR 27 & 28 Mac di Skudai: kehadiran seramai 80 orang cukup baik untuk mempelajari beberapa teknik terbaru seperti Teknik Arah Statik & Dinamik serta Teknik Graf Mingguan serta 2 Teknik Pengiraan dari Nama. Menariknya, pengiraan Graf Prestasi Mingguan untuk saudara Nizam mendapati minggu ini adalah minggu yang baik untuk bisnes dan diakui beliau memang merancang untuk buat bisnes. Begitu juga Graf Prestasi Mingguan seorang peserta kursus yang ada pola 573, rupanya Ketua Pengarah nak datang ke tempat beliau (Graf Prestasi Mingguan adalah ciptaan saya tiada dijumpai di mana-mana di dunia kecuali di sini). Antara beberapa perkara yang menjadi perhatian saya;
.
1. Seorang peserta kursus tidak tahu waktu lahir beliau untuk dibuat graf hayat, maka saya menggunakan graf hayat anaknya untuk membaca potensi peserta itu dan didapati ianya tepat menjelaskannya beberapa fenomena konflik --> hadirlah kursus Graf Hayat 8 & 9 Mei nanti di Skudai atau 24 & 25 April di Shah Alam.
.
2. Seorang peserta kursus, seorang ibu memiliki seorang anak bermasalah. Setelah dikira tarikh lahir ibu dan anak serta ditemuduga untuk beberapa maklumat, rupanya terjadi sesuatu kurang baik semasa ibu itu mengandungkan anak itu menyebabkan anak itu menjadi masalah --> hadirlah kursus Pola 459 Potensi Pemulihan untuk teknik-teknik pemulihan diri secara metafizik pernomboran.
.
3. Seorang peserta kursus bekerja sebagai seorang mekanik menghadapi masalah pelupa dan sakit kepala sejak akhir-akhir ini. Daripada tarikh lahir serta pemeriksaan tentang objek di sekeliling tempat kerja mendapati beliau adalah pola besi yang terganggu mindanya oleh EMF (electromagnetic field) --> hadirlah kursus Pola 459 Potensi Pemulihan untuk kenali teknik-teknik pemulihan sesuai.
.
MAKLUMAT SEMINAR:

Setiap Isnin 9 malam - 11 malam
Pejabat 69B, Tgkt 2, Atas BSN Meru
RM25 setiap kehadiran
Kelas Pernomboran Metafizik Dinamik
Daftar: SMS taip MD hantar ke 016 2379856
Kuliah secara santai dan berperingkat-peringkat untuk mendalami pengajian pernomboran metafizik dengan lebih berkesan secara diskusi ala workshop (8 Mac 2010 - 9 Ogos 2010)
.
3 April 2010 - Meru, Klang
Kursus Teknik Arah Sekeliling Tenaga Rumah & Pejabat (Tahap 1)
RM110 termasuk nota dan makan.

9.30 pagi - 4 petang.
Daftar: SMS taip TA (nama) hantar ke 016 2379856.
Tempat terhad 20 orang.
.
Teknik arah yang mendalam! Secara statik dan dinamik, termasuk Teknik Pembetulan Arah dari warna dan batu kristal untuk energize rumah/pejabat anda menjadi penjana kekayaan dan kebahagian. Sesuai untuk semua orang, termasuk anda yang mahukan bisnes atau rumahtangga anda punyai tenaga yang bagus. Juga sesuai untuk pengamal/peminat feng shui / konsultan untuk anda membantu pelanggan anda.
.
4 April 2010 - Meru, Klang
Kursus Teknik Warna (Tahap 1)
RM110 termasuk nota dan makan
9.30 pagi - 4 petang

Daftar: SMS taip WR (nama) hantar ke 016 2379856
Tempat terhad 20 orang.
.
Modul terbaru 2010! Pelajari teknik warna dan kitarannya secara pernomboran metafizik tarikh lahir. Kaedah mengenalpasti warna dari Root Number adalah tidak tepat kerana anda perlu lihat situasi, lokasi dan keseluruhan elemen pola angka dari statik dan pendua anda. Bayangkan jika seseorang elemen air (Root 2 atau 7) menggunakan warna merah atau hijau berkemungkinan akan terserempak dengan hantu jika nombor tengah mata anginnya adalah 3, jadi warna merah tidak semestinya sesuai untuk orang elemen air. Juga pelajari tentang Terapi Warna.
.
24 April 2010 - Shah Alam
Auditorium SHRDC, Bangunan Worldwide Business Center, Seksyen 13, Shah Alam, berhampiran Tesco Shah Alam
RM0 PERCUMA TANPA BAYARAN LANGSUNG
Kursus Graf Hayat Tahap 1 Edisi 1 - PERCUMA
Terhad 150 orang sahaja
Daftar: SMS taip PA (nama) hantar ke 016 2379856
.
Sila bawa graf hayat anda atau boleh dibeli di sana nanti (RM10 sekeping - sila bawa maklumat tarikh dan jam lahir). Jika berminat dapatkan nota RM20. Adalah sangat menarik jika anda dapat cetak graf ibu bapa dan anak-anak anda bersama kerana jalan hidup anda juga boleh dilihat daripada graf hayat mereka. Kenali kaedah Graf Hayat di dalam mengenalpasti potensi anda lebih mendalam tambahan kepada Rajah Segitiga atau Petak Digit Tarikh Lahir. Bimbingan menyusun hidup anda berdasarkan fenomena "star" serta kenali tahap turun naik prestasi atau tenaga hayat anda.
.
25 April 2010 - Shah Alam
Auditorium SHRDC
RM50
Kursus Graf Hayat Tahap 2 Edisi 1
Daftar: SMS taip PB (nama) hantarkan ke 016 2379856.
.
Setelah pelajari teknik dari Tahap 1, teruskan belajar graf hayat untuk kenali potensi anda dari graf hayat ke tahap yang lebih mendalam iaitu dari Petak-Petak Zon.
.
Daftarlah untuk 24 April dan 25 April iaitu kursus Graf Hayat tahap 1 (percuma) dan tahap 2 iaitu kursus 2 hari pada harga RM50 sahaja. SMS taip PC (nama) hantar ke 016 2379856 untuk daftar hadir kedua-dua hari tersebut.
.
8 & 9 Mei 2010 - Skudai

Pejabat Lynjb Taman Tampoi - terhad 20 orang sahaja.
KURUS KAEDAH GRAF HAYAT Tahap 1, 2 dan 3.
RM500
(RM299 sehari/ dua hari RM500)
Ada diskaun jika bawa 3 kawan
Termasuk makan dan NOTA BINDING & BERWARNA
Daftar: Lynjb 019 7556102
.
Graf hayat merupakan bahan yang utama dalam membuat perancangan di dalam perjalanan hidup anda. Ianya bukan tilik nasib tetapi sebagai panduan untuk membuat strategi awal. Jika anda sudah tahu dalam masa 5 tahun lagi anda bakal masuk Vacuum Star atau Widowed Star, maka tentunya anda boleh buat persediaan awal. Ketahuilah juga potensi tersembunyi anda; apakah anda Wealth Great General atau Great Martial Artist? Bagaimanakah situasi pasangan anda; apakah beliau Great Pioneer atau Great Entertainer? Adakah diri anda atau suami atau anak anda Main Structure Great Controller + Great Entertainer yang terperangkap dalam skandal seks? Apakah anda Main Structure Great Pioneer + Monetary Force yang punyai kebolehan menjadi jutawan sekelip mata? Anda tidak kaya, tidak berjaya dan selalu gagal kerana anda tidak memahami diri anda yang sebenarnya. Gunakanlah teknik Graf Hayat yang lebih mendalam!.

.
Terhad 20 orang sahaja untuk perhatian lebih khusus untuk setiap peserta, lagipun kursus graf hayat agak rumit dan memerlukan perhatian dalam kelas yang kecil. Harga ditawarkan berbeza tinggi kerana jumlah peserta yang sedikit serta ada kelebihan lain seperti nota BERWARNA serta anda dapat belajar membaca graf untuk anak-anak anda juga! Jika anda merasakan yuran kami tinggi, silalah belajar dengan sifu saya di PJ pada harga RM1500 seorang, itupun lebih pelajari teori pengiraan berbanding pendekatan saya lebih kepada praktikal. Atau anda boleh juga pelajari graf hayat pada harga lebih rendah RM50 tetapi mungkin tidak sebegitu mendalam seperti kursus ini yang merangkumi 3 tahap sekaligus.
.
16 Mei 2010 - Meru, Klang
Pejabat No 69B, Tingkat 2, Atas BSN Meru, Klang
RM150
KURSUS PERNOMBORAN METAFIZIK DINAMIK TAHAP 1

Daftar: SMS taip CC (nama) hantarkan ke 016 2379856.
terhad 20 orang sahaja
.
Kepada individu yang BARU mahu menceburi dunia sains metafizik pernomboran jurus dinamik setelah melihat ramai individu yang telah berjaya dengan kaedah metafizik ini dan berminat untuk mendalaminya, datanglah ke kursus ini untuk memulakan perjalanan anda dengan mempelajari pernomboran secara dinamik iaitu kiraan tarikh lahir, kitaran tahun, graf prestasi bulanan/mingguan/harian/jam dan arah secara asas Tahap 1.

.
Teruskan berjuang, $alam Perjuangan.. $elamat dan $emoga menjadi jutawan pada 2011 nanti!
Eddy Ro$yadie
Rakan konsultan Hidup & Perniagaan Anda.

Rahsia Dinamik Tarikh Lahir & Pernomboran.





posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 12:40 AM   1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tuesday, March 23, 2010
Kejayaan Tiada Batasan
A$$ALAMUALAIKUM & $ELAMAT $EJAHTERA & $ALAM 1 MALAY$IA
.
Program terbaru: sila lawati laman web berikut - menjana pendapatan serta menambah semangat kerohanian - mulakan langkah untuk pendapatan tambahan sebagai ikhtiar ke arah kekayaan tahun 2011 nanti - klik link berikut:
http://marhaban2u.com/?ref=1780
.

21 Mac 2010 - majlis makan malam sempena perasmian bangunan baru WHR di Seksyen 7, Shah Alam (berhadapan Pharmaniaga). Kehadiran hampir 2,000 orang. Menurut Encik Sabri, kini terdapat 50 ribu orang ahli. Sudah beroperasi selama 7 tahun dan setakat ini berjaya menghasilkan 45 orang jutawan senyap! Syukur program wang pos ini telus dan ikhlas membantu ekonomi masyarakat.

Saya bersama Encik Sabri, CEO WHR dan isteri Puan Rahimah di dalam cafe WHR (sebelah bangunan WHR). Menurut Encik Sabri, ada pelaburan dari luar negera seperti Qatar yang berminat dengan program ini untuk masuk USD100 ribu. Program wang pos ini bakal dibuat dengan 200 usahawan TEKUN untuk membantu usahawan tersebut melunaskan pembayaran balik pinjaman.
Jika anda berminat untuk menggunakan platform sistem wang pos sebagai satu cara kumpul modal atau bayar hutang atau tingkatkan pendapatan, silalah hubungi Puan Lyn (019 7556102). Pada 6 Mac lalu bersempena doa menjadi jutawan, ramai yang memberi maklumbalas untuk menjadi jutawan, namun tiada seorang menceritakan bagaimana cara untuk mereka menjadi jutawan. Dr Irfan Khairi, seorang jutawan, memulakan perniagaan tanpa pinjaman bank dan beliau bermula dengan jualan buku. Jadi, tidak mustahil anda tidak boleh jadi jutawan itupun jika anda mahu berusaha mencari cara an sumber menambahkan pendapatan. Gunakanlah platform seperti sistem wang pos, sistem on-line seperti marhaban2u dan sebagainya untuk menjana pelbagai sumber kewangan berterusan. Matlamat untuk jadi jutawan seperti Bill Gates adalah mempunyai seberapa banyak punca wang masuk sepertimana beliau adalah pelabur untuk 19 buah syarikat! Persoalannya, berapa banyak pelaburan atau sudahkah anda mula melabur untuk jadi jutawan? Jika ASB pun anda tak mahu atau tak berusaha untuk menyimpan, rasanya agak sukar untuk anda jadi kaya. Berubahlah! Dikatakan Dato' Siti Nurhaliza pernah dianugerahkan sebagai penyimpan ASB terbanyak, beliau menyimpan dari awal lagi. Anda bagaimana? Sekadar berimpian dan membaca buku jadi jutawan semata-mata adalah kurang berkesan jika tanpa usaha, mulakan langkah kecil dahulu, maka mulakanlah perjalanan anda untuk mencari pelbagai sumber wang masuk untuk anda mencapai jutawan pada 2011 nanti, tahun kekayaan. Jika anda tidak mahu berusha untuk jadi jutawan tahun 2011, anda bolehlah menunggu giliran anda pada tahun kekayaan seterusnya iaitu tahun 2020 pula nanti, itupun masa itu ada ke tidak, atau sudah terkena vacuum star ke masa itu.?
.
SEMINAR PERCUMA RM0.00 pada 27 Mac di MPJBT, Skudai
TEKNIK ARAH KEJAYAAN STATIK & DINAMIK
9.00 pagi - 5.00 petang.
Julung kali di dunia, jadilah batch pertama mempelajarinya secara lebih mendalam berbanding pembelajaran tentang arah di seminar-seminar lain.
.
Sila dapatkan peta Johor atau peta negeri/ negara yang anda perlukan dari kedai buku atau stesen minyak dan bawa ke seminar hari tersebut untuk kami bimbing cara-cara baca peta. Dapatkan juga perisian peta digital percuma!
.
Tiada bayaran langsung - sila bawa duit poket untuk makan sendiri dan pen/ kertas sendiri untuk salin bahan. Atau dapatkan pakej RM100 untuk nota, 3X makan serta masuk kursus 28 Mac beserta 3X makan dan nota.
.
Pendaftaran: Lynjb 019 7556102
.
Bonus: Teknik Betulkan Energi Arah Secara Angka - kaedah pertama di dunia.
.
SEMINAR 28 MAC di MPJBT, Skudai.
"Tanya Apa Saja".
9.00 pagi - 5.00 petang.
Individu yang telah membayar RM50 semasa Seminar Graf Hayat percuma pada 23 Januari lalu di UTM Skudai, diminta hadir ke seminar ini.
Sebelah pagi - beberapa teknik terbaru seperti pengiraan mingguan dan kenali nama dari angka.
Sebelah petang - tanyalah apa saja! Anda ada persoalan, kita jelaskannya! Supaya anda tidak buntu atau keliru lagi.
.
Daftar Lyn 019 7556102.
Yuran: RM50
atau dapatkan pakej RM100.
SEMINAR SETERUSNYA;
.
SETIAP ISNIN BERMULA 8 MAC
Kursus Ala Tuisyen Kaedah Pernomboran Metafizik.
Bermula dari Asas hingga Tahap Tinggi (mungkin ambil masa 5 - 6 bulan)
9 pm - 11 pm
Pejabat saya di Meru, Klang.
No 69B, Tgkt 2, Atas BSN Pekan Meru, Klang. Berhadapan RHB Bank.
Yuran: RM25 setiap kehadiran
Daftar: SMS ke 016 2379856 atau email ke qmas304@streamyx.com

.
3 April 2010 - Meru, Klang
Kursus Teknik Arah Sekeliling Tenaga Rumah & Pejabat (Tahap 1)
RM110 termasuk nota dan makan.

9.30 pagi - 4 petang.
Daftar: SMS taip TA (nama) hantar ke 016 2379856.
Tempat terhad 20 orang.
.
Perhatian: Kursus ini ada sedikit elemen Feng Shui seperti teknik warna dan batu kristal untuk energize rumah/pejabat anda menjadi penjana kekayaan dan kebahagian, oleh itu kursus ini hanya untuk individu yang terbuka dengan pengetahuan sedemikian sahaja. Juga kenalipasti sama ada rumah atau pejabat anda mudah dimasuki makhluk halus atau tidak serta cara mengatasinya.
Sesuai untuk semua orang, termasuk anda yang mahukan bisnes atau rumahtangga anda punyai tenaga yang bagus. Juga sesuai untuk pengamal/peminat feng shui / konsultan untuk anda membantu pelanggan anda.
.
4 April 2010 - Meru, Klang
Kursus Teknik Warna (Tahap 1)
RM110 termasuk nota dan makan
9.30 pagi - 4 petang

Daftar: SMS taip WR (nama) hantar ke 016 2379856
Tempat terhad 20 orang.
.
Modul terbaru 2010 dan belum pernah diajar sebelum ini! Jadilah batch pertama yang pelajari teknik warna dan kitarannya secara pernomboran metafizik tarikh lahir. Kaedah mengenalpasti warna dari Root Number adalah tidak tepat kerana anda perlu lihat situasi, lokasi dan keseluruhan elemen pola angka dari statik dan pendua anda. Bayangkan jika seseorang elemen air (Root 2 atau 7) menggunakan warna merah atau hijau berkemungkinan akan terserempak dengan hantu jika nombor tengah mata anginnya adalah 3, jadi warna merah tidak semestinya sesuai untuk orang elemen air.
.
10 & 11 April 2010 - Skudai - Dibatalkan
.
24 April 2010 - Shah Alam
Auditorium SHRDC, Bangunan Worldwide Business Center, Seksyen 13, Shah Alam, berhampiran Tesco Shah Alam
RM0 PERCUMA TANPA BAYARAN LANGSUNG
Kursus Graf Hayat Tahap 1 Edisi 1 - PERCUMA
Terhad 150 orang sahaja
Daftar: SMS taip PA (nama) hantar ke 016 2379856
.
Sila bawa graf hayat anda atau boleh dibeli di sana nanti (RM10 sekeping - sila bawa maklumat tarikh dan jam lahir). Jika berminat dapatkan nota RM20. Adalah sangat menarik jika anda dapat cetak graf ibu bapa dan anak-anak anda bersama kerana jalan hidup anda juga boleh dilihat daripada graf hayat mereka. Kenali kaedah Graf Hayat di dalam mengenalpasti potensi anda lebih mendalam tambahan kepada Rajah Segitiga atau Petak Digit Tarikh Lahir. Bimbingan menyusun hidup anda berdasarkan fenomena "star" serta kenali tahap turun naik prestasi atau tenaga hayat anda.
.
25 April 2010 - Shah Alam
Auditorium SHRDC
RM50
Kursus Graf Hayat Tahap 2 Edisi 1
Daftar: SMS taip PB (nama) hantarkan ke 016 2379856.
.
Setelah pelajari teknik dari Tahap 1, teruskan belajar graf hayat untuk kenali potensi anda dari graf hayat ke tahap yang lebih mendalam iaitu dari Petak-Petak Zon.
.
Daftarlah untuk 24 April dan 25 April iaitu kursus Graf Hayat tahap 1 (percuma) dan tahap 2 iaitu kursus 2 hari pada harga RM50 sahaja. SMS taip PC (nama) hantar ke 016 2379856 untuk daftar hadir kedua-dua hari tersebut.
.
Teruskan berjuang, $alam Perjuangan.. $elamat dan $emoga menjadi jutawan pada 2011 nanti!
Eddy Ro$yadie
Rakan konsultan Hidup & Perniagaan Anda.
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 2:50 PM   0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Wednesday, March 17, 2010
Laluan Mudah Menjadi Jutawan
A$$ALAMUALAIKUM & $ELAMAT $EJAHTERA & $ALAM 1 MALAY$IA
.
Program terbaru: sila lawati laman web berikut - menjana pendapatan serta menambah semangat kerohanian - mulakan langkah untuk pendapatan tambahan sebagai ikhtiar ke arah kekayaan tahun 2011 nanti - klik link berikut:
http://marhaban2u.com/?ref=1780
.
MELANGKAH KEPADA KEKAYAAN TAHUN 2011: Semoga usaha melahirkan lebih ramai masyarakat menjadi berjaya yang berpendapatan lebih tinggi dan menuju ke arah jutawan menjadi realiti seawal tahun 2011 nanti. Antara individu yang pernah menjadi peserta kursus/ pelanggan perkhidmatan metafizik saya di sini adalah;

1. Dr. Azizan Osman - pelajar saya pada tahun 2006, kini adalah seorang trainer yang dikenali nasional dan berpendapatan tinggi mungkin sudah hampir mencapai jutawan.

2. Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad - Pada 24 Jan 2010 lalu, kelas Reiki Master beliau dihadiri oleh 75 orang dan hampir separuh adalah pelajar metafizik saya (75 orang x RM3,888 = RM291 ribu!).

3. Sdra Nor Edie (Avail & Aliran Mekar) Batu Pahat - pendapatan dilaporkan melebihi RM18,000 sebulan.

4. Puan Lynjb - pendapatan lebih kurang RM10,000 sebulan.

5. Client dari Muar - mendapat RM12 ribu komisen dari satu sales.

6. Puan Siti Solehah (dulu penjual nasi lemak kini stokis HPA di Puchong) - pernah mendapat RM78 ribu dalam sebulan. Kini hidup bebas hutang.

7. Client Cheras - sales dari RM40 ribu sebulan menjadi RM2.1 juta dalam masa 3 tahun - walaupun dalam graf gaung!

8. Client Wangsa Maju - dapat secure investment RM10 juta bagi satu projek kilang berasaskan perubatan.

... dan ramai lagi kes kejayaan.
.
Persoalannya; adakah anda sudi dibantu untuk menjadi kaya dan jutawan? Adakah anda sudi menggunakan perkhidmatan saya di sini?
.
Tidak perlu persoal kenapa saya tidak kaya kerana sebagai keturunan Raden adalah untuk membantu orang menjadi kaya (Virgo, 459, Wealth Sun Zone 12 dan Wealth Great Marshal) sepertimana diamanahkan oleh guru saya.
.
Walau tidak dinafikan terdapat peserta kursus metafizik yang masih belum lagi berjaya setelah mempelajari kaedah metafizik saya, sebenarnya majoriti mereka masih belum cukup kuat untuk keluar dari perangkap seperti Vacuum Star, Graf Gaung dan sebagainya, insyallah mereka yang belum berjaya itu akan tiba giliran mereka nanti selepas keluar dari perangkap tersebut. Ada juga yang mahu berubah tetapi situasi tidak mengizinkan (seperti tiada izin suami, tiada sumber modal dan sebagainya). Namun, yang penting, anda mestilah mula mengorak langkah untuk menuju ke arah kejayaan kekayaan - hadirlah seminar percuma pada 27 Mac dan 24 April nanti. Seminar-seminar lain sekadar RM50 sahaja (28 Mac & 25 April), maka jangan lepaskan peluang ini.
.
Program Gabungan: mulakanlah juga langkah membetulkan dan meningkatkan minda anda supaya menjadi minda jutawan... ikhtiar gabungan "Metafizik + Mindpower Millionaire" untuk membantu anda menjadi lebih berjaya..

Sepertimana iklan di Harian Metro 14 Mac 2010 lalu. Workshop RM50 di KL, Kuantan, JB dan Terengganu.
.
(Klik gambar untuk besarkan imej)

Hubungi AJ 019 218 1886.












.
Program terbaru: sila lawati laman web berikut - menjana pendapatan serta menambah semangat kerohanian - klik link berikut:
http://marhaban2u.com/?ref=1780
.
TARIKH DAN WAKTU BERDOA ATAU MENDAFTAR SYARIKAT ATAU MENGANJURKAN MAJLIS KERAMAIAN KESYUKURAN.
Pada: Jumaat, 2 April 2010
Jam : Antara 3.30 petang - 5.30 petang
Tarikh dan waktu tersebut dikatakan untuk membantu anda untung di dalam perniagaan berkaitan kewangan atau perbankan seperti insuran, wang pos, unit trust termasuk membuat pelaburan dan seumpamanya. Kebetulan jatuh pada hari Jumaat, mudah-mudahan ianya menjadi keberkatan. $elamat Mencuba! Dah berjaya jangan lupakan saya ye!
.
Kepada peminat / pelajar Metafizik di sekitar JB termasuk peserta wang pos sekitar JB, dijemput hadir ke pejabat Lynjb pada tarikh dan waktu tersebut untuk bersama-sama berniat, berdoa dan berimpian bersama beliau - adalah lebih berkesan apabila berdoa secara jemaah dan dikelilingi individu yang positif dalam kewangan (hubungi Lynjb 019 7556102). Insyallah, saya juga akan buat di pejabat saya di Meru akan diumumkan nanti.
.
Ingin membeli nombor handphone "power" seperti 017- 727 2727 atau 016 666 6666 dan seumpamanya, sila hubungi Puan Effa KL di 012 202 5061. Baru ada kelas gitu! Seorang jutawan memberitahu beliau memiliki nombor handphone dengan angka 6666 semenjak beberapa tahun lalu walaupun beliau baru kini tahu angka tersebut adalah kekayaan!
.
"Hidup kita penuh dengan kitaran dan ianya berlaku kepada semua orang walaupun sudah kaya pun terkena kesan kitaran. Fahamilah kitaran tersebut untuk anda berjaya harungi hidup dengan lebih berkesan " - Eddy Rosyadie
.

Pengalaman Retreat, Bercuti dan Meditasi di Panuba Inn, Pulau Tioman pada 13 - 15 Mac lalu. Sempat juga berdoa pada pagi 15 Mac jam 3.30 pagi di tepi laut untuk doa dipermudahkan laluan menjadi jutawan.


.

Di dalam bot Bluewater Express bersama Sdra Shahrul Fahmi Pontian yang berjaya naik pangkat walaupun dalam kitaran 7. Sebelah kanan adalah Sdra Hashim dari Bukit Jelutong Shah Alam yang terlibat dalam dunia pendidikan kanak-kanak istimewa.


Gambaran dari Panuba Inn - pantai yang bersih dan air laut yang jernih.















Sesi Meditasi di tepi laut bersama 45 orang peserta Reiki Master dibimbing oleh Prof Dato Dr Ibrahim. Sesi yang penuh penghayatan emosi dan kerohanian... syahdu sampai ramai yang menangis keinsafan.









Saya dan Prof Dato bergambar di atas sebatang pokok bermeditasi bersama alam semulajadi.

Program Retreat seterusnya - sama ada ke Bali atau di Star Cruise

.
Hadirlah Worksyop Millionaire Mindpower RM50 di Matic, KL serta JB, Kuantan dan Kuala Terengganu. Hubungi AJ 019 218 1886 atau Mai 019 213 1886


.
.
.
.
.
.
JEMPUTAN MAJLIS MAKAN MALAM: Dijemput kepada semua peserta sistem wang pos di bawah kumpulan Encik Eddy, Lynjb dan Dr Dato Ibrahim untuk hadir ke majlis makan malam sempena perasmian bangunan baru ibupejabat WHR pada Ahad 21 Mac jam 8 malam di Seksyen 7 Shah Alam - Kawasan Industri Bukit Raja Selatan - berhadapan Pharmaniaga berhampiran Jusco Klang. Anda boleh hadir bersama ahli keluarga dan boleh juga bawa bersama prospek untuk anda dan prospek melihat sendiri kemudahan terbaru pejabat WHR termasuk sebuah cafe milik WHR juga di situ. Ada 2 buah hotel berdekatan jika anda datang dari luar Lembah Klang. Pertanyaan: Lynjb 019 7556102.
.
PENDAFTARAN UNTUK SEMINAR PERCUMA RM0 PADA 27 MAC (SKUDAI) dan 24 APRIL (SHAH ALAM) TELAH DIBUKA. SILA LIHAT RUANGAN BAWAH.
.
Tahun ini 2010, WHR iaitu syarikat sistem wang pos, berada dalam kitaran 7 iaitu kitaran kehilangan. Di dapati ada beberapa kehilangan tetapi ianya kehilangan yang positif. Contohnya;
- berpindah ke pejabat baru: kehilangan tempat lama, tapi tempat baru lebih menarik.
- kehilangan ramai peserta: salah peserta juga kerana mungkin kurang memahami konsep kaedah ini dan tidak berterusan untuk sentiasa "top-up". Sistem wang pos bukan piramid, oleh itu apabila peserta sampai tahap 7 atau 8 atau 9, nama peserta akan dikeluarkan secara automatik, oleh itu silalah menyertai program ini berterusan.
- kehilangan beberapa leader: terdapat beberapa kes salah laku leader menyebabkan nama mereka digantung atau diberhentikan dari menyertai progam ini. Sepertimana yang saya beritahu tahun lepas, kadang kala bukanlah masalah sesuatu syarikat, tetapi peserta-peserta sendiri yang menyebabkan syarikat dapat nama buruk. Tapi yang bagusnya, ini dapat menapis individu-individu yang benar-benar ikhlas dalam perjuangan jihad ekonomi. Jika anda ragu-ragu untuk menyertai individu leader yang anda kurang kenali, sertailah di bawah kumpulan Lynjb (019 7556102) yang mana kami benar-benar ikhlas di dalam perjuangan kewangan dan metafizik.
.
PENEMUAN TERBARU - TAFSIRAN TERBARU POLA 426 (pendidikan), 459 (perubatan) DAN 456 (kewangan) SERTA POLA 11566 (pola banyak besi)
perhatian: tafsiran ini dicipta dan hakmilik Encik Eddy Rosyadie mulai 16 Mac 2010. Sesiapa jua dilarang untuk menggunakan dan menyebarkan maklumat ini secara terbuka di khalayak ramai seperti di dalam buku, internet atau latihan tanpa kebenaran Encik Eddy Rosyadie.
.
Sepertimana yang anda pelajari selama ini, pola seperti pola 426 adalah terlibat atau berkaitan secara langsung atau tidak langsung dengan DUNIA PENDIDIKAN. Kini, pola-pola tersebut boleh dibaca seperti berikut;
.
POLA KATEGORI 426 (termasuk sub-kategori 246, 642, 264 dan seumpamanya)
Dunia pendidikan atau pembelajaran atau buku:
- dikelilingi, terlibat atau ada kena mengena secara langsung seperti menjadi guru atau pegawai atau kerani sekolah atau jabatan pendidikan termasuk tadika dan pusat tuisyen termasuk juga pekerja di sebuah kedai buku atau kedai menjual pakaian seragam sekolah,
- atau secara tidak langsung seperti memberikan perkhidmatan kepada pusat pendidikan seperti kantin sekolah atau kontraktor penyelenggara sekolah, termasuk bekerja di kilang mencetak buku.
- atau berkahwin atau berkawan rapat atau bersaudara rapat dengan seseorang yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dengan dunia pendidikan,
- atau tinggal berhampiran pusat pendidikan seperti rumah di sebelah sekolah atau ada jiran yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam dunia pendidikan termasuk juga jika di sebelah kedai buku atau kedai menjual pakaian seragam sekolah.
.
Contoh:
- Seorang guru tuisyen, konsultan pendidikan dan seumpamanya ada pola 426.
- Seorang penjual nasi lemak tepi jalan ada pola 426 yang mana gerainya itu di tepi sekolah.
- Seorang usahawan stesen minyak ada pola 426 yang mana sebuah sekolah di sebelah stesen minyaknya dan pelajar-pelajar sekolah yang banyak membeli di kedai serbaneka di stesen minyaknya itu.
- Seorang pekerja kilang yang ada pola 426 yang mana rumahnya di sebelah sebuah sekolah.
- Seorang pengurus firma guaman ada pola 426 - adik beradiknya ramai guru, malah ipar juga ramai guru dan jiran di hadapan rumah adalah seorang guru.
.
Oleh yang demikian, jika anda/ ahli keluarga ada pola sedemikan, maka terpulang kepada anda untuk gunakan pola tersebut secara kreatif untuk peningkatan potensi anda. Contohnya, anda seorang usahawan MLM yang ada pola 426, maka client anda adalah para guru atau jika anda tinggal sebelah sekolah, bolehlah menjual makanan ringan/ minuman kepada pelajar sekolah. Juga, untuk anda mencari tempat yang sesuai untuk anda, katakan anda ada pola 426, maka carilah rumah sewa atau beli sebuah rumah sebelah sekolah.
.
- Untuk bacaan pola 456 - gantikan dengan perkataan dunia kewangan atau perbankan termasuk koperasi.
- Untuk bacaan pola 459 - gantikan dengan perkataan dunia perubatan atau kesihatan atau pemulihan atau perubatan seperti hospital, klinik serta spa.
- Untuk bacaan pola 115566 (pola banyak besi) - gantikan dengan perkataan dunia pertahanan, penguatkuasaan atau keselamatan atau dunia kejuruteraan.
.
Isteri saya ada pola 459 namun beliau tidak pernah terlibat dalam dunia perubatan atau pemulihan (mungkin akan datang) yang mana beliau berkahwin dengan saya yang ada pola 459 memang terlibat dalam dunia perubatan dan pemulihan.
.
SEMINAR SETERUSNYA;

.
SETIAP ISNIN BERMULA 8 MAC
Kursus Ala Tuisyen Kaedah Pernomboran Metafizik.
Bermula dari Asas hingga Tahap Tinggi (mungkin ambil masa 5 - 6 bulan)
9 pm - 11 pm
Pejabat saya di Meru, Klang.
No 69B, Tgkt 2, Atas BSN Pekan Meru, Klang. Berhadapan RHB Bank.
Yuran: RM25 setiap kehadiran
Daftar: SMS ke 016 2379856 atau email ke qmas304@streamyx.com

.
27 Mac 2010 - Skudai, Johor
MPJBT, Skudai
9.30 pagi - 3 petang.
Kursus PERCUMA Teknik Arah Kejayaan Statik & Dinamik.
RM0 tanpa bayaran langsung - SEMUA DIJEMPUT HADIR
Daftar: Lyn 019 7556102
.
tambahan RM20 jika anda perlukan nota dan RM15 untuk 3x makan, atau ambi pakej RM100 untuk hadir pada 27 dan 28 mac dan dapatkan nota serta makan.
.
Julung kali diadakan, pertama kali di dunia dalam subjek sebegini, tambahkanlah pengetahuan anda di dalam mempraktikkan teknik arah yang lebih mendalam. Terlalu banyak rahsia di dalam menentukan arah kejayaan seperti melaraskan arah statik dan dinamik tahunan. Juga, kaedah bagaimana untuk menjadikan setiap arah menjadi arah kejayaan. Serta pelbagai teknik berkaitan arah termasuk warna arah.
.
Jadual:
Pagi - pengiraan arah dinamik dan statik
bagaimana menggunakan arah statik
bagaimana menggunakan arah dinamik
bagaimana menggunakan gabungan arah statik dan dinamik.
bagaimana menjadikan semua arah adalah arah rezeki.
PERCUMA PERISIAN PETA DIGITAL !
.
Tengahari - Objek di sekeliling rumah atau pejabat
Warna sesuai untuk rumah atau pejabat mengikut arah.
Gabungan pasangan untuk mendapatkan arah kejayaan
.
28 Mac 2010 - Skudai, Johor
MPJBT, Skudai
RM50
Daftar: Lyn 019 755 6102
9 pagi - 5 petang.
Atas permintaan ramai, kursus Gabungan Pola ditawarkan pada harga RM50 sahaja. Kursus ini unik kerana ini pertama kali dibuat iaitu tajuk bebas; biasanya saya mengajar apa yang saya rasa anda perlu tahu tapi kali ini saya mengajar apa yang anda nak tahu.
.
Pagi:
Teknik Kiraan Waktu Untung
Teknik Gabungkan Tafsiran Pola.
Penjelasan Teknik Pilihan Elemen
Terbaru: Teknik kenali orang dari nama (2 teknik terbaru).
Petang:
Tanyalah apa sahaja yang anda nak belajar! Kita berkongsi ilmu bersama-sama semua peserta kursus.
.
Tambahan bayaran RM15 untuk pakej makan 3X (pagi Mee Goreng, tghari Nasi Briyani, Petang kuih).
.
3 April 2010 - Meru, Klang
Kursus Teknik Arah Sekeliling Tenaga Rumah & Pejabat (Tahap 1)
RM110 termasuk nota dan makan.

9.30 pagi - 4 petang.
Daftar: SMS taip TA (nama) hantar ke 016 2379856.
Tempat terhad 20 orang.
.
Jadual kursus adalah seperti di atas 27 Mac.
.
Perhatian: Kursus ini ada sedikit elemen Feng Shui seperti teknik warna dan batu kristal untuk energize rumah/pejabat anda menjadi penjana kekayaan dan kebahagian, oleh itu kursus ini hanya untuk individu yang terbuka dengan pengetahuan sedemikian sahaja. Juga kenalipasti sama ada rumah atau pejabat anda mudah dimasuki makhluk halus atau tidak serta cara mengatasinya.
Sesuai untuk semua orang, termasuk anda yang mahukan bisnes atau rumahtangga anda punyai tenaga yang bagus. Juga sesuai untuk pengamal/peminat feng shui / konsultan untuk anda membantu pelanggan anda.
.
4 April 2010 - Meru, Klang
Kursus Teknik Warna (Tahap 1)
RM110 termasuk nota dan makan
9.30 pagi - 4 petang

Daftar: SMS taip WR (nama) hantar ke 016 2379856
Tempat terhad 20 orang.
.
Modul terbaru 2010 dan belum pernah diajar sebelum ini! Jadilah batch pertama yang pelajari teknik warna dan kitarannya secara pernomboran metafizik tarikh lahir. Kaedah mengenalpasti warna dari Root Number adalah tidak tepat kerana anda perlu lihat situasi, lokasi dan keseluruhan elemen pola angka dari statik dan pendua anda. Bayangkan jika seseorang elemen air (Root 2 atau 7) menggunakan warna merah atau hijau berkemungkinan akan terserempak dengan hantu jika nombor tengah mata anginnya adalah 3, jadi warna merah tidak semestinya sesuai untuk orang elemen air.
.
10 April 2010 - Skudai
Kursus Teknik Warna (Tahap 1)
RM100 termasuk makan 3X dan nota
RM80 jika datang bersama 1 kawan.
9.30 pagi - 4 petang
Daftar: Lyn 019 7556102.
.
11 April 2010 - Skudai
Kursus Arah Tahap 2 (Bersama Teknik Batu Gemstone untuk Arah Kejayaan)
RM100 termasuk makan 3x dan nota
RM80 jika datang bersama 1 kawan
9.30 pagi - 4 petang
Daftar: Lyn 019 7556102.
.
Tahukah anda bahawa setelah anda mengira arah kejayaan dari tarikh lahir anda, sebenarnya setiap arah itu ada batu gemstone tersendiri? Contohnya arah nombor 7 sesuai diletak batu Agate supaya energi kerohanian dan networking menjadi lebih berkesan kepada anda. Bagaimana untuk menentukan batu-batu tersebut dan cara menyusunnya? Dikatakan bahawa energi anda boleh dibaiki (iaitu hidup anda lebih cemerlang) apabila setiap arah itu diaktifkan dengan batu-batu tertentu. Juga pelajari kaedah batu Gemstone & Kristal untuk ketahui khasiat kegunaan beberapa jenis batu sebagai satu ikhtiar membantu anda dalam hidup anda;
- Batu untuk memudahkan anda mendapat kerja setelah lama menggangur
- Batu untuk memudahkan anda naik pangkat setelah lama tiada kenaikan pangkat
- Batu untuk tingkatkan kesuburan / kehamilan setelah lama tiada anak.
- Batu untuk fokuskan minda supaya akademik cemerlang (untuk anak-anak).
dan pelbagai lagi rahsia khasiat batu gemstone, tapi dikira dari tarikh lahir anda!
.
24 April 2010 - Shah Alam
Auditorium SHRDC, Bangunan Worldwide Business Center, Seksyen 13, Shah Alam, berhampiran Tesco Shah Alam
RM0 PERCUMA TANPA BAYARAN LANGSUNG
Kursus Graf Hayat Tahap 1 Edisi 1 - PERCUMA
Terhad 150 orang sahaja
Daftar: SMS taip PA (nama) hantar ke 016 2379856
.
Sila bawa graf hayat anda atau boleh dibeli di sana nanti (RM10 sekeping - sila bawa maklumat tarikh dan jam lahir). Jika berminat dapatkan nota RM20. Adalah sangat menarik jika anda dapat cetak graf ibu bapa dan anak-anak anda bersama kerana jalan hidup anda juga boleh dilihat daripada graf hayat mereka. Kenali kaedah Graf Hayat di dalam mengenalpasti potensi anda lebih mendalam tambahan kepada Rajah Segitiga atau Petak Digit Tarikh Lahir. Bimbingan menyusun hidup anda berdasarkan fenomena "star" serta kenali tahap turun naik prestasi atau tenaga hayat anda.
.
25 April 2010 - Shah Alam
Auditorium SHRDC
RM50
Kursus Graf Hayat Tahap 2 Edisi 1
Daftar: SMS taip PB (nama) hantarkan ke 016 2379856.
.
Setelah pelajari teknik dari Tahap 1, teruskan belajar graf hayat untuk kenali potensi anda dari graf hayat ke tahap yang lebih mendalam iaitu dari Petak-Petak Zon.
.
Daftarlah untuk 24 April dan 25 April iaitu kursus Graf Hayat tahap 1 (percuma) dan tahap 2 iaitu kursus 2 hari pada harga RM50 sahaja. SMS taip PC (nama) hantar ke 016 2379856 untuk daftar hadir kedua-dua hari tersebut.
.
Teruskan berjuang, $alam Perjuangan.. $elamat dan $emoga menjadi jutawan pada 2011 nanti!
Eddy Ro$yadie
Rakan konsultan Hidup & Perniagaan Anda.











posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 9:18 AM   0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tuesday, March 2, 2010
PERJUANGAN KEJAYAAN $EPANJANG HAYAT
A$$ALAMUALAIKUM & $ELAMAT $EJAHTERA, $ALAM 1MALAYSIA
.

Dapatkan suratkhabar Harian Metro Ahad 14 Mac 2010, lihat mukasurat D9 - ada iklan mengenai program Millionaire Mindpower (Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad) dan program Power Numerology (Master Eddy Rosyadie) yang diberi percuma jika anda menyertai program ini. Di dalam akhbar itu ada senarai 10 lelaki dan 10 wanita terkaya di dunia. Tahun 2011 tahun kekayaan - mari kita semua berikhtiar mendapatkan peluang yang Maha Pengasih berikan itu!
.
Jangan lupa berdoa 15 Mac esok. Kepada individu yang telah mendapatkan maklumat waktu berdoa tersebut, sila bersedia pada waktu itu. Kami di Pulau Tioman akan cuba juga doakan untuk anda semua, jika kita senada seirama pada waktu yang sama, insyallah energi lebih kuat dan mudah-mudahan diizinkan Nya untuk kita mencapati matlamat menjadi JUTAWAN! Ingatlah kami di Pulau Tioman sepertimana saya ingat kepada anda semua semasa kami berdoa itu nanti - semoga energi berjemaah ini membawa berkat, rahmat dan hasil berkesan. SELEPAS BERDOA, sila SMS hajat/niat/azam seumpamanya kepada saya untuk saya baca di Pulau Tioman nanti ke 019 6966929 (kalau ada line kat sanalah! - sebenarnya untuk saya pastikan anda tidak terlepas peluang itu dan untuk menunjukkan kesungguhan anda menjadi jutawan).
.
Saya baru pulang dari sesi konsultansi dengan seorang client. Beliau menceritakan bagaimana beliau rugi ribuan ringgit apabila membuat perniagaan dengan sebuah syarikat MLM terkenal. Syarikat MLM itu masih beroperasi dengan baik, tetapi kenapa pula beliau rugi? Kadang kala bukan kerana masalah syarikat. Mungkin salah upline yang tidak beretika? Bila diperiksa graf hayat, didapati beliau adalah berada dalam kedudukan Vacuum Star ketika kejadian rugi ini berlaku! Apabila Vacuum Star berada di tempat anda, apa jua cara akan menyebabkan anda kerugian. Ketahuilah lebih awal di mana Vacuum Star dan pelbagai star lagi yang ada.. hadirlah seminar graf hayat percuma pada 24 April di Shah Alam dan kemudian sambung pengajian graf hayat tahap seterusnya pada 25 April pada harga RM50 sahaja... GRAF HAYAT adala TALIAN HAYAT anda!
.
Pengumuman: Workshop "Millionaire Mindpower" bersama Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad.
Tarikh: 20 Mac 2010
Masa: 2 pm - 5 pm
Yuran: RM50
Tempat: MATIC (Pusat Informasi Pelancongan Malaysia) di sebelah Saloma Bistro, Ampang, Kuala Lumpur
Daftar: 019 2131886 atau 019 2181886
.
Mari dapatkan tips-tips menarik tentang tenaga kewangan dan minda kekayaan. Satu sesi workshop yang sangat bernilai untuk anda transformasikan diri anda menjadi jutawan. Ramai individu seperti Puan Effa KL, Puan Alin/ Suzana / Alawiyah / Cikgu Fahmi Kuantan, Encik Shahrul Fahmi Pontian dan ramai lagi, telah menjadi lebih yakin dalam cita-cita mereka untuk menjadi jutawan dengan ilmu pengetahuan dan pendedahan tentang kekayaan! Mari buka minda anda untuk menjadi JUTAWAN!
.
Tawaran: jika anda bawa 10 orang, anda dapat langganan majalah Jutawan selama 6 bulan percuma. Anda juga dapat RM10 komisen untuk setiap orang yang anda bawa. Tawaran ini terbuka juga kepada Reiki Master atau peserta Millionaire Mindpower.
.
Lagi maklumbalas positif: tentang client saya yang buat Public Mutual tu yang dapat close RM380k cash sale hanya dari satu keluarga sahaja, urusan cuma 3 jam dan jumlah komisen adalah RM12 ribu ! Berbaloi ikhtiar berdoa dan guna arah kejayaan yang betul..anda bagaimana? Bekerja mati-matian 3 bulan pun belum tentu dapat RM12 ribu bukan? Mari sini belajar dan mari berikhtiar untuk kehidupan yang lebih cemerlang.
.
TAHNIAH!! Kepada seorang anak murid setia saya, Encik Shahrul Fahmi dari Pontian, Johor yang telah baru sahaja naik pangkat sebagai Pengurus Jualan untuk syarikat jualan kereta Perodua di Pontian. Walaupun beliau kitaran 7 tahun ini (selalunya kitaran tahun 7 adalah tahun kehilangan), tapi beliau ada perubahan positif pula, ini menunjukkan bahawa jika kita ikhtiar kita dapat keluar dari perangkap kehidupan. Beliau adalah pelajar saya dari tahun 2008 lagi, sanggup datang dari Pontian ke Shah Alam naik bas untuk belajar. Juga, sambung belajar dengan Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad dalam Millionaire Mindpower di Skudai awal tahun ini. Beliau juga hadir pada 6 Febuari untuk berdoa menjadi pemimpin hebat, nah, kini tanpa disangka-sangka, menjadi pemimpin di syarikatnya! Kemudian pada 24 Febuari, beliau datang ke pejabat Lynjb untuk berdoa untuk kejayaan dan kekayaan, kini dengan kenaikan pangkat tentu ada ruang wang lebih. Pengorbanan + ilmu + doa = kejayaan! Anda bila lagi nak berjaya? Datanglah ke seminar percuma pada 27 Mac di MPJBT, Skudai (hubungi Lyn 019 7556102) dan juga seminar RM50 Tanya Apa Saja pada 28 Mac di tempat yang sama. Jumpa di sana!..

Untuk dapat DUIT, anda kenalah mula dengan Doa, kemudian Usaha, ditambah Ilmu dan kemudian Tawakal (D-U-I-T), maka eloklah kita berdoa dulu.. tarikh power menjadi jutawan segera dan bertuah selalu pada 15 Mac ini... waktunya..sila sumbangkan RM50 dulu ye (sebelum 13 Mac Sabtu ini), untuk membantu saya dalam kos meneruskan perjuangan membantu SEMUA orang jadi jutawan berilmu, beriman dan berkebajikan!
.
Kebetulan, pada 15 Mac nanti, peserta-peserta Reiki Master yang berangkat ke Pulau Tioman bersama Prof Dato Dr Ibrahim akan bersama-sama kita berdoa di sana... bayangkan berdoa dipimpin oleh jutawan iaitu Dato' sendiri dan tumpang energi Dato' yang kuat Reikinya serta Dato' kitaran 9 tahun ini, digabung dengan doa di tengah-tengah lautan luas iaitu "tenaga air" serta tempat yang damai, akan sama-sama berdoa untuk kekayaan seluas lautan gitu! Rugi kepada sesiapa yang tidak ikut Dato! Jika nak ikut Dato', kena tunggu giliran lain selepas batch ini jadi jutawan dulu ye!
.
Maklumbalas: saya nasihatkan seorang client yang buat Public Mutual dari Batu Pahat, Johor untuk berdoa 6 Mac lalu dan beliau SMS tadi dapat close RM300K cash sales pada sebelah pagi dan sebelah petang dapat close sekali lagi RM80K cash sales, syukur beliau dapat jumlah jualan sebegitu dalam satu hari walaupun ketika ini industri kewangan agak suram, mudah-mudahan ikhtiar sebegini boleh membantu. Kebetulan juga arah sales yang beliau buat itu adalah arah Tenggara (iaitu JB dari Batu Pahat) iaitu memang arah bagus seperti yang saya sarankan kepada beliau dahulu (Anda akan belajar kaedah Arah Kejayaan dengan lebih mendalam pada 3 April di Meru atau 27 Mac di Skudai nanti!).
Inginkah anda berjaya seperti beliau?
Mahukah anda transformasi diri anda untuk menjadi lebih berjaya?
.
Percubaan pertama untuk berdoa bagi tujuan "hidup selalu bertuah dan menjadi jutawan dalam masa singkat" telah dilakukan pada 6 Mac antara jam 7.30 pagi - 9.30 pagi. Jika anda mengira petak pendua untuk tarikh 6 Mac terdapat 5x angka 6 menunjukkan kekayaan berganda. Ikhtiar ini pertama kali di adakan, jadi belum tahu kesan dan hasilnya serta belum ada testimoni setakat ini. Semoga ikhtiar ini dapat membantu kita sekelian untuk memudahkan perjalanan dan usaha kita mencapai kejayaan. Tengoklah nanti bagaimana hasilnya. Untuk saya, sewaktu berdoa itu dapat panggilan dari seorang client yang meminta saya bantu beliau untuk "mengira" untuk satu projek besar beliau - adalah rezeki untuk kami berdua di situ, mungkin. Sebenarnya agak sukar mencari tarikh dan waktu sebegitu kerana perlu mengira satu persatu dan perlu kira mengikut jantina lelaki dan wanita. Terdapat satu tarikh dan waktu yang seterusnya dalam seminggu akan datang, kali ini dikatakan lebih "power" kerana kod yang digambarkan itu memang berada pada kedudukan yang kita mahukan berbanding pada 6 Mac lalu yang mana kedudukan kod itu kurang jelas. Jika anda berminat untuk mendapatkan maklumat tersebut, tentunya emailkan ke qmas304@streamyx.com. Sila bank in RM50 ke Maybank 512464228716 atau CIMB 12900006910522 (atas nama Eddy Rosyadie). Ya, kali ini caj perkhidmatan mahal sikit kerana bukan senang nak mencari satu persatu! Alahai, lagipun nak jadi jutawan ni kenalah komitmen besar sikit lah, bukan begitu! Kata Prof Dato Dr Ibrahim, jika anda ingin kaya anda perlu bersedia untuk berkorban apa saja untuk jadi kaya! Jika anda dapati caj ini mahal, tidak mengapa anda tunggu rezeki di lain masa atau tunggu di giliran lain untuk beri laluan orang lain dahulu. Tapi kali ini doa itu anda perlu lakukan sendiri di rumah kerana waktunya adalah awal pagi - memang sesuai untuk digabung dengan qiamulail solat tahajjud gitu!




.
Tadi, saya baru berjumpa untuk sesi konsultansi bersama sdra Nor Edie dari Batu Pahat. Tiba di KFC Setia Alam dekat Meru dengan kereta Honda Accord putih yang baru dengan plet JMA 7279. Syukur dengan kejayaan beliau dan sesi tadi adalah untuk mendalami lagi potensi diri beliau serta melihat potensi serta peluang di bidang lain seperti industri kecantikan dan kesihatan. Semoga beliau berjaya sentiasa! Jika anda mahu dan bersedia untuk berjaya, tentu laluan untuk kejayaan itu dipermudahkan...
.
Permintaan diskaun: ramai individu yang tampil meminta bantuan perkhidmatan kaedah ini dan ada yang meminta diskaun, contohnya graf hayat diskaun dari harga RM1o kepada RM5 sekeping. Untuk makluman, tiada diskaun diberikan kerana harga yang ditawarkan di sini sangatlah murah berbanding kaedah tarikh lahir yang lain. Ada orang yang sanggup habis ribuan ringgit di kursus tarikh lahir yang lain tetapi mahu yang termurah untuk kaedah tarikh lahir yang ini, padahal kaedah tarikh lahir di sini lebih banyak perspektif dan meluas daripada kaedah tarikh lahir lain malah pelopor kaedah tarikh lahir adalah dari sini. Oleh itu, harga diskaun tidak dibenarkan kerana ianya memang telah dimurahkan. Ada juga individu yang mahu diskaun untuk tarikh/waktu doa kejayaan, walhal harga adalah RM10 sahaja, oleh itu jika anda belum bersedia atau ikhlas untuk berjaya, mungkin anda perlu tunggu giliran seterusnya.

Maklumbalas: ikhtiar doa pada 24hb Febuari - seorang peminat metafizik datang ke pejabat Lynjb untuk bersama berdoa pada tarikh dan waktu ditetapkan pada 24hb Febuari lalu. Maklumbalas diberikan ialah sebelum ini beliau menjual baju secara on-line dan untuk mendapat tempahan 10 pasang seminggu agak sukar. Tetapi selepas 2-3 hari berdoa, jualan meningkat kepada lebih kurang 25 pasang SEHARI!.
.
Sehari selepas berdoa 24hb Feb, saya dihubungi oleh satu kumpulan Chinese yang aktif MLM dan Forex. Setelah membuat presentation, mereka kagum dengan kaedah ini dan bersedia untuk memasarkan kaedah ini dalam komuniti Chinese nanti serta mengembangkan kaedah ini dalam web-based dan berkonsepkan binary system seperti MLM. Ini satu peluang besar, mungkin hasil berdoa untuk kekayaan dan untung bisnes pada 24 hb Feb lalu.
.
Doa ikhtiar seterusnya adalah untuk mendapatkan Great Pioneer + Monetary Force iaitu "memiliki peluang yang terbina. Hidup selalu bertuah dan kekayaan sentiasa mengikutinya ke mana sahaja dia pergi. Berpotensi menjadi JUTAWAN dalam masa singkat". Inginkah anda mendapatkan tarikh dan waktu berdoa sebegini? Ada berani untuk lakukan perubahan dalam hidup anda? Jika YA, nantikan pengumumannya - jika anda berminat & hanya untuk yang benar-benar mahu jadi sebegitu, sila emailkan hasrat anda ke qmas304@streamyx.com. Nyatakan dalam email anda itu sekurangnya 6 perkara yang anda akan lakukan jika anda benar-benar menjadi seorang jutawan singkat hasil ikhtiar dari doa itu nanti pada tarikh dan waktu yang ditetapkan.
.

Peserta Kursus di Tawau, Sabah pada 28 Febuari lalu. Kursus teknik Juara Jualan dan teknik Pola 6 Angka Kekayaan. Sebelah petang mendapat banyak tips dari Prof Dato Dr Ibrahim tentang mindset kekayaan. Sebelah malam saya dan Dato kami makan besar berdua mengadap seafood macam untuk makan 10 orang. Esoknya, 5 orang peserta kursus yang bersarapan dengan kami dapat duit USD1 sumbangan dari simpanan khas Dato Ibrahim - Dapat aura kaya gitu!

Kursus seterusnya di Tawau - Potensi Perniagaan & Millionaire Mindpower. Hubungi Puan Harmawati 013 8819672

.
.
.
.
.
.
.

Perihal Perkahwinan Yang Merana: Akhbar Harian Metro 2 Mac 2010 melaporkan peningkatan kes cerai pada tahun 2008. Antara faktor penyebab seperti suami atau isteri tidak bertanggungjawab... seperti yang saya beritahu pada tahun 2008 yang lalu jika anda masih ingat, bahawa perkahwinan tahun 2008 agak panas kerana terdapat angka 3 dan 8. Begitu juga dengan tahun ini 2010, saya ada memberitahu tentang terdapat angka 235 iaitu mudah terusik/ terasa menyebabkan cepat marah, yang mana ianya boleh menyumbang kepada konflik yang tidak disedari. Tidak disangka pula pakar Feng Shui Cina juga menyatakan perkara yang sama. Kebetulan pula, seorang selebriti terkenal tanahair yang berkahwin pada tahun 2008 baru-baru menceritakan masalah keretakan rumah tangga. Oleh itu, jika anda ingin menlangsungkan perkahwinan pada tahun 2010 ini, kalau boleh ditunda ke tahun depan atau anda boleh teruskan perkahwinan dengan syarat menggunakan banyak elemen air seperti tema warna biru, pernikahan di sekitar kawasan air seperti Masjid Terapung di Kuala Terengganu atau di Masjid Wilayah Persekutuan juga terdapat kawasan air.
.
Tapi sebelum bernikah, periksalah dahulu tarikh DAN WAKTU NIKAH yang sesuai dan tentulah periksalah dahulu potensi jodoh masing-masing dahulu. Penggunaan Graf Hayat sangat membantu, jika sekadar tarikh lahir kurang berkesan dalam kajian perjodohan.
.
Selalunya talian telefon saya adalah tempat para isteri-isteri mengadu masalah perkahwinan, alahai saya dah jadi kaunselor perkahwinan pula. Ada beberapa wanita asyik telefon minta menjelaskan perihal perkahwinannya yang bermasalah, saya sebenarnya tidak berapa berkenan nak melayan kerana sebelum kahwin tak nak tanya dulu dan ada di antara mereka yang saya cadangkan tangguhkan perkahwinan tapi nak teruskan juga. Bila bermasalah, cari saya, mana boleh macam tu, lagi satu sebagai isteri anda sebenarnya tidak dibenarkan bercakap tentang masalah perkahwinan anda kepada lelaki yang bukan muhrim anda ataupun tanpa kebenaran suami, melainkan dengan pegawai Jabatan Agama yang telah diperuntukan kebenaran secara syarie.
.
Saya ada satu kes seorang lelaki mengadu isterinya "kaki jantan" iaitu bertukar-tukar teman lelaki secara sulit. Bila periksa Graf Hayat isterinya itu padanlah, Main Structure Great Controller + Great Entertainer iaitu individu yang ada dorongan untuk melakukan seks luar nikah/ skandal seks... Anda yang dah pilih isteri macam itu, maka anda perlulah uruskan hakmilik anda itu dengan baik. Apakah isteri atau suami atau anak lelaki atau anak perempuan anda Main Structure Great Controller + Great Entertainer?.
.
Saya juga ada satu kes seorang wanita mengadu suaminya jenis yang kurang mahu berjuang meningkatkan kualiti kehidupan iaitu sekadar cukup-cukup makan dan balik kerja tengok TV dan memancing. Bila periksa Graf Hayat suaminya itu padanlah, Main Struture Great Controller + Great Aggressor iaitu individu yang ada dorongan untuk perasaan beremosi dan rasa pesimis serta tidak produktif.
.
Kenapa anda tidak pilih dan kahwin individu Main Structure Great Martial Artist + Great Treasurer iaitu individu yang mempunyai kapasiti seorang korporat berjaya. Kenapa anda tidak pilih kahwin dengan individu Main Structure Great Pioneer + Great Assistant iaitu individu yang punyai kapasiti untuk sentiasa dibantu orang untuk berjaya... bila sudah pilih yang betul, sudah tak payah nak susah-susah lagi dan tidak perlu merana dalam perkahwinan. Ini tidak, main pilih tanpa periksa. Kalau kahwin ni macam jual beli kereta itu mudah, tapi sekali anda bernikah, perjalanan itu begitu besar kudratnya.
.
Itulah, ramai orang tidak mahu menghadiri kursus Graf Hayat Tahap 2 dengan alasan harga kursus yang saya tawarkan mahal RM199, padahal kursus Graf Hayat yang sebenarnya mencecah RM1500 di pasaran kaum Cina. Bila dah bermasalah perkahwinan, anda dah rugi banyak sebenarnya. Ramai orang tak nak periksa Graf Hayat.. bukannya kita nak menilik, tapi kita nak tahu kualiti dan jenis orang yang kita pilih itu. Kalau ok, tentunya diteruskan. Jika tidak ok, terpulang kepada anda untuk membuat tindakan pembetulan sebaiknya dengan pasangan.
.
Saya pun dah malas nak melayan masalah perkahwinan, terutamanya wanita yang menjadi isteri nombor dua sering ada masalah kerana sebab mereka didapati tidak buat pilhan yang betul dan tidak mahu mendalami selok belok perjalanan kehidupan, pada mereka yang penting kahwin dulu, masalah cerita kemudian. Kaedah saya sebenarnya lebih kepada mencipta kejayaan dan kekayaan (bila dah kaya nanti, pilihlah yang terbaik untuk hidup anda) ni dah dekat tahun 2011 iaitu tahun kekayaan, dah tak nak buang masa dalam masalah perkahwinan yang ANDA SENDIRI MEMILIH.
.
Ingat, jangan sesekali katakan "dah takdir, nak buat macam mana". Dari kajian saya mendapati, SEMUA ORANG memiliki tempoh masa ujian untuk berjaya, gagal, kaya, miskin, masalah kewangan, masalah perkahwinan dan seumpamanya. Takkanlah bila dah sampai masanya, kita ikut sahajalah, kalau begitu SEMUA ORANG bermasalah. Pesan Prof Dato Ibrahim, hidup ini adalah untuk dimengertikan, kita ketahui selok belok konflk hidup kita dan kita uruskan dengan baik dan berikhtiar untuk tidak terus ikut dorongan ujian. Ramai orang boleh lulus tempuhi tempoh ujian dengan baik, itupun dengan ilmu, amal, semangat, doa, ikhtiar dan tawakal serta bertindak positif.
.
Ramai yang nak bercadang untukberkahwin menghantar SMS atau email kepada saya bertanyakan tarikh sesuai nikah, ITU BUKAN CARANYA! Lagipun perkhidmatan saya berbayar. Kita kena periksa dari segala sudut dahulu barulah boleh cerita panjang, sebab itulah elok hadir kursus Pola 729 Kasih Sayang Jodoh & Konflik Perkahwinan, atau sekurangnya datang berjumpa saya dalam sesi konsultansi. Kaedah kami bukan lagi macam kaedah orang tua dulu-dulu sekadar kira tarikh sesuai. Kita kena tengok lebih mendalam, mana tau setahun lepas kahwin ada masalah kewangan Vacuum Star lah, masalah Widowed Star lah dan lain-lain menyebabkan seri perkahwinan itu menjadi kurang nikmat. Zaman dulu kalau lepas kahwin ada Vacuum Star boleh makan kangkong tepi sungai, tapi zaman ini dah lain... dunia dah berubah. Masa itulah siap menyoal adakah anda serasi dengan pasangan, padahal semasa cinta tak ingat dunia!
.
Saya sendiri sebagai "guru" metafizik tidak terlepas dari masalah perhubungan juga, tapi berkat ilmu metafizik dapatlah saya teruskan perhubungan ini dengan baik setakat ini sudah 17 tahun. Antara petua yang saya gunakan ialah;
.
1. Ambil peluang untuk solat jemaah. Kadang tu kami suami isteri balik lewat kerja sebab mesyuarat lewat dan tidak sempat solat di surau maka sampai di rumah kami solat bersama. Selepas solat, automatik saya dan isteri bersalam. Kalau kami ada berselisih faham sebelum itu, nak tak nak, kena salam jugak! Itulah kunci untuk kami berbaik semula.
.
2. Membuat upacara doa tidur bersama. Setiap hari saya membaca doa tidur dan ayat kursi kepada isteri saya dan selepas itu mencium isteri. Beliau pula akan bersalam dan memohon ampun manakala saya pula memohon maaf, seolah-olah saat itu kali terakhir untuk bersama jika ajal tiba masa tidur. Sekali lagi, kaedah ini dapat merapatkan kami berdua.
.
Dan banyak lagi tips-tips yang saya lakukan, tak bolehlah nak cerita semua di sini, nak tahu kenalah jadi isteri saya! Gurau je, kalau nak tahu rahsianya, nanti kita cerita dalam kelas, malah boleh buat sesi praktikal jika yang datang kelas adalah suami isteri.
.
Jika suami anda bukan jenis nak jadi imam untuk solat jemaah dengan isteri/ anak-anak atau isteri anda bukan jenis nak mendoakan suami atau mengajar anak-anak mengaji... tak payahlah nak cerita masalah anda jika anda bergaduh suami isteri, faham-faham sendirilah... anda berdua TIADA USAHA BERSAMA untuk hidup bersama lepas tu berharap pakar motivasi menyelesaikan masalah perkahwinan anda pula.
.
Kursus perkahwinan yang ada sekarang kurang mencukupi, kena ditambah perspektif perkahwinan secara metafizik (dari siapa lagi jika bukan di sini?). Kalau ada beberapa motivator/ penceramah tarikh lahir yang ada masalah perkahwinan, anda bagaimana? Seperkara lagi, janganlah tak nak belajar kaedah ini ... apa jua alasan anda, sebenarnya anda yang memilih takdir dan perjalanan anda sendiri, nanti bila dah bermasalah tak bahagia dalam perkahwinan baru nak cari saya, maaflah jika saya kurang melayan anda, saya lebih tertumpu untuk membantu orang jadi lebih kaya dan sasaran 60 jutawan pada tahu depan 2011.
.
Adakah anda / suami atau isteri anda Main Structure Great Controller + Great Aggressor iaitu hidup selalu malang dan rugi atau Main Structure Great Pioneer + Monetary Force iaitu hidup sentiasa bertuah dan berpotensi menjadi jutawan dalam sekelip mata. Siapakah pilihan yang anda pilih untuk jadi teman hidup anda selamanya. THE CHOICE IS YOURS! Pilihan di tangan anda. Pesan saya... take charge of your life - Kuasailah Diri Anda!

.
SEKADAR MENGIRA TARIKH LAHIR TIDAK MENCUKUPI. GRAF HAYAT DIPERLUKAN JUGA UNTUK KENALI DIRI ANDA/ PASANGAN ANDA. Kursus percuma graf hayat pada 24 April nanti di Shah Alam silalah hadir.
.

Untuk makluman, mulai Mac ini, semua kursus akan dibuat sama ada di Pekan Meru, Klang atau di Skudai Johor sahaja. Jika anda mahukan kursus untuk kumpulan anda sila buat di salah satu tempat ini. Ini bertujuan mengelakkan kesukaran mengumpul minima 15 orang peserta pada harga kursus RM150 - RM250 di tempat anda. Anda boleh hadir dalam kumpulan 3-4 orang jika kursus di Meru, Klang atau minima 10 orang jika di Skudai. Jika anda dari bandar lain luar KL/ Skudai, datanglah ke tempat kami. Pejabat saya di Meru Klang berhampiran exit lebuhraya NKVE dan hampir dengan terminal bas Klang Sentral (iaitu perhentian untuk semua bas ekspress dari KT, KB, KTN, JB, Ipoh, Pulau Pinang dan sebagainya). Hubungi qmas304@streamyx.com.
.
SEMINAR SETERUSNYA;
.
SETIAP ISNIN BERMULA 8 MAC
Kursus Ala Tuisyen Kaedah Pernomboran Metafizik.
Bermula dari Asas hingga Tahap Tinggi (mungkin ambil masa 5 - 6 bulan)
9 pm - 11 pm
Pejabat saya di Meru, Klang.
No 69B, Tgkt 2, Atas BSN Pekan Meru, Klang. Berhadapan RHB Bank.
Yuran: RM25 setiap kehadiran
Daftar: SMS ke 016 2379856 atau email ke qmas304@streamyx.com


.
27 Mac 2010 - Skudai, Johor
Sama ada di UTM atau MPJBT, Skudai
9.30 pagi - 3 petang.
Kursus PERCUMA Teknik Arah Kejayaan Statik & Dinamik.
RM0 tanpa bayaran langsung - SEMUA DIJEMPUT HADIR
Daftar: Lyn 019 7556102
.
tambahan RM20 jika anda perlukan nota dan RM15 untuk 3x makan.
.
Julung kali diadakan, pertama kali di dunia dalam subjek sebegini, tambahkanlah pengetahuan anda di dalam mempraktikkan teknik arah yang lebih mendalam. Selama ini kaedah mengira arah tidak sangat diberi perhatian mendalam, sebenarnya terlalu banyak rahsia di dalam menentukan arah kejayaan seperti melaraskan arah statik dan dinamik tahunan. Juga, kaedah bagaimana untuk menjadikan setiap arah menjadi arah kejayaan. Serta pelbagai teknik berkaitan arah!
.
28 Mac 2010 - Skudai, Johor
Sama ada di UTM atau MPJBT, Skudai
RM50
Daftar: Lyn 019 755 6102
9 pagi - 5 petang.
Atas permintaan ramai, kursus Gabungan Pola ditawarkan pada harga RM50 sahaja. Kursus ini unik kerana ini pertama kali dibuat iaitu tajuk bebas; biasanya saya mengajar apa yang saya rasa anda perlu tahu tapi kali ini saya mengajar apa yang anda nak tahu.
.
Pagi:
Teknik Kiraan Waktu Untung
Teknik Gabungkan Tafsiran Pola.
Penjelasan Teknik Pilihan Elemen
Terbaru: Teknik kenali orang dari nama (2 teknik terbaru).
Petang:
Tanyalah apa sahaja yang anda nak belajar! Kita berkongsi ilmu bersama-sama semua peserta kursus.
.
Tambahan bayaran RM15 untuk pakej makan 3X (pagi Mee Goreng, tghari Nasi Briyani, Petang kuih).
.
3 April 2010 - Meru, Klang
Kursus Teknik Arah Sekeliling Tenaga Rumah & Pejabat (Tahap 1)
RM110 termasuk nota dan makan.

9.30 pagi - 4 petang.
Daftar: SMS taip TA (nama) hantar ke 016 2379856.
Tempat terhad 20 orang.
.
Kursus julung-julung kali di adakan - modul terbaru 2010! Belum pernah diajar sebelum ini.


.
Perhatian: Kursus ini ada sedikit elemen Feng Shui seperti teknik warna dan batu kristal untuk energize rumah/pejabat anda menjadi penjana kekayaan dan kebahagian, oleh itu kursus ini hanya untuk individu yang terbuka dengan pengetahuan sedemikian sahaja. Juga kenalipasti sama ada rumah atau pejabat anda mudah dimasuki makhluk halus atau tidak serta cara mengatasinya.
Sesuai untuk semua orang, termasuk anda yang mahukan bisnes atau rumahtangga anda punyai tenaga yang bagus. Juga sesuai untuk pengamal/peminat feng shui / konsultan untuk anda membantu pelanggan anda.
.
4 April 2010 - Meru, Klang
Kursus Teknik Warna (Tahap 1)
RM110 termasuk nota dan makan
9.30 pagi - 4 petang

Daftar: SMS taip WR (nama) hantar ke 016 2379856
Tempat terhad 20 orang.
.
Modul terbaru 2010 dan belum pernah diajar sebelum ini! Jadilah batch pertama yang pelajari teknik warna dan kitarannya secara pernomboran metafizik tarikh lahir. Kaedah mengenalpasti warna dari Root Number adalah tidak tepat kerana anda perlu lihat situasi, lokasi dan keseluruhan elemen pola angka dari statik dan pendua anda. Bayangkan jika seseorang elemen air (Root 2 atau 7) menggunakan warna merah atau hijau berkemungkinan akan terserempak dengan hantu jika nombor tengah mata anginnya adalah 3, jadi warna merah tidak semestinya sesuai untuk orang elemen air.
.
10 April 2010 - Skudai
Kursus Teknik Warna (Tahap 1)
RM100 termasuk makan 3X dan nota
RM80 jika datang bersama 1 kawan.
9.30 pagi - 4 petang
Daftar: Lyn 019 7556102.
.
11 April 2010 - Skudai
Kursus Arah Tahap 2 (Bersama Teknik Batu Gemstone untuk Arah Kejayaan)
RM100 termasuk makan 3x dan nota
RM80 jika datang bersama 1 kawan
9.30 pagi - 4 petang
Daftar: Lyn 019 7556102.
.
Tahukah anda bahawa setelah anda mengira arah kejayaan dari tarikh lahir anda, sebenarnya setiap arah itu ada batu gemstone tersendiri? Contohnya arah nombor 7 sesuai diletak batu Agate supaya energi kerohanian dan networking menjadi lebih berkesan kepada anda. Bagaimana untuk menentukan batu-batu tersebut dan cara menyusunnya? Dikatakan bahawa energi anda boleh dibaiki (iaitu hidup anda lebih cemerlang) apabila setiap arah itu diaktifkan dengan batu-batu tertentu. Juga pelajari kaedah batu Gemstone & Kristal untuk ketahui khasiat kegunaan beberapa jenis batu sebagai satu ikhtiar membantu anda dalam hidup anda;
- Batu untuk memudahkan anda mendapat kerja setelah lama menggangur
- Batu untuk memudahkan anda naik pangkat setelah lama tiada kenaikan pangkat
- Batu untuk tingkatkan kesuburan / kehamilan setelah lama tiada anak.
- Batu untuk fokuskan minda supaya akademik cemerlang (untuk anak-anak).
dan pelbagai lagi rahsia khasiat batu gemstone, tapi dikira dari tarikh lahir anda!
.
24 April 2010 - Shah Alam
Auditorium SHRDC, Bangunan Worldwide Business Center, Seksyen 13, Shah Alam, berhampiran Tesco Shah Alam
RM0 PERCUMA TANPA BAYARAN LANGSUNG
Kursus Graf Hayat Tahap 1 Edisi 1 - PERCUMA
Terhad 150 orang sahaja
Daftar: SMS taip PA (nama) hantar ke 016 2379856
.
Sila bawa graf hayat anda atau boleh dibeli di sana nanti (RM10 sekeping - sila bawa maklumat tarikh dan jam lahir). Jika berminat dapatkan nota RM20. Adalah sangat menarik jika anda dapat cetak graf ibu bapa dan anak-anak anda bersama kerana jalan hidup anda juga boleh dilihat daripada graf hayat mereka. Kenali kaedah Graf Hayat di dalam mengenalpasti potensi anda lebih mendalam tambahan kepada Rajah Segitiga atau Petak Digit Tarikh Lahir. Bimbingan menyusun hidup anda berdasarkan fenomena "star" serta kenali tahap turun naik prestasi atau tenaga hayat anda.
.
25 April 2010 - Shah Alam
Auditorium SHRDC
RM50
Kursus Graf Hayat Tahap 2 Edisi 1
Daftar: SMS taip PB (nama) hantarkan ke 016 2379856.
.
Setelah pelajari teknik dari Tahap 1, teruskan belajar graf hayat untuk kenali potensi anda dari graf hayat ke tahap yang lebih mendalam iaitu dari Petak-Petak Zon.
.
Daftarlah untuk 24 April dan 25 April iaitu kursus Graf Hayat tahap 1 (percuma) dan tahap 2 iaitu kursus 2 hari pada harga RM50 sahaja. SMS taip PC (nama) hantar ke 016 2379856 untuk daftar hadir kedua-dua hari tersebut.
.
Teruskan berjuang, $alam Perjuangan
Eddy Ro$yadie
Rakan konsultan Hidup & Perniagaan Anda.

posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 9:45 PM   1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates