waktu malaysia
 
galeri gambar
 
tempahan online


TEMPAHAN ONLINE

iklan

 





 

jadual  kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
Kursus
 
dipejabat
Meru, Klang

sesi Consultant
No 69, Tgkt 2, Jalan Besar, Pekan Meru
(Atas Bank BSN depan RHB Bank)
iklan tajaan

 

 

 




 

Saturday, May 29, 2010
Yang Unik, Yang Menarik - Ilmu & Kekayaan
ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA, SALAM 1 MALAYSIA,
daripada Master / Cikgu Eddy Rosyadie b Mohd Samsury
Pengasas/ Konsultan Kaedah Perancangan Strategi Potensi dan Prestasi Dinamik
Pernomboran dan Astronumerologi - tarikh lahir, jam lahir, nama, nombor handphone, dsbnya - kitaran bulan, mingguan, harian dan jam.
.
Testimoni Waktu Doa Kekayaan:
"Salam, en eddy. Syukur, waktu berdoa yg en eddy bagi hari tu, alhamdulillah, kami dpt komisen rm8900." - nurul.
.
Ulasan: tq Puan Nurul kerana beri maklumbalas, saya sentiasa mahu menerima maklumbalas supaya dapat diperkemaskan lagi perkhidmatan kaedah ini (sms ke 016 6249666 atau email qmas304@streamyx.com). Syukur, dari sumbangan RM10 untuk perkhidmatan saya di sini, puan dapat pulangan yang berlipat-lipat kali ganda dengan mudah. Tq kerana percayakan saya dan selalu beri sokongan serta menggunakan kaedah ini secara positif. Saya sangat percaya bahawa Tuhan Maha Kaya, Pengasih dan Adil dan tentunya diberikan kekayaan kepada mereka yang mempercayai serta yang berkorban dahulu untuk menunjukkan kesungguhan untuk berubah.
.
Untuk waktu-waktu doa akan datang iaitu pada 6 Jun, sila lihat dibawah ini ada diberikan percuma. Seterusnya nanti waktu berdoa pada 26 Jun akan diumumkan lagi nanti. Semoga puan dan sekeluarga berjaya sentiasa!
.
KAEDAH UKUR TENAGA MENGGUNAKAN KERTAS NIPIS PENGESAN TENAGA:

Kertas nipis diletakkan di atas tapak tangan dan secara otomatik ianya akan berlipat. Makin kuat tenaga dalaman seseorang, kertas sekeping itu makin menjadi satu gulungan.



Gambar 1: Kertas ini diletakkan atas tapak tangan saya boleh dikategorikan sebagai kuat - berlipat separuh (untuk individu biasa selalunya lipatan kecil sahaja).













Gambar 2: Kertas ini menjadi gulungan yang rapat SETELAH SAYA MEMAKAI PENDANT 769. Betapa pendant itu memberikan tenaga tambahan.











.
.
.
Pendapatan RM24ribu dalam satu bulan: begitulah pencapaian seorang pelajar sains metafizik yang mengikut potensi dari pernomboran dan arah. Kerja beliau sekadar pergi pejabat dan orang datang bawa duit - tak perlu nak outstation dan bersusah payah bekerja. Siapa lagi? Kalau bukan Lynjb (0197556102). Berkat dari Waktu Doa Kekayaan pada 1 Mei lalu dan berbekalkan arah yang betul, maka rezeki mudah masuk. Lagipun, tahun ini beliau kitaran 6. Oleh itu memang berbaloi pelajari kaedah pernomboran, kali ini siap dengan software, maka mudahlah Lynjb merangka perancangan untung harian dan jam! Anda belum lagi berjaya? Kenapa masih perlu bekerja siang malam cuma gaji RM1,500 sebulan ditolak kos hidup tinggal RM300 sebulan? Mahukah anda dibayar RM24ribu atau lebih? Marilah belajar kursus;
27 Jun - Meru - Bina Usahawan - RM200
9 Julai - Sg Petani - 3K Kekayaan, karier/bisnes pilihan/ kasih sayang - RM250
24 & 25 Julai - 3K dan Graf Hayat - RM500.
maklumat lanjut akan diumumkan minggu depan.
.
Kitaran 7 Kitaran Kehilangan: Saya baru dihubungi seorang usahawan yang kerugian hampir RM500 ribu menyebabkan terpaksa gulung tikar, kebetulan berlaku dalam kitaran 7. AWAS KITARAN TAHUN 7! Setakat ini dari ratusan orang yang ditemui, hanya 1 orang sahaja yang dapat melalui kitaran 7 dengan baik (itupun dah belajar metafizik dan mindpower terlebih dahulu), yang lain? Kebanyakkannya merana! Maka, marilah belajar kaedah pernomboran untuk rancang kejayaan anda supaya berterusan sentiasa.
.
Kegunaan Graf Hayat Kenalpasti Karier dan Kejayaan Anda: Jika tarikh lahir anda adalah 18.9.1971, apakah kerjaya yang sesuai untuk anda? Kalau dilihat pada root number 8 ada orang kata sesuai kerja restoran, kecantikan atau mungkin kerja berkaitan kewangan atau pendidikan. Hmmm, yang mana satu tu? Dah pening nak pilih...sebab itu memilih kerjaya sekadar dari Root Number adalah tidak tepat! Ramai orang sudah gagal dalam kerjaya/ bisnes kerana mereka telah dinasihatkan oleh orang-orang tertentu untuk pilih kerjaya mengikut Root Number, tapi minat mereka adalah dalam bidang lain. Jika tengok pola-pola nombor pula, tiada pilihan yang banyak... maka apabila dilihat dari Graf Hayat, rupanya individu itu memiliki Profession dan Wealth adalah yang sama iaitu Great Speaker. Kisahnya, beliau pernah dulu bekerja sebagai guru tadika untuk sementara sebelum menceburi dunia insuran, tapi minat untuk menjadi guru sangat mendalam hinggakan beliau sambung pengajian dalam Master in Education! Jadi, kehendak beliau dan root number dan energi hayat adalah selari - bidang komunikasi iaitu pendidikan/ perguruan... Inilah kegunaan graf hayat yang menjelaskan potensi anda dengan lebih berkesan... anda belum belajar graf hayat? Kenapa belum? Rugilah jika anda tidak tambah/pelajari Graf Hayat diri anda kerana anda belum kenal diri anda/ potensi sendiri.
.
KURSUS BINA USAHAWAN SECARA PERNOMBORAN 27 JUN 2010: di pejabat saya di Pekan Meru, Klang. Khusus untuk individu usahawan/ peniaga / individu yang mahu memulakan atau membetulkan / menghidupkan kembali perniagaan - yang belum pernah hadir kursus pernomboran sebelum ini atau individu yang mahu ulangkaji/ mendalami. Kursus ini lebih kurang sama dengan modul Pola Usahawan 696 Asas sebelum ini tetapi kali ini berlainan cara persembahan iaitu ianya adalah dalam bentuk langkah demi langkah seperti berikut;
1. Pilih jenis bisnes
2. Pilih arah bisnes
3. Pilih nama bisnes
4. Pilih hari bagus daftar syarikat
5. Pilih pekerja
6. Pilih rakan kongsi
7. Pilih nombor telefon, akaun bank dan seumpamanya.
8. Termasuk menggunakan kaedah graf bulanan, mingguan, harian dan jam untuk bisnes anda (terbaru: kursus Pola 696 Usahawan sebelum ini belum ada teknik ini).
9. Ketahui kitaran yang baik dan tidak baik untuk bisnes.
.
Pesan Dr. Irfan Khairi dalam bukunya Nota Jutawan Nota Perniagaan; 9/10 kekayaan datang dari perniagaan, tetapi 9/10 usahawan gagal semasa mula berniaga! Anda nak gagal dalam bisnes? Atau nak berjaya dalam bisnes? Kaedah Pernomboran boleh membantu!

Tarikh: 27 Jun 2010
Yuran: RM200 seorang - dapat software2 dan graf2 percuma, termasuk makan dan nota.
Masa: 9.30 pagi - 5.00 petang
Daftar: SMS taip BK (nama) dan hantarkan ke 016 624 9666. bayaran di sana nanti.
.
Lagi Testimoni Pemilik Pendant 769:
W.Salam En. Eddy
Terima kasih.....Saya dah pun memiliki Energy Pendang Pola 769.....
Memang ader rasa kelainan sikit dimana, pada hari mula saya pakai , kaki rasa macam tak pijak tanah ,
yang kedua...Pada malam 29 hb pukul 2130 hrs saya ke changlun atas urusan kerja.. then saya selesai pada 30hb lebih kurang pukul 1744 hrs.saya sampai rumah. Tapi pada Hari ni 31 may saya masih bersemangat untuk ke office walau pun badan ader rasa sedikit letih. Selalunya kalu badan berasa letih nak buat kerja pun Takder Mood...Alhamdulillah dengan izin Allah saya rasa seronok jer...Jiwa rasa tenang.

.
MAJLIS GERHANA BULAN PADA SABTU 26 JUN 2010: tahukah anda dalam metafizik bahawa Gerhana Bulan digunakan untuk anda "keluar" dari dunia lama - anda mungkin selama ini berada dalam dunia yang penuh keperitan dan kesengsaraan, marilah kita ambil kesempatan untuk keluar dari dunia itu dan bersedia untuk masuk ke dunia baru yang lebih aman, tenteram, kaya, beriman, berilmu dan berkebajikan - ianya berlaku pada bulan Julai nanti, tapi perlulah keluar dahulu pada 26 Jun ini! Ada amalan yang tertentu yang elok digunakan.
.
Pada 31 Disember lalu, terdapatnya Gerhana Bulan untuk anda keluar dari dunia anda, syukur ramai yang mengikuti kelas kita pada 1 Jan lalu telah dapat "keluar" dari kesengsaraan sebelumnya (contoh, puan Effa KL) dan masuk tahun 2010 dengan baik serta melaluinya dengan baik. Mari kita gunakan kesempatan ini sekali lagi untuk betulkan kehidupan kita... kata nak kaya 2011 nanti, kenalah keluar dari kemiskinan 2010 dulu!
.
Majilis ini akan dibuat di pejabat saya di Pekan Meru, Klang. Dijemput untuk anda hadir untuk saya bimbing anda cara-cara untuk "keluar" dari dunia lama itu.

Tempat: No 69, Tgkt 2, Atas BSN Pekan Meru, Klang
Yuran : RM50 - dapat buku & software percuma dll.
Masa : 2 pm - 6 pm
Jadual:
2pm - 3pm - Taklimat Kaedah Gerhana - penjelasan dan amalan.
3pm - 4pm - Taklimat Kaedah Metafizik 9-Star Ki (terbaru dalam silibus kita) untuk anda kenali strategi sifat anda untuk melakarkan kejayaan.
4pm - bergerak ke Masjid As-Sharif, Meru (hanya 100 meter sahaja) untuk solat Asar berjemaah dan kemudian solat sunat Gerhana di sana.
5 pm - 6 pm - sambung Kaedah Metafizik 9-Star Ki (di pejabat saya).
6 pm - bersurai
.
Anda akan diberitahu tentang 2 waktu doa terpenting pada hari tersebut untuk untung bisnes, kaya dan menjadi pemimpin hebat (Main Structure Great Controller + Great Treasurer iaitu menjadi pemimpin satu organisasi atau pemimpin parti politik).
.
Berminat hadir, daftar SMS taip GH (nama) dan hantarkan ke 016 624 9666. Bayaran di sana nanti.
.
PENEMUAN TERBARU (1/2010) - satu-satunya di dunia kini.
oleh Cikgu Eddy Rosyadie - hakmilik cikgu Eddy - dilarang untuk salin, dibukukan, edar atau buat latihan penemuan ini di khalayak ramai/ internet tanpa kebenaran.
.
Objektif: bagaimana untuk menentukan siapa yang lebih "berkuasa" / menyerlah menguasai apabila dibandingkan dengan seseorang / beberapa orang lain - mungkin untuk tujuan sales, pertandingan dan seumpamanya.
Di dalam sebuah kitab lama, kaedah seperti ini telah ada sejak lama dulu, namun menggunakan huruf jawi yang mana ianya adalah sukar di zaman moden ini dan pengiraannya dari huruf rumi agak rumit. Kini terdapat cara baru untuk mengenalpasti cara sedemikian dengan mudah dan moden - hanya dari nama rumi pun boleh! Kali ini kaedah pernomboran bukan sekadar dari tarikh lahir semata-mata, tetapi boleh juga dari nama - dari nama asal dan nama sendiri sahaja tanpa dicampur nama ayah atau ibu.
.
Penemuan ini dari kajian cikgu Eddy - 30 Mei 2010.
.
Cara-cara:
Langkah 1:
Tukarkan setiap abjab nama kepada angka mengikut kaedah pernomboran (iaitu A=1, B=2 dan seterusnya). Nak senang? Gunakan software pengiraan otomatik (S08), taip nama dan terus dapat jawapannya! (nak beli? RM100 seunit - email ke qmas304@streamyx.com).
.
Langkah 2:
Kirakan jumlah besar angka-angka tersebut.
.
Langkah 3:
Bandingkan nama-nama berdasarkan jumlah angkanya. Biasanya nama yang ada jumlah yang lebih besar adalah lebih "menguasai" apabila dibandingkan dengan beberapa nama lain.
.
Contoh, katakan anda adalah seorang guru sekolah rendah dan ada 4 orang murid bernama Anwar, Mahathir, Mohd Najib dan Abdullah.
Anwar = 21
Mahathir = 42
Mohd Najib = 40
Abdullah = 25.
.
Daripada pengiraan jumlah nama di atas, di dapati murid bernama Mahathir yang "berkuasa" / menguasai daripada rakan murid yang lain. Bagaimana pula jika ada seorang murid baru sekolah bernama Muhyiddin (jumlah 53), maka beliau pula dilihat bakal berpotensi menguasai. Mungkin rakan murid yang lain seperti Hishammuddin (jumlah 60) atau rakan berbangsa Cina seperti Chua Soi Lek (jumlah 41) atau Ong Kee Teat (jumlah 40)?
.
Daripada kaedah ini didapati nama yang lebih panjang mempunyai kelebihan, begitu juga nama yang memilki abjad yang tinggi angkanya. Jika anda nak lebih "menguasai" pastikan nama anda yang pendek itu "ditambah", kalau boleh nama asal anda itu diperbetulkan (di kad pengenalan) atau boleh ikhtiar cara tambahan lain contohnya, di dalam bisnes kad atau seumpamanya, letak nama Anwar (jumlah 21) menjadi Anwar Ibrahim (jumlah 63) atau Mahathir dipanggil Mahathir Mohamed (jumlah 74), atau mungkin gunakan nama samaran lain/ tukar nama panggilan (dari Kassim jumlah 18 menjadi dipanggil nama baru Ibrahim jumlah 42).
.
Bagaimana pula dengan anak murid perempuan pula?
Siti Nurhaliza = 68
Siti Roslina (Lynjb) = 55
Siti Aisyah (kawan Lynjb) = 48
.
Negara China (jumlah 26) lebih senang dipanggil Republic of China (jumlah 79). Manakala Malaysia (27) dan Singapore (50) atau Singapura (43). Atau Selangor (37) berbanding Pahang (29).
.
Walau bagaimanapun, kaedah ini sekadar untuk perbandingan sepintas lalu dan mungkin kurang tepat dalam beberapa situasi. Untuk mengenalpasti penguasaan yang lebih mendalam, tentulah perlu dilihat kitaran tahun/bulan, gabungan dan seumpamanya.
.
Trainer: Terima kasih kepada ramai peminat Metafizik yang berminat untuk menjadi trainer. Buat masa ini, pihak Ued2PRO mencadangkan anda menjadi ahli dahulu (dengan membeli pendant 769 anda adalah otomatik ahli dan trainer/ leader) dan dengan itu anda boleh membina network jualan anda sendiri juga. Dan nanti pihak Ued2PRO akan membayar elaun trainer kepada anda apabila anda hantar claim ke pihak Ued2PRO (ada prosedur dan borang tertentu) apabila anda membuat training kepada kumpulan anda atau membantu melatih kumpulan lain.

JEMPUTAN KE SESI KULIAH ASAS PERNOMBORAN PERCUMA DI PUCHONG PADA 6 JUN 2010 JAM 1 PETANG - 6 PETANG.
Kepada semua pemilik pendant 769 atau 969 atau 1 digit (1-9) yang dibeli daripada pihak ued2PRO, anda dijemput untuk menghadiri kuliah percuma untuk;
- mempelajari asas-asas pernomboran tarikh lahir menggunakan kaedah segitiga. Anda pelajari tentang beberapa tafsiran tambahan selain daripada kaedah pernomboran petak tarikh lahir seperti kelakuan ibu/ ayah dan seumpamanya.
- mempelajari cara-cara untuk menjual pendant / menjelaskan produk pendant kepada rakan-rakan.
- mempelajari cara-cara untuk key-in website akaun anda sendiri apabila anda memiliki networking untuk membina rangkaian dan mendapat untung bonus, komisen dsbnya.
- mempelajari pelan pemasaran dan cara-cara mendapat keuntungan dari pelan pemasaran serta cara untuk menceritakan pelan pemasaran kepada orang lain.
.
PELUANG NETWORK YANG BESAR DARI KUMPULAN METAFIZIK CIKGU EDDY (Pendant 769) DAN KUMPULAN MINDPOWER DATO IBRAHIM (Pendant 9$9). Potensi 5 ribu orang dan lebih bakal pengguna untuk peluang network anda! Apabila anda serius untuk kaya pada tahun 2011 nanti, inilah peluang dan jalan yang dibuka untuk anda!
.
Kepada individu yang belum memiliki Pendant, tetapi berminat untuk membelinya pada hari tersebut dan terus menjadi ejen/ leader/ trainer, anda dijemput hadir dan bawa bayaran RM696.
.
Untuk hadir, sila telefon Ms Jenny 0172261331 atau Ms Ginny 0124576396. Pejabat kami berada di Jalan Puteri 5, berhadapan Puteri Mart, Bandar Puteri, Puchong di atas Minx Hair Studio dan Pusat Perubatan Tabib China - Tingkat 2. Berdekatan dengan Giant Bandar Puteri.
.
Waktu berdoa 6 Jun 2010: Pada 6 Jun nanti, terdapat pola 663, 696 serta banyak angka 9, pola 456, 459 - bermaksud mendapat banyak peluang pelaburan/perniagaan dan untung dari pelaburan (sebab itu kursus leader batch pertama Ued2PRO adalah pada 6 Jun nanti, mereka ini akan menjadi leader jutawan selepas ini). Kepada anda yang lain, doakan juga untuk menjadi untung kekayaan pada tahun pelaburan 2011 nanti. Jangan lupa juga untuk membuat peluang perniagaan dengan Lynjb (019 7556102) dari sistem HKY, iaitu Pelan B duduk diam dapat untung (ambil peluang segera sebelum peluang ditamatkan - tentunya masuk dalam kumpulan saya).
Untuk penduduk Semenanjung Malaysia dan Singapura:
Lelaki - antara jam 11.30 pagi - 1.30 petang
Wanita - antara jam 3.30 petang - 5.30 petang
.
Untuk penduduk di lain-lain negeri/ negara:
Lelaki - antara jam 11 pagi - 1 petang
Wanita - antara jam 3 petang - 5 petang
.
$EMINAR $ETERU$NYA - maklumat kursus akan diumumkan nanti.
Makluman: Kursus akan ditangguhkan jika tidak mencukupi minima 20 orang yang telah membayar penuh kepada penganjur. sila sahkan tempat kursus dan tempat anda dua hari sebelum kursus jika anda telah mendaftar dan tidak menerima apa-apa maklumbalas (mungkin kami terlepas untuk beritahu anda). Bayaran penuh kepada penganjur mesti dibuat sekurangya 4 hari sebelum kursus.
.
9 JULAI (Jumaat) - Kursus 3K (asas) Kekayaan, Kerjaya & Kasih Sayang di Laguna Merbok, Sg Petani, Kedah - RM250.
.
10 JULAI (Sabtu) - Kursus 3K Kekayaan, Kerjaya & Kasih Sayang di Kamunting, Perak - RM100 (untuk 20 orang sahaja - yang telah mendaftar untuk 29 Mei lalu).
.
17 JULAI (Sabtu) - Kursus Graf Hayat Tahap 1 di Kemaman, Terengganu - RM200.
.
24 & 25 JULAI (Sabtu & Ahad) - Kursus 3K Kekayaan, Kerjaya & Kasih Sayang & Graf Hayat Tahap 1 di Kota Tinggi, Johor - RM500.
.
Testimoni Pendant 769: cikgu, selepas sy memakai pendant 769,mmg banyak perubahan. saya betul-betul bersyukur dapat dipertemukan dgn cikgu dan hadir ke kursus tempoh hari (8 & 9 mei,JB)... terutama mengenai kedai saya,orang semakin ramai cikgu. saya betul-betul gembira. angka 7 networking tu mmg betul-betul ada "power"... dulu sebelum pakai pendant,setiap hari bangun pagi saya akan sakit kaki (sebab byk berjalan amik dan hantar pesanan/makanan di kedai). tapi selepas pakai pendant,alhamdulillah. sakit kaki dah tak ada. n betul-betul saya terkejut. saya tak pernah pi urut atau apa-apa. cuma lepas pakai pendant ni betul-betul saya terasa perubahannya.

melalui graf hayat tertera saya punya energi sgt rendah. saya akui mmg saya cpt letih, asyik mengantuk. tapi selepas pakai pendant,saya betul-betul bertenaga. sekarang saya boleh berada di kedai sampai pukul 12mlm sebab tak rasa penat dan tak mengantuk... saya betu-betul bersyukur.

dengan duit RM1 yg cikgu "terbagi" (wang balik selepas beli pendant) saya pun saya masih simpan. saya syg agt duit tue.. saya lekatkan didinding kedai... mudah-mudahan ada rahmat disebaliknya. harap,saya dapat jumpa cikgu lagi... terima kasih cikgu.

.
$alam Kejayaan!
Eddy Rosyadie
Rakan Konsultan Perniagaan / Kekeluargaan Anda.
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 8:41 PM   0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Monday, May 24, 2010
Perjalanan Baru Mencapai Kejayaan
ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA, SALAM 1 MALAYSIA,
daripada Master / Cikgu Eddy Rosyadie b Mohd Samsury
Pengasas/ Konsultan Kaedah Perancangan Strategi Potensi dan Prestasi Dinamik
Pernomboran dan Astronumerologi - tarikh lahir, jam lahir, nama, nombor handphone, dsbnya - kitaran bulan, mingguan, harian dan jam.
.
Harga terbaru Pendant 769 kini adalah RM696 (termasuk keahlian/ ejen otomatik, kuliah percuma dan kad ahli). Juga, mendapat diskaun untuk memasuki kursus-kursus Ued2PRO yang akan datang seperti kursus 6E, Numbertech Advance dan sebagainya.
.
Terima kasih kepada ramai peminat Metafizik yang berminat untuk menjadi trainer dan telah menghantar maklumat diri ke qmas304@streamyx.com. Buat masa ini, pihak Ued2PRO mencadangkan anda menjadi ahli dahulu (dengan membeli pendant 769 anda adalah otomatik ahli dan trainer/ leader) dan dengan itu anda boleh membina network jualan anda sendiri juga. Dan pihak Ued2PRO akan membayar elaun trainer kepada anda apabila anda hantar claim ke pihak Ued2PRO (ada prosedur dan borang tertentu). Rancangan Ued2PRO adalah apabila syarikat dapat jualan yang baik, pihak Ued2PRO akan mengambil beberapa trainer tetap yang bekerja untuk pihak syarikat yang tiada kena mengena dengan pemasaran produk.
.
JEMPUTAN KE SESI KULIAH ASAS PERNOMBORAN PERCUMA DI PUCHONG PADA 6 JUN 2010 JAM 1 PETANG - 6 PETANG.
Kepada semua pemilik pendant 769 atau 969 atau 1 digit (1-9) yang dibeli daripada pihak kami, anda dijemput untuk menghadiri kuliah percuma untuk;
- mempelajari asas-asas pernomboran tarikh lahir menggunakan kaedah segitiga. Anda pelajari tentang beberapa tafsiran tambahan selain daripada kaedah pernomboran petak tarikh lahir seperti kelakuan ibu/ ayah dan seumpamanya.
- mempelajari cara-cara untuk menjual pendant / menjelaskan produk pendant kepada rakan-rakan.
- mempelajari cara-cara untuk key-in website akaun anda sendiri apabila anda memiliki networking untuk membina rangkaian dan mendapat untung bonus, komisen dsbnya.
- mempelajari pelan pemasaran dan cara-cara mendapat keuntungan dari pelan pemasaran serta cara untuk menceritakan pelan pemasaran kepada orang lain.
.
Kepada individu yang belum memiliki Pendant, tetapi berminat untuk membelinya pada hari tersebut dan terus menjadi ejen, anda dijemput hadir, bawa bayaran RM696.
.
Juga, kepada individu yang berminat untuk memiliki pendant dan berminat untuk mempelajari kaedah-kaedah di atas, anda boleh hadir tetapi ada deposit RM200 yang mana apabila anda cukup wang nanti boleh tambah untuk pakej penuh kemudian untuk menjadi ejen.
.
Setakat ini Ued2PRO telah berjaya menjana untung/ jualan sebanyak RM50 ribu dalam masa sebulan sahaja berkat kesungguhan dan tentunya pernomboran. Dan apabila program ini bergerak sepenuhnya mulai Julai ini, ianya dijangka boleh "hit" sebagai sumber pendapatan di samping memiliki ilmu pengetahuan serta dapat bahan kesihatan. Jadi, sangat berbaloi mendapatkan pakej Ued2PRO ini. Jika Ms Jenny pernah membantu menghasilkan 59 jutawan bumiputera semasa beliau mendokong tugas sebagai pengurus pembangunan perniagaan untuk satu bisnes MLM terkenal, kini misi Ued2PRO adalah untuk menjana RM10 juta jualan dan mencipta ramai jutawan lagi pada tahun 2011 nanti iaitu tahun kekayaan. Ingat, tahun 2010 adalah tahun kesihatan (pendant 769) manakala tahun 2011 pula adalah pelaburan (daripada networking) dan pendidikan (program-program pakej/pendidikan Ued2PRO yang anda boleh jual sebagai pakej - bawa kawan anda untung, kawan anda juga untung dapat pendant, ilmu dan sistem binari).
.
Untuk hadir, sila telefon Ms Jenny 0172261331 atau Ms Ginny 0124576396. Pejabat kami berada di hadapan Puteri Mart, Bandar Puteri 5, Puchong di atas Minx Hair Studio dan Pusat Perubatan Tabib China - Tingkat 2. Berdekatan dengan Giant Bandar Puteri.
.
Testimoni Pendant 769: cikgu, selepas sy memakai pendant 769,mmg banyak perubahan. saya betul-betul bersyukur dapat dipertemukan dgn cikgu dan hadir ke kursus tempoh hari (8 & 9 mei,JB)... terutama mengenai kedai saya,orang semakin ramai cikgu. saya betul-betul gembira. angka 7 networking tu mmg betul-betul ada "power"... dulu sebelum pakai pendant,setiap hari bangun pagi saya akan sakit kaki (sebab byk berjalan amik dan hantar pesanan/makanan di kedai). tapi selepas pakai pendant,alhamdulillah. sakit kaki dah tak ada. n betul-betul saya terkejut. saya tak pernah pi urut atau apa-apa. cuma lepas pakai pendant ni betul-betul saya terasa perubahannya.

melalui graf hayat tertera saya punya energi sgt rendah. saya akui mmg saya cpt letih, asyik mengantuk. tapi selepas pakai pendant,saya betul-betul bertenaga. sekarang saya boleh berada di kedai sampai pukul 12mlm sebab tak rasa penat dan tak mengantuk... saya betu-betul bersyukur.

dengan duit RM1 yg cikgu "terbagi" (wang balik selepas beli pendant) saya pun saya masih simpan. saya syg agt duit tue.. saya lekatkan didinding kedai... mudah-mudahan ada rahmat disebaliknya.

harap,saya dapat jumpa cikgu lagi... terima kasih cikgu
.

.
Mencari trainer baru: Agak lama tidak update blog kerana kesibukan masa, sekarang ini saya penuh dengan permintaan untuk buat kursus sana sini dan rasa nak pengsan dibuatnya! Rasanya sudah tiba masanya untuk bentuk kumpulan trainer baru untuk membantu saya terutamanya untuk modul asas. Jika anda sudi dan berminat untuk menjadi trainer kami (permulaan di Puchong), terutamanya untuk projek Ued2PRO nanti, sila hantar email ke qmas304@streamyx.com, sila berikan maklumat anda seperti nama, tarikh lahir, jam lahir, nombor handphone, kelayakan akademik, pengalaman kerja dan sebagainya. Setakat ini sudah ada beberapa individu yang berminat, nanti kami akan panggil anda ke pejabat kami di Puchong untuk ujibakat serta penerangan silibus, bayaran dan seumpamanya!
.
Testimoni Pendant 769: testimoni kebaikan dari penggunaan pendant 769 mula bertambah. Salah seorang pemakai tentunya Lynjb yang menceritakan bagaimana ianya membantu dalam masalah tidur serta membantu meningkatkan peluang perniagaan seperti perniagaan emas yang diceburinya kini. Kepada semua pemakai pendant 769, ada hadiah untuk anda jika anda berikan testimoni bertulis iaitu satu pendant Jade dari Korea (nilainya RM169 tetapi untuk anda percuma). Hantarkan testimoni anda ke qmas304@streamyx.com dengan menyertakan nama, nombor telefon, alamat, tarikh lahir serta gambar anda memakai pendant. Terhad kepada 10 orang testimoni sahaja!

Waktu berdoa 28 Mei: Hari Jumaat ini mempunyai pola 356, 456 dan 696 serta 729 dan 7 tengah mata angin, dikatakan bagus untuk berdoa kekayaan dan networking sepertimana 1 Mei dan 19 Mei lalu. Kebetulan jatuh hari cuti untuk beberapa buah negeri tapi yang pentingnya ialah khasiat hari Jumaat untuk orang Islam! Rakan-rakan bukan Islam juga boleh berdoa pada waktu tersebut mengikut cara kepercayaan masing-masing. Jika anda berminat untuk mendapatkan waktu berdoa tersebut yang berlaku sekitar petang, sila bank in sumbangan RM10 ke Maybank 512464228716 (eddy rosyadie) atau CIMB 12900006910522 (eddy rosyadie) dan selepas itu SMS ke 016 624 9666 atau email di qmas304@streamyx.com.
.
Dijemput kepada kaum wanita sekitar JB untuk hadir ke pejabat Lynjb (019 7556102) pada 28 Mei ini untuk bersama beliau dalam majlis membaca doa serta memulakan keuntungan perniagaan. Sila datang stand-by 12.30 tengahari (wania sahaja kerana lelaki akan solat Jumaat, tetapi sesudah sola Jumaat, para lelaki boleh juga hadir). Pada 1 Mei lalu, Lynjb telah memulakan satu bisnes baru HKY dan berdoa, kini sudah dapat lebih RM2 ribu dalam masa 2 minggu. Bayaran dibuat syarikat secara on-line, bisnes ini lebih cepat dan selamat. Pada 28 Mei ini, khasiat yang sama dengan 1 Mei dan kita akan duplikasikan kejayaan ini untuk anda pula, maka dijemput hadir untuk sama-sama mencipta kekayaan, terutamanya tahun 2011 yang semakin hampir iaitu tahun kekayaan (persoalannya, apa yang anda telah mulakan untuk jadi kaya pada 2011 nanti? Tambahlah dengan sistem HKY). Jika anda baca blog ini dan hadir (bersama kawan-kawan lagi bagus untuk mereka jadi downline anda), sila beritahu Lynjb yang anda adalah pembaca blog ini supaya anda boleh masuk dalam kumpulan saya di sana nanti.
.
Seorang peserta kursus Graf Hayat 8 Mei lalu di JB menceritakan bahawa walaupun beliau dalam graf gaung, tetapi syukur dengan usaha beliau yang rajin solat sunat Dhuha dan mengamalkan surah Al-Waqiah berserta WAKTU DOA KEKAYAAN dari saya, perniagaan beliau makin meningkat, terutama sekali apabila mengamalkan waktu doa kekayaan. Ini menunjukkan bahawa kaedah metafizik saya bukan untuk menyesatkan orang sepertimana dakwaan ramai, tetapi untuk membantu meningkatkan keupayaan anda dengan menggunakan platform agama jua.
.
Masalah Memilih Kerjaya dari Root Number: Sejak akhir-akhir ini saya menerima banyak pertanyaan - kenapa individu tidak berjaya dalam kerjaya apabila mengikut root number? Seperti biasa, saya tahu ramai orang mendapatkan pengetahuan kaedah tarikh lahir dari seminar orang lain tetapi mengadu masalah kepada saya pula... tidak mengapa saya boleh membantu tetapi perlu diingatkan bahawa tidak ramai pengamal metafizik di luar sana yang boleh menjelaskan kaedah tarikh lahir dengan lebih praktikal. Memilih kerjaya bukan sekadar dari root number semata-mata - itulah kesilapan ramai individu dan kesilapan ramai pengajar kaedah tarikh lahir.
.
Saya bagi satu contoh: seorang lelaki lahir 23.5.1979 bekerja sebagai seorang jurutera di sebuah kilang komponen elektronik. Masuk tahun 2010, dek kerana kitaran 4, beliau pun rasa terbeban bekerja di situ. Seorang kawannya yang "pakar" nombor memberitahu bahawa beliau Root 9 iaitu elemen kayu maka tidak sesuailah bekerja di kilang berasaskan elemen besi. Maka beliau ambil keputusan berhenti kerja. Kawannya kata Root 9 sesuai di bidang elemen kayu seperti perubatan atau pendidikan. Melihatkan banyak MLM produk kesihatan, maka beliau join satu MLM dengan modal yang besar. Untuk permulaan ada sambutan, lama kelamaan ianya menjadi MLM (Makin Lama Malap). Maka bermulalah masalah kewangan bertimbun-timbun dan...biasalah... ada masalah tu konsultansi dengan sayalah...
.
Sebenarnya walaupun beliau Root 9, tetapi cuba anda tengok pola-pola disekeliling iaitu pola 55166 iaitu pola BESI. Maka, sebenarnya, beliau boleh terus bekerja di kilang itu, lagipun, memanglah kitaran 4 kalau berhenti kerja akan tiada duit (sebab kitaran 4 bawahnya 3 iaitu status tiada duit). Bila diperiksa, rupanya arah pun salah! Dari rumah ke pejabat adalah arah 8, padanlah!. Jadi, tidak sepatutnya berhenti kerja dulu, mungkin boleh buat pembetulan cara lain seperti teknik pembetulan arah dan seumpamanya. Tahukah anda individu bernama Mittal adalah orang terkaya di Eropah adalah Root 9 (Kayu) tetapi pemegang syer utama kilang BESI terbesar di dunia kerana beliau ada pola 6611 iaitu pola besi. Jadi, jangan terus tengok Root semata-mata... itulah, lain kali datang ke kursus saya untuk mendapatkan penjelasan yang lebih tepat tentang pemilihan kerjaya iaitu memilih industri dan fungsi. Ramai individu / pengajar metafizik sekadar bagi anda industri tetapi tidak diceritakan arah, kitaran, mungkin graf sedang Blocking/ Vaccum Star seumpamanya. Anda pun percayakan orang lain dan andalah yang mencipta malang untuk diri anda sendiri. Belajarlah kaedah saya atau sekurangnya konsultansi (kalau tak sempat masa) untuk lihat secara jelas dan meluas. Kaedah saya adalah untuk anda mencipta kejayaan anda dengan pilihan anda sendiri dan bukannya ikut sahaja cakap orang tengok Root Number semata-mata.
.
Individu itu berkata bisnes online tak sesuai untuk dia kerana kawan dia kata dia Root 9 Kayu tidak sesuai dengan elemen api. Alahai, saya kata kalau begitu jangan beli komputer, jangan tengok TV, jangan pakai handphone (sebab handphone komponen besi dan ada elektrik elemen api), senang cerita orang Root 9 duduk di hutan Rompin sana tanam jagung... anda perlu sedar bahawa di dalam zaman sekarang ini kaitan elemen sudah bercampur-campur! Ada orang kerja di kilang besi (elemen besi) tetapi menjaga bahagian sumber manusia (elemen kayu dan air).
.
Tengok, siapa yang rugi, kini beliau kena mula balik kehidupan, dalam Kitaran 4 dan tahun depan kitaran 5 bukan mudah... katanya, saya tahu pasal cikgu Eddy dalam blog tapi tiada kesempatan nak berjumpa...kalaulah saya berjumpa cikgu Eddy dulu taklah jadi macam ni... apa nak buat, nasi dah jadi sup...
.
Menyimpan di Bank CIMB: Sebelum ini saya memang perasan, kemudian ada seseorang pernah bercakap tentangnya, lepas tu Lynjb pula bercakap, maka sahlah ini satu penemuan menarik. Kisahnya adalah wang yang saya simpan dalam bank CIMB seolah tidak terusik berbanding simpanan saya di bank-bank lain. Apabila diperiksa tarikh penubuhan bank CIMB, rupanya tiada angka 67 tidak seperti bank-bank lain yang ada angka 67! (malah ada satu bank yang ada pola 67 akan dijual kepada bank lain). Oleh itu, apalagi, jika ini ada kebenarannya, jom simpan di CIMB. Ini dah macam promote bank CIMB pulak! Tak mengapa, janji ianya boleh bantu kita jadi kaya tahun 2011 nanti, mungkin ini salah satu caranya.
.
Siapa Juara World Cup 2010? Dari kaedah pernomboran, biasanya saya gunakan pengiraan kitaran tahun dan arah berasaskan tarikh iaitu tarikh kemerdekaan. Namun, saya tidak dapatlah cerita panjang sebab England tiada tarikh kemerdekaan, lagipun tidak sempatlah saya nak periksa pola-pola lain sebab kesuntukan masa. Berdasarkan secara sepintas lalu kitaran tahun dan arah, nampaknya Slovakia menjadi juara (hmm.. boleh ke?) atau Uruguay.
.
Dari kumpulan A: France dan Uruguay tapi Uruguay melepasi peringkat seterusnya.
Kumpulan B, D, E - tiada
Kumpulan C - Algeria
Kumpulan F - Slovakia
Kumpulan G - Ivory Coast
Kumpulan H - Honduras
.
Tapi janganlah gunakan forecast ini pula sebab tidak cukup data! Ini sekadar main-main sepintas lalu...jika anda boleh kira lebih mendalam, silalah berkongsi!
.
$alam Kejayaan!
Eddy Rosyadie
Rakan Konsultan Perniagaan / Kekeluargaan Anda.
.



posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 6:38 PM   0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Thursday, May 13, 2010
Mencapai kekayaan, kebahagiaan dan kesihatan cemerlang
A$$ALAMUALAIKUM & $ELAMAT $EJAHTERA,$ALAM $ATU MALAY$IA,
daripada Master / Cikgu Eddy Rosyadie b Mohd Samsury

Pernomboran Dinamik Metafizik - Tarikh lahir, Jam Lahir dan Nama serta No handphone, kad pengenalan, no plet kenderaan dan sebagainya.
.
Pengalaman Bulan Mei 2010 Mata 2 dan Kitaran 5 tahun 2010: jika daripada pengiraan Graf Prestasi Bulanan untuk Bulan Mei 2010 untuk diri saya adalah mata 2 dikatakan kurang dan teruk, namun sebaliknya yang terjadi iaitu terlalu banyak kerja serta tawaran baru sehinggakan mencapai tahap kepenatan kritikal namun rezeki juga baik, tetapi terpaksa saya tolak banyak tawaran kerana kesuntukan masa. Mungkin walaupun mata 2, tetapi nombor tengah mata angin daripada pola bulan Mei saya adalah 7, iaitu mendapat banyak sokongan ramai. Oleh itu, gunakan peluang untuk networking apabila bulan, mingguan, harian atau jam anda adalah 7. Bagaimana mengiranya? Mudah sahaja menggunakan software MS-Excel Kaedah Pernomboran. Berminat mendapatkan software? Email ke qmas304@streamyx.com.
.
Kitaran tahunan 5 yang saya lalui tahun ini memang memenatkan kerana perlu buat banyak perubahan, jika tidak berubah, maka banyak halangan, tentunya ia memerlukan tenaga yang banyak. Dengan mendapatkan bantuan tenaga tambahan seperti berikut, bolehlah saya melalui tahun dan bulan yang mencabar sebegini;
- produk Silikon Rubber Airboom.
- produk energi pendant pola 769
- produk minuman air kristal.
- pemakaian batu cincin kristal dan kaedah batu sungai.
- sedikit motivasi "mindpower" serta tambahan tenaga bermeditasi di tepi lautan (Pulau Tioman).
- hari dan waktu doa-doa bagus.
- amalan jariah.
Setiap manusia mesti melalui turun naik kehidupan dan individu yang benar-benar bertenaga tinggi mampu meneruskan kehidupan dengan lebih baik dan berkesan. Ramai orang yang jatuh terduduk dalam kitaran 5, jika anda tidak cukup tenaga untuk melalui kitaran 5 pada tahun depan, sila cepat dapatkan bahan-bahan tenaga alternatif sebagai persediaan awal. Perlu ingat, jika anda dapat lalui kitaran 5 dengan baik, ada angka 6 di bawah iaitu kekayaan! Ianya datang apabila anda mampu melompat dan mengharungi cabaran perubahan.
.
Tarikh & waktu berdoa 19 Mei 2010: Dijemput semua peminat kaedah metafizik pernomboran untuk berdoa pada 19 Mei di antara jam 11.30 malam - 12.00 tengahmalam (untuk penduduk Semenanjung Malaysia dan Singapura), manakala bagi penduduk di negara lain, lakukan doa pada waktu tempatan anda di antara jam 11.00 malam- 12.00 tengahmalam. Khasiat doa menyerupai 1 Mei 2010 yang lalu, walaupun agak kurang "power" tetapi bolehlah juga digunakan - untuk kekayaan bisnes, terutama dalam bidang kewangan serta keuntungan dalam networking. Selamat berdoa dan menjadi kaya, untung selalu! Dah kaya tu jangan pula lupa jariah.
.


Bergambar bersama Prof Dato' Dr. Ibrahim di pejabat beliau. Wakil dari Ued2PRO, Ms Jenny dan Mr Jeff. Lihat Dato' memakai energy pendant pola 769. Menggunakan energy rod, memang Dato' mendapati pendant itu mengandungi energi yang kuat. Mulai 1 Jun nanti, dapatkan produk pendant yang terbaru pada harga istimewa RM596. Menariknya, anda boleh menjualnya kepada rakan-rakan dan mendapat bonus seperti komisen, pairing dan seumpamanya. Anda pengguna, anda menjual dan anda dapat untung energi dan untung duit! Tentu anda boleh jadi kaya juga!.
.
Kami akan menjual unit-unit energi pendant terbaru mulai 1 Jun nanti;
- mengandungi 5 jenis elemen tenaga seperti Infrared, Ion Negatif, Soundwave, Lightwave serta Vibration energy.
- mengandungi sejenis poket khas untuk anda meletakkan haruman sama ada wangian atau minyak pati aroma (seperti Aura Seri) supaya anda boleh membawa energi ke mana sahaja anda pergi.
Namun, sebelum kami menjualnya, kami membuka peluang kepada mana-mana individu yang berminat untuk menjadi ejen / stokis setiap bandar / negeri supaya setiap pembelian adalah melalui anda untuk mendapat untung nanti.
.
Mencari Admin Assistant bekerja di Puchong: pihak Ued2PRO berpejabat di Puchong kini mencari seorang Admin Assistant - wanita, menetap sekitar Puchong, sekurangnya SPM, boleh menaip komputer dan tahu serba sedikit tentang kaedah pernomboran untuk menguruskan kerja-kerja pentadbiran berkaitan projek Ued2PRO termasuk pendaftaran dan lain-lain kerja pejabat. Jika berminat, sila hubungi Ms Ginny 012 457 6396 untuk urusan temuduga.
.
Peluang Bisnes Baru bersama Lynjb: Sistem networking secara on-line 24 jam. Dalam masa 1 minggu, Lynjb telah dapat RM1,000 dan dari Pelan B pula mendapat RM60. Pelan B adalah sistem duduk diam dapat duit hingga RM10 ribu dari 1 lot yang dibayar secara sedikit-sedikit berperingkat setiap 2 minggu. Cubalah! Tak perlu pakai wang pos... untuk anda mencari modal untuk bisnes, bayar hutang dan seumpamanya... jangan kata Tuhan tak bagi peluang untuk anda kaya pada tahun 2011 nanti! Kan tahun 2011 tahun pelaburan!
Hubungi Lynjb (019 755 6102) untuk mendapatkan maklumat lanjut - sila beritahu Lyn yang anda dapat maklumat ini dari blog Encik Eddy supaya anda masuk di bawah rangkaian saya yang super-positif!
.
Keahlian Program Metafizik: program keahlian Metafizik ditangguhkan sementara waktu untuk memberi laluan kepada program Ued2PRO.
.
Jualan software pengiraan: kini saya menawarkan 6 jenis software seperti pengiraan harian dan jam serta mingguan, dan menjualnya di dalam seminar/kursus pada harga RM50 untuk peserta kursus. Jika di luar kursus/ seminar adalah RM100 seunit. Email ke qmas304@streamyx.com untuk maklumat lanjut.
.
Penubuhan Ued2PRO: Pada 10 Mei 2010 dan kini merangka strategi untuk menjalankan pelbagai aktiviti seperti pendidikan (426), pelaburan (336) dan perniagaan. Sertailah kami! Kami mencari leader-leader untuk kami beri peluang transformasi menjadi jutawan!
.
Energy Pendant Pola 769: Untuk maklumat lanjut tentang energy pendant pola 769, sila hubungi Ms. Jeannie 017-2261331 atau Ms. Ginny 012-4576396.
.
PEMBUKAAN PEJABAT BARU DI PUCHONG: Alamat: No 41-2, Tingkat 2, Jalan Puteri 5/7, Bdr Puteri 5, Puchong. Berdepan Puteri Mart.
.
$EMINAR DI KAMUNTING PERAK: 29 dan 30 Mei 2010
Istimewa kepada anda di Perak, Kedah dan Pulau Pinang!
Tempat: Kompleks Rakan Muda Daerah Larut, Jalan Bukit Jana, Kamunting, Perak
Jam: 9.00 pagi - 5 petang.
Daftar: Puan Zainab 019 544 6442
.
29 MEI - KURSUS PERNOMBORAN ASAS 3K - Kekayaan, kasih Sayang & Kerjaya/ bisnes pilihan.
RM100 termasuk makan 3x dan nota.
Mempelajari teknik pernomboran dari tarikh lahir: pola-pola potensi, arah kejayaan dan seumpamanya.
.
30 MEI - KURSUS GRAF HAYAT TAHAP 1
RM50 termasuk makan 3x dan nota.
Mempelajari teknik menyusun strategi hidup menggunakan graf hayat berdasarkan fenomena "star" dan turun naik graf. Sila bawa maklumat jam lahir anda.
.
PROGRAM BUAT DUIT: bisnes online 24 jam tanpa sempadan; modal serendah RM20 atau RM30 dan menjana pendapatan berlipat kali ganda secara networking dalam online. Klik link berikut:
http://marhaban2u.com/?ref=1780
dan klik juga;
http://cashtunai.com/?ref=7
.
MAKLUMAT $EMINAR:
22 dan 23 Mei - Meru, Klang.
29 dan 30 Mei - Kamunting, Perak
.
22 & 23 Mei 2010 - Meru
KURSUS INTENSIF ASAS 2 HARI TEKNIK PERNOMBORAN STATIK & DINAMIK
RM500 (2 hari)
jika bawa kawan, diskaun kepada RM400 seorang.
9.30 pagi - 5 petang
termasuk makan dan nota.
terhad 20 orang sahaja.
Daftar: SMS taip TK dan hantar ke 016 624 9666
atau email ke qmas304@streamyx.com
.
NOTA BINDING DAN BERWARNA ! Bukan fotostat!
.
Dibuka untuk individu yang baru mengenali kaedah ini dan berminat untuk mendalaminya bagi tujuan peningkatan diri atau keluarga atau untuk jadikan kaedah ini sebagai sumber pendapatan tambahan. Anda sudah boleh lihat bagaimana kaedah ini telah dapat bantu ramai individu maka kini giliran anda pula. Menariknya, anda dapat pelajari banyak ilmu terbaru berbanding individu yang belajar dengan saya pada tahun 2006, 2007, 2008 atau 2009 jua! Rebutlah peluang ini untuk sama-sama menjadi cemerlang dan kaya pada tahun 2011 nanti.
.
Antara silibus yang akan disampaikan;
- Teknik Pola Tarikh Lahir
- Teknik Kitaran Tahunan, Mingguan, Harian dan Jam.
- Teknik Arah Kejayaan
- Teknik Nama
- Teknik Graf Hayat
.
Pejabat saya terletak hampir dengan susur keluar NKVE iaitu SETIA ALAM/MERU dan hampir dengan Klang Sentral (pusat bas ekspress Klang - jika anda naik bas ekspress dari luar Selangor). Penginapan ada di bandar Klang/ Shah Alam (dalam 10 minit jaraknya).
.
Teruskan berjuang, $alam Perjuangan..


$elamat dan $emoga menjadi jutawan pada 2011 nanti!
dari Cikgu Eddy Ro$yadie
Rakan konsultan Hidup & Perniagaan Anda.

Rahsia Dinamik Tarikh Lahir & Pernomboran.
posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 12:23 AM   1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tuesday, May 4, 2010
Ued2PRO Menjana Peluang Kejayaan
A$$ALAMUALAIKUM & $ELAMAT $EJAHTERA,$ALAM $ATU MALAY$IA,
daripada Master / Cikgu Eddy Rosyadie b Mohd Samsury

Pernomboran Dinamik Metafizik - Tarikh lahir, Jam Lahir dan Nama serta No handphone, kad pengenalan, no plet kenderaan dan sebagainya.
.
Testimoni Pendant Energy 769: It was a great pleasure for me to utilize this product. As i inform to you earlier that a friend of me wearing this 769 pendant only 3 days . And she was quite amaze and surprise that she could sold more than 3 platinum packages . 1 platinum limit usage worth than 100 K....
.
MENCARI ADMIN ASSISTANT UNTUK BEKERJA DI PUCHONG: pihak Ued2PRO berpejabat di Puchong kini mencari seorang Admin Assistant - wanita, menetap sekitar Puchong, sekurangnya SPM, boleh menaip komputer dan tahu serba sedikit tentang kaedah pernomboran untuk menguruskan kerja-kerja pentadbiran berkaitan projek Ued2PRO termasuk pendaftaran dan lain-lain kerja pejabat. Jika berminat, sila hubungi Ms Ginny 012 457 6396 untuk urusan temuduga.
.
GRAF HAYAT DAN KEGAGALAN BISNES: Seorang usahawan mengalami masalah perniagaannya kini. Apabila diperiksa graf hayat, padanlah, Graf menurun, Wealth Great Martial Artist_AF iaitu selalu rugi kerana tersalah buat pelaburan. Rupa-rupanya tahun lepas beliau membeli peralatan-peralatan baru berharga ratusan ribu ringgit, tapi kini tiada untung darinya. Dalam graf hayat, tahun 2009 adalah bar hijau rendah teruk manakala pengiraan kitaran tahunan adalah 4-3. Semua ini adalah petunjuk menunjukkan bahawa memang tidak sesuai untuk buat pelaburan pada tahun itu, memanglah ada kerugian. Selepas itu apabila diperiksa Graf Bulanan, bulan April dan Mei ini sangatlah rendah - motivasi rendah, duit pun tak ada! Kerana itulah kaedah Graf Hayat bukan tilik nasib tetapi membuat persediaan awal dan sebagai satu alat untuk membuat keputusan. Kalau anda telah berpotensi untuk jatuh malang pada tahun tertentu, apakah anda biarkan saja hidup anda jatuh malang? Pelajarilah kaedah pernomboran dan graf hayat supaya anda tidak mencipta kegagalan untuk diri anda sendiri. Lihat sendiri Lynjb yang mempelajari kaedah graf hayat dan pernomboran, tak sampai RM700 belajar dengan saya tapi pulangan puluhan ribu ringgit dalam bentuk pendapatan mudah. Anda tidak mahu hidup senang sebegitu? Datanglah seminar/ kursus;

11, 12, 18, 19, 25, 26 Mei - Kursus 6E di Puchong (2 jam setiap sesi 9 pm - 11 pm)
22 dan 23 Mei - Pernomboran dan Graf Hayat Intensif di Meru, Klang
29 dan 30 Mei - Asas Pernomboran dan Graf Hayat di Kamunting, Perak.
.
Kami bersedia untuk transformasikan anda untuk lebih berjaya!
.

Ketika di Ellis Island pada tahun 1993 semasa belajar di New York dahulu, iaitu di bawah Liberty Statue. Di belakang saya adalah bandar Manhattan dan jelas sekali Twin Towers World Trade Center, kini dalam sejarah.


.
"Anda mampu padamkan karekter orang yang lemah, namun anda sukar memadamkan semangat orang yang kuat untuk berjuang!" - eddy rosyadie












.
.
.
.
.
Hari dan Waktu Berdoa:
9 Mei 2010 sebelah pagi - untuk kekayaan bisnes

9 5 2 1
5 6 3
6 5 1 8 5 4 9
2 6 4

angka 5 boleh berubah mengikut anda disebelahnya, maka terdapat 7 angka 6 - banyak tu duit!!!

10 Mei 2010 sebelah pagi - untuk networking hebat dan kekayaan bisnes


1 5 2 1
6 7 3
9 2 7 9 5 4 9
3 9 6


7 di tengah mata angin manakala 927 untuk networking, juga 696 (bisnes), 456 (kewangan) serta 796 pun ada!!

Peserta kursus Graf Hayat pada 8 dan 9 Mei akan mendapat waktu-waktu berdoa tersebut secara percuma. Malahan, pada 9 Mei nanti, peserta kursus akan berdoa bersama-sama dengan saya dan Lynjb untuk membantu peserta kursus untuk membina kekuatan energi yang lebih baik. Waktu berdoa 9 Mei adalah khusus untuk peserta kursus Graf Hayat sahaja dan tidak ditawarkan kepada orang awam lain.
.
Jika anda berminat untuk mendapat waktu berdoa pada 10 Mei, mohon sumbangan RM10 ke Maybank 512464228716 atau CIMB 12900006910522 (atas nama Eddy Rosyadie) dan setelah bank-in, SMS ke 016 624 9666.
.
Kursus:
Kursus Graf Hayat 8 dan 9 Mei di pejabat Lynjb telah PENUH. Mohon maaf kerana tempat kecil terhad. Jika anda berminat untuk hadiri kursus Graf Hayat, insyallah kita akan buat sekali lagi di Tampoi pada Jun nanti.
.
Kursus 6E di Puchong (2x seminggu 2 jam setiap sesi - 11, 12, 18, 19, 25, 26 Mei) masih lagi dibuka. Untuk hadir, sila bank-in RM400 ke akaun seperti di atas dan selepas itu email ke qmas304@streamyx.com
.
Kursus 29 dan 30 Mei di Kamunting, Perak masih dibuka.
29 Mei - 3K 3-dalam-1: Kewangan, Kasih Sayang dan Kerjaya/ Bisnes Pilihan
30 Mei - Kursus Graf Hayat Tahap 1.
.
Peluang Bisnes Baru bersama Lynjb:
Bermula 1 Mei lepas, Lynjb telah memperkenalkan satu peluang bisnes baru yang mana anda mendapat bonus termasuk pairing dan matching dengan sistem binari. Dengan plan B, anda tidak perlu menaja orang tetapi dapat pulangan RM10 ribu setiap lot, tetapi jika anda mahu lebih banyak bonus tentunya anda menaja orang. Menggunakan platform bisnes produk kesihatan tetapi menawarkan bonus yang banyak (lawati laman web www.hkyglobal2u.com). Berkat doa 1 Mei, dalam 3 hari Lynjb telah mendapat 30 orang dan bonus setakat ini RM637. Modal serendah RM624 dan setiap 1 lot (RM312) anda boleh mendapat RM10 ribu. Anda nak kaya tahun 2011 nanti? Jika 10 lot, tentulah pulangan yang tinggi! Inilah peluangnya...hubungi Lynjb (019 755 6102) untuk mendapatkan maklumat lanjut - sila beritahu Lyn yang anda dapat maklumat ini dari blog Encik Eddy supaya anda masuk di bawah rangkaian saya yang super-positif!
.
Graf Hayat dan Keturunan: saya baru buat satu sesi konsultansi untuk dua orang anak beranak iaitu ibu dan anak perempuannya. Ini adalah kes kedua ibu dan anak datang buat konsultansi dan seperti biasa mengikut teori saya iaitu faktor keturunan mempengaruhi hidup kita, memang begitulah potensi anak perempuannya itu mengikut acuan pengalaman ibunya. Lebih memudahkan dalam sesi konsultansi jika ada ibu/ ayah anda datang sekali kerana ibu / ayah andalah yang mencorakkan perjalanan hidup anda akan datang (potensi dan konflik). Terdapat banyak persamaan ibu dan anak, contohnya ibunya bekerja di sekolah tentulah anak perempuannya itu memiliki banyak pola 426 (dunia pendidikan) di tarikh lahir malah di nombor plet kereta serta 4 digit no IC juga ada 426! Juga, si ibu pernah bercerai dan berkahwin 2 X, dan si anak perempuan nampaknya menjejaki semula laluan sebegitu! Begitu juga, si anak ada pola 944 (dunia makanan) walaupun tidak suka memasak tetapi ibu beliau pernah menjual nasi lemak manakala datuknya adalah pakar makanan juga. Malah, kedua-dua si ibu dan anak memiliki graf puncak yang sama pada umur 53 tahun. Oleh yang demikian, mentor dan sumber terbaik untuk kenali potensi anda ialah ibu dan ayah anda sendiri! Bertanyalah kepada mereka tentang setiap inci kehidupan mereka, terutama apa yang terjadi di setiap umur, anda akan nampak persamaan! Tentunya, mana yang baik ditingkatkan manakala mana yang kurang baik diperbetulkan. Menggunakan teknik graf hayat banyak membantu untuk kenali potensi, terutamanya dari faktor keturunan.
.
Keahlian Program Metafizik: mohon maaf, program ini masih belum dapat dilancarkan lagi disebabkan penambahbaikian dalam pakej tawaran serta fasiliti pendaftaran seumpamanya. Bila dah bersedia nanti akan diberitahu.
.
Jualan software pengiraan: kini saya menawarkan 6 jenis software seperti pengiraan harian dan jam serta mingguan, namun setakat ini masih menjual di dalam seminar pada harga istimewa untuk peserta kursus. Untuk pasaran awam akan dibuka nanti apabila borang tempahan dan fasiliti lain disiapkan nanti.
.
Penubuhan Ued2PRO: berita baik! penubuhan entiti baru dikenali sebagai Ued2PRO yang berpejabat di Puchong adalah gabungan metafizik dan pelbagai potensi kekayaan berasaskan pelaburan dan perniagaan. Dianggotai oleh saya dan beberapa rakan bisnes yang mana salah seorang rakan adalah bekas Pengurus Pembangunan Perniagaan (Business Development Manager) untuk sebuah syarikat multi-level terkenal di Malaysia yang telah mencipta lebih 70 orang jutawan.
.
Ued2PRO membawa maksud "Universe Education to Professional" di mana anda perlu menambahkan pengetahuan yang lebih meluas untuk menjadi profesional (Ued2PRo - You Educate to become Professional). Ued2PRO - profesional, prosperity & profitable adalah satu program unik untuk mencapai objektif tahun 2011 iaitu kaya dari dunia pendidikan (246) dan pelaburan (336). Di antara program Ued2PRO adalah;


1. Pendidikan (education) - modul seperti metafizik 6E Concept for Excellence, modul pendidikan motivasi/psikologi dan sebagainya.


2. Pelaburan (Investment) - berhubung dengan pelaburan forex (sudah ada) dan hartanah (akan datang).


3. Perniagan (business) - jualan produk-produk seperti Energy Pendant, produk peningkatan power kereta dan sebagainya dalam bentuk jualan bertingkat sistem binari.
.
Individu yang membeli Energy Pendant 769 pada harga RM596 akan menjadi ahli Ued2PRO secara otomatik dan mendapat kelebihan seperti kad ahli, seminar percuma, bonus jualan produk dan seumpamanya. Anda juga diberi login untuk masuk ke dalam laman web bagi menguruskan akaun dan downline anda sendiri.
.
Buat masa ini, pihak kami mahu mencari "4 Power Partner" iaitu 4 individu yang mahu menjadi perintis (pioneer) dalam tingkatan jualan produk Energy Pendant kami yang mana anda berada di lapisan pertama / teratas dan menunggu peluang untuk membina downline anda. Sebagai Power Partner, anda membeli 50 keping pendant pada harga RM29,800 dan mendapat bonus sewajarnya dan tentunya anda berada di tahap perintis dan menjadi rakan strategik progran kami. Apabila program Ued2PRO berjalan mulai Jun nanti, peserta-peserta baru akan membeli produk tersebut terus dengan anda dan secara langsung anda mendapat membina downline dan mendapat bonus seperti pairing dan seumpamanya. Hubungi Encik Jeff untuk maklumat lanjut menjadi Power Partner: 016 212 0788
.
Kisah Graf Hayat, Penyakit Stroke & Pendant Energy 769: Beberapa hari yang lalu saya membuat sesi konsultansi dengan seorang wanita. Dalam graf hayat beliau pada umur 52-63, graf adalah gaung dan terdapat kod Ailing Star. Apabila diselidiki, rupanya ayah beliau jatuh sakit akibat stroke pada umur 52 tahun. Ini menguatkan teori saya bahawa pengalaman hidup manusia ini berulang dan kadang kala pada umur yang sama dan kemungkinan besar perkara yang sama. Wanita ini pernah hadir ke seminar graf hayat lalu dan membeli Pendant Energy 769. Apabila dipakai, urat leher terasa tegang dan berdenyut-denyut. Pada pengalaman saya, fenomena ini ada kaitan dengan simptom Stroke, oleh itu jelas sekali menunjukkan beliau berpotensi untuk mengulangi masalah kesihatan ayah beliau. Beliau masih ada 10 tahun lagi untuk bersedia, maka bolehlah mulakan aktiviti kesihatan yang sesuai untuk mencegah Stroke - itulah kegunaan graf hayat untuk membuat pembetulan/ pencegahan/ peningkatan dalam hidup kita. Pemakaian Pendant Energy 769 pula seolah memberi petunjuk dan kemungkinan besar ia cbertindak untuk memulihkan masalah kesihatannya itu.
.
Pendant & Reiki - seorang pengamal Reiki meminjam Energy Pendant 769 saya dan buat "scanning" dan me"reiki" bahan tersebut. Setelah scanning, beliau menyatakan Energy Pendant memang mengandungi energi yang terkandung di dalamnya dan beliau sendiri merasa segar apabila memegang pendant itu - tentu sahaja namanya pun Energy Pendant.
.
Pendant & Sales - seorang wanita bekerja sebagai jurujual kad kredit adalah jurujual yang bagus dan tertinggi dalam kumpulannya tapi belum pernah mencapai kejayaan menjual pakej platinum. Setelah membeli dan memakai Energy Pendant, selepas 3 hari, beliau mendapat peluang dan menjual pakej platinum dengan begitu mudah.
.
Energy Pendant Pola 769: Untuk maklumat lanjut tentang energy pendant pola 769, sila hubungi Ms. Jeannie 017-2261331 atau Ms. Ginny 012-4576396.


.
PEMBUKAAN PEJABAT BARU DI PUCHONG: Mulai 11 Mei ini, kelas pernomboran metafizik akan dijalankan di PUCHONG. Kepada peminat dari sekitar Puchong termasuk KL, Subang, Cheras, Serdang, Bangi dan seumpamanya dijemput hadir ke tempat baru kami. Kelas sulung dijadualkan bermula seperti berikut;
.
Alamat: No 41-2, Tingkat 2, Jalan Puteri 5/7, Bdr Puteri 5, Puchong. Berdepan Puteri Mart.
Masa: 9 malam - 11 malam (2x seminggu untuk 3 minggu berturut).
Yuran: RM400 untuk 6 sesi kelas termasuk nota dan 2 software (Harian dan Jam)
Tajuk: Membangunkan Potensi Diri Secara Konsep 6E
Tarikh: 11, 12, 18, 19, 25, 26 Mei (6 hari x 2 jam)
.
Ini adalah modul terbaru khusus untuk individu yang baru berminat mempelajari kaedah ini secara intensif dan berkala secara mingguan bagi individu yang sibuk bekerja di sebelah siang dan sukar hadir kursus di hari bekerja/ hujung minggu serta tiada masa lagi untuk menunggu mendapatkan kejayaan. Juga, sesuai untuk individu yang pernah hadir kelas metafizik pernomboran mahu mendalami atau mengulangkaji serta yang berminat menjadi ejen Ued2PRO kami nanti. Umpama kelas "fast-track", siri-siri dalam modul 6E adalah seperti berikut (ianya adalah campuran pelbagai modul seperti 279 juara jualan, 336 pelaburan, 459 kesihatan, 666 kekayaan dan graf hayat yang disatukan dalam kelas 6E yang intensif);
.
1E - Explore Your Potential
Iaitu menyelidik potensi kekuatan dan kelemahan anda dari pola-pola pernomboran tarikh lahir, nama dan nombor handphone serta plet kenderaan. Dengan ini memudahkan anda kenali potensi yang belum anda gunakan sebelum ini seperti pola 573, 426 dan seumpamanya.
.
2E - Engineer Your Life Direction / Destiny
Iaitu membangunkan infrastruktur dan strategi baru untuk hidup anda menggunakan kaedah arah, kitaran tahunan, kaedah cari hari dan masa untung. Perisian software diberi percuma kepada anda dan anda dibimbing untuk menggunakannya di dalam siri ini.
.
3E - Enhance Your Self Worth
Iaitu membangunkan kemantapan diri dari teknik pembetulan sahsiah diri dari teknik 459, 729 dan seumpamanya supaya anda yakin dengan kemampuan dan keupayaan diri anda untuk mencipta kejayaan.
.
4E - Empower Your People
Iaitu dari teknik gabungan untuk kenali gabungan yang berpotensi bagus serta bagaimana menggunakan orang lain untuk menjayakan potensi anda. Mungkin anda dalam situasai kurang baik seperti Vacuum Star atau Wealth Moon_AF dan anda boleh tumpang orang lain untuk anda berjaya. Juga bagaimana untuk mengenli / menjadikan rakan kongsi/ teman anda satu cara untuk membantu anda berjaya.
.
5E - Enrich Your Life
Iaitu menggunakan teknik metafizik untuk tingkatkan tenaga metafizik untuk berjaya seperti penggunaan teknik dan bahan metafizik seperti batu gemstone/ kristal, waktu/ teknik berdoa dan seumpamanya.
.
6E - Enjoy Your Day!
iaitu bagaimana menggabungkan kesemua teknik yang dipelajari dan merealisasikan strategi kejayaan anda supaya anda beroleh kejayaan dan anda menikmati kejayaan itu dengan baik.
.
Untuk Kelas 6E yang pertama di Puchong ini, 15 - 30 orang diperlukan. Ini bertujuan untuk mempercepatkan sesi modul ini kerana mulai 1 Jun, entiti terbaru kami Ued2PRO akan bergerak dan peserta Kelas 6E pertama ini secara otomatik dipelawa menjadi ahli-ahli entiti awal (pioneer) kami ini yang menawarkan pelbagai peluang bisnes/kekayaan dari rangkaian kami dalam jualan (produk-produk), pelaburan (forex dan pelaburan hartanah) dan seumpamanya.
.
Berminat ke program 6E sila email ke qmas304@streamyx.com. Bayaran penuh RM400 sebelum 8 Mei 2010 secara bank in Maybank (512464228716) atau CIMB (12900006910522) atas nama "Eddy Rosyadie". Setelah bank-in, sila email.
.
$EMINAR DI KAMUNTING PERAK: 29 dan 30 Mei 2010
Istimewa kepada anda di Perak, Kedah dan Pulau Pinang!
Tempat: Kompleks Rakan Muda Daerah Larut, Jalan Bukit Jana, Kamunting, Perak
Jam: 9.00 pagi - 5 petang.
Daftar: Puan Zainab 019 544 6442
.
29 MEI - KURSUS PERNOMBORAN ASAS TAHAP 1
RM100 termasuk makan 3x dan nota.
Mempelajari teknik pernomboran dari tarikh lahir: pola-pola potensi, arah kejayaan dan kitaran tahun serta pola-pola dari nama dan nombor handphone.
.
30 MEI - KURSUS GRAF HAYAT TAHAP 1
RM50 termasuk makan 3x dan nota.
Mempelajari teknik menyusun strategi hidup menggunakan graf hayat berdasarkan fenomena "star" dan turun naik graf. Sila bawa maklumat jam lahir anda.
.
PROGRAM BUAT DUIT: bisnes online; modal serendah RM20 atau RM30 dan menjana pendapatan berlipat kali ganda secara networking dalam online. Klik link berikut:
http://marhaban2u.com/?ref=1780
dan klik juga;
http://cashtunai.com/?ref=7
.
MAKLUMAT $EMINAR:
8 dan 9 Mei - Skudai, Johor.
22 dan 23 Mei - Meru, Klang.
29 dan 30 Mei, Kamunting, Perak
.
Mei - 9 Ogos 2010 - Meru
Setiap Isnin 9 malam - 11 malam
Pejabat 69B, Tgkt 2, Atas BSN Meru
RM25 setiap kehadiran
Kelas Pernomboran Metafizik Dinamik
Daftar: SMS taip MD hantar ke 016-624 9666 atau datang terus ke kelas.
Kuliah secara santai dan berperingkat-peringkat untuk mendalami pengajian pernomboran metafizik dengan lebih berkesan secara diskusi ala workshop
.
8 & 9 Mei 2010 - Skudai
Pejabat Lynjb Taman Tampoi - terhad 20 orang sahaja.
KURUS KAEDAH GRAF HAYAT Tahap 1 & 2.
RM500 seorang.



Termasuk makan dan NOTA BINDING & BERWARNA
Daftar: Lynjb 019 7556102
.
.
22 & 23 Mei 2010 - Meru
KURSUS INTENSIF ASAS 2 HARI TEKNIK PERNOMBORAN STATIK & DINAMIK
RM500 (2 hari)
jika bawa kawan, diskaun kepada RM400 seorang.
9.30 pagi - 5 petang
termasuk makan dan nota.
terhad 20 orang sahaja.
Daftar: SMS taip TK dan hantar ke 016 624 9666


atau email ke qmas304@streamyx.com
.
NOTA BINDING DAN BERWARNA ! Bukan fotostat!
.
Dibuka untuk individu yang baru mengenali kaedah ini dan berminat untuk mendalaminya bagi tujuan peningkatan diri atau keluarga atau untuk jadikan kaedah ini sebagai sumber pendapatan tambahan. Anda sudah boleh lihat bagaimana kaedah ini telah dapat bantu ramai individu maka kini giliran anda pula. Menariknya, anda dapat pelajari banyak ilmu terbaru berbanding individu yang belajar dengan saya pada tahun 2006, 2007, 2008 atau 2009 jua! Rebutlah peluang ini untuk sama-sama menjadi cemerlang dan kaya pada tahun 2011 nanti.
.
Antara silibus yang akan disampaikan;
- Teknik Pola Tarikh Lahir
- Teknik Kitaran Tahunan, Mingguan, Harian dan Jam.
- Teknik Arah Kejayaan
- Teknik Nama
- Teknik Graf Hayat
.
Pejabat saya terletak hampir dengan susur keluar NKVE iaitu SETIA ALAM/MERU dan hampir dengan Klang Sentral (pusat bas ekspress Klang - jika anda naik bas ekspress dari luar Selangor). Penginapan ada di bandar Klang/ Shah Alam (dalam 10 minit jaraknya).
.
Teruskan berjuang, $alam Perjuangan..


$elamat dan $emoga menjadi jutawan pada 2011 nanti!
dari Cikgu Eddy Ro$yadie
Rakan konsultan Hidup & Perniagaan Anda.

Rahsia Dinamik Tarikh Lahir & Pernomboran.

posted by eddy Rosyadie Mohd Samsury @ 1:40 AM   2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About Me


EDDY ROSYADIE MOHD SAMSURY

(Perancang pengurusan Hala
Tuju Hidup)
Penulis Kolumunis `Mingguan Wanita `Penulis buku `CJP`
Email:
qmas304@streamyx.com

http://eddyrosyadi.weebly.com

Previous Post
Archives
ADMIN BLOG EDDY


ARY
Phone :012 902 6972
my facebook

محمد أشعري عبد الرزاق

Reka Lencana Anda
CONSULTANT 

Zaini ahmad 
     019-2676727
Azli Shah            012-3127296
Nor Azlina            019-3869011
Dr Aniza              019-2438151
 

FORUM CHAT

Template by

image link to web design website

Provided by website design company .

 

widgeo.net

Site Meter
Blogger Templates